Назад до Бяла аура

Бяла аура

  1. Бяла аура
  2. Ум и тяло на бялата личност
  3. Социален живот на бялата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на бялатата личност
  5. Кариера и финанси на бялата личност
  6. Здраве и развитие на бялата личност

Социален живот на бялата личност

Кристалните личности обикновено са предпазливи в общуването си с други хора. Въпреки това, те имат близки приятели на които имат доверие. Избирането на приятелите им на духовна основа им гарантира една сигурна и спокойна среда. Те са достатъчно гъвкави, за да живеят и с обществото, но обикновено се нуждаят от значително време и пространство за себе си.

Тяхната силна връзка Бог им дава възможност да останат сами за дълги периоди от време. Ако те са в контакт с вътрешната си светлина (тяхното Висше Аз), те нямат нужда да бъдат заобиколени от хора. От друга страна, кристалните аури искат да споделят своята светлина и лечебни енергии и да носят мир, изцеление и просветление на цялото общество. Те често се срещат като свещеници, съветници и учители в духовните организации или църкви.

Кристалните личности знаят, че всички ние сме свързани помежду си и сме същества от светлина. Това познание им помага да канализират светлинната енергия във физическата реалност, а също и да постигат изцеление и мир. Кристалните личности основно живеят и работят на по-високите измерения на съществуването.

Кристални личности не чувстват необходимост да бъдат приети от обществото. Ако те са в небалансирано състояние, ще се опитат да получат вниманието на другите хора и да използват това внимание, като заместител на загубената си вътрешна връзка с духа и светлината. Силните кристални личности могат да бъдат много чувствителни същества, но те все още имат изобилна лечебна енергия.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Кристиян
Наистина любопитно, но останах и леко разочарован след като видях резултата и стигнах до коментарите. В някоя различна струна не се съмнявам, че съществува. Кой? - Аз!-Ние! Докато в нашата, колкото и да се настройва честотата винаги те дразни звука на метала. Тази фалшива нота, която не и е там мястото. Прекрасно е понякога да си повдигнем самочувствието, но винаги трябва да съществува заземителя. Мен ме изкара бяла със виолетов и зелен доминант. Това ще рече че съм от кристалните? Да дарбата тече в кръвта на всеки един от нас, но малцина са хората на Планетата развили я до това ниво. Аз все още помня времената на ....агонията, болката, развалината от погребението на моето индиго. След като премина светлинната аномалия, дойде звуковата. Остана само синьото. Това е моя цвят. Всичко останало е като звезди, отдавна изгаснали някъде в космоса, наслаждавайки се на тяхното последно сияние.
Мария
И аз съм индиго пишете ми в Инстаграм maria_doicheva23
Хора има ли в Инстаграм група пишете ми на instagram maria_doicheva23
Ани
Здравейте :) И аз съм от желаещите да организираме клуб на кристалните хора. Тъй като живеем повече в духовния, а не в материалния свят, хората ни мислят за странни... даже понякога и за луди. Ако има желаещи от Варна, да пишат.
Олга
Съгласна съм да си направим клуб на белите аури и да се събираме, както предлага Марти. Само че моето предложение е да се събираме навън, за да се виждаме, а не само да си приказваме във фейсбук, аз и нямам страница във фейсбук. Ако и някой друг е съгласен, да пише и да го обсъдим. Като прегледах коментарите, има предложение още от 2014 г. да се запознаем.
Коментирай
loading...