Назад до Цветовете на аурата

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Грижовният

Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към семейството

ОбластВ Описание
Физическа   Услужливи, грижовни, мирни, обичат релакса и възстановяване, спокойна физическа активност, физическа релаксация
Емоции ++ Искрени, чувствителни, грижовни, закрилящи, спокойни, имат дълбоки чувства, нежност, любов, всеотдайност, съпричастност, доверие, отстъпчиви, лесно се нараняват, изпитват самосъжаление
Умствена   Ясни, спокойни, мирни, балансирано мислене, задоволство, тихи
Духовна ++ Бог е любов и състрадание, отношенията и духовността са най-важното
Мотивация + Да изпитват мир и хармония, да дават много подкрепа и любов
Мисия   Да служат на човечеството, да дават и получават любов и състрадание
Растеж   Да променят безпомощното състояние на ума със състояние състояние при което да се грижат за себе си и да останат чисти
Занимания   Ходене, колоездене, пикник, всички водни спортове, плаж, плуване
Зареждане на енергията ++ Медитация, нежна музика, разходки в природата, да живеят в грижовна и чувствителна среда
Комуникация   Имат меки гласове, изразяващи чувствата им, лични и интимни
Взаимодействия + Консервативни, ориентирани към семейството, внимателни и поддържащи
Връзки ++ Хармонични, мирни, любящи, грижовните взаимоотношения са от съществено значение
Срещи, Приятели ++ Много социални, правят всичко за семейството и приятелите
Секс, Интимност + Чувствителност и любов, нуждаят се от интимност повече от секса
Пари   Трябват им за да задоволят нуждите на сигурността и безопасността
Успех   Измерват успеха с това колко любов дават и колко са обичани от другите
Работа + Всички грижовни и подкрепящи професии, където е необходима помощ
Кариера   Медицинска сестра, пазач, свещеник, домакиня, социален работник, педагог, терапевт, консултант, лечител, секретар, счетоводител

Синьото е цветът на тишината и спокойствието. Хората със преобладаващо синьо, в тяхната аура са спокойни, балансирани и се чувстват готови да живеят дори в пещера и да оцелеят. За тях спокойствието на нервната система се постига чрез баланс на ума. Много от тях са с духовно ориентирано съзнание. Те са едни от най-любящите, грижовни и подкрепящи личности. Те живеят със сърцата и емоциите си. Целта им на планетата е да дават любов, да се учат на любов и да разберат, че са обичани. Техните приоритети са любов, отношения и духовност.

Обикновено те са учители, съветници или медицински сестри. Те обичат да се грижат за другите и пазят планета. Сините аури постоянно помагат на другите. Те искат да се уверят, че всеки се чувства обичан и приет. Хората винаги се обръщат към тях за съвет, защото те винаги ще бъдат там за тях. Винаги осигурят рамо на което другите да плачат.

Сините личности понякога могат да бъдат твърде мрачни и депресирани. Те са най-емоционалните личности в аура спектъра. Те могат да плачат за най-малкото. Плачат, когато са щастливи, наранени, ядосани, тъжни и без видима причина.

Всякаква разновидност на синьото в аурата е добро, но тъмно синьото е най-добрият цвят. Тази аура показва човек, който е намерил неговата или нейната цел в живота.

Има негативни аспекти на сините аури, които показват вътрешна борба, чувство на мъченичество и меланхолия. В повечето случаи, макар и не винаги, присъствието на синия цвят в рамките на аурата е положително явление.

Синият цвят може да отразява способността за ясновидство и за развитието на телепатия.

Тюркоаз

Показва динамичното качество на битието, силно заредена личност, може да влияе на другите хора. Хората с преобладаващ цвят на тюркоаз в тяхната аура могат да вършат много неща едновременно и са добри организатори. Те се чувстват отегчени, когато са принудени да се концентрират върху едно нещо. Тяхната мисъл е за това да организират и да влияят върху другите.

Ключови думи: чувствителен, състрадателен, лечител, терапевт, търпеливи, освежаващи, добри, въображение и баланс.

Меко светлосиньо

Личностите с такъв цвят на аурата отразяват състояние на спокойствие, яснота, комуникация, честни, искрени, любящи, активно и интуитивно въображение. Духовни, чувствителни, миролюбиви, любящи и балансирани. Това най-добре описва фокуса в живота на светло синята аура. Може да означава, че човека е в регенеративната фаза. Може да сочи, че канализират божествената бяла светлина, която показва, че действат като кристални личности.

Тъмни или мътно синьо

Означава, че този човек се страхува от бъдещето, от самостоятелно изразяване и от това да се изправи срещу истината или да говори за нея.  Може да показва чувство на самота и блокирания възприятия. Те могат да отразяват меланхолия, притеснение, страх, разсеяност и свръхчувствителност.

Кралско синьо

Свързва се с ясновидство, висок духовен характер, щедрост, правилна посока и приближаващи нови възможности. Това означава, че личността е намерила работата за която си е мечтала.

Аквамарин

Това са хора, които са мотивирани, активни, състрадателни, чувствителни, , динамични, с все още практически характер и заслужаващи доверие. Те са естествени учители, съветници, медицински помощници и майки. Те знаят как да се помогнат, да насърчават и подхранват околните с равномерни количества твърдост и привързаност.

Електриково синьо

Може да надделее пред всеки друг цвят в аурата. Този цвят се появява, когато лицето получава или предава енергия или е в телепатична комуникация.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 11 оценки

Отзиви

Надежда
Мн.точно!
мария

точно!

Милена

Благодаря ❤️ много точно казано

Моника

Описаното, че плачем за всичко, без причина е точно така, даже докато четях това плаках от магията на съвпадението, все едно описахте мен, много съм впечатлена и благодарна????????

Ирина

Аз съм в шок! Сякаш някой е описал точно мен! Впечатлена съм от теста и си отговорих на някои въпроси! Благодаря! :)

Виж още отзиви
Коментирай
loading...