🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Синя аура

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Ум и тяло на синята личност

Сините аури са най-грижовните, подкрепящи и защитни личности в цветовия спектър. Те живеят чрез сърцата и емоциите си. Целта на животът им е да служат, и да обичат другите. Те учат човечеството, че без любов нищо друго няма значение. Те са на тази планета, за да служат на човечеството.

Честните сини аури представляват преданост, всеотдайност, традиции и трайни ценности. Сините аури са интроверни, приятелски, любящи и искрени.

Тяхната мотивация е да служат и да помагат на другите хора, да получават любов, внимание и обич. Те изработват своите идеи и концепции, водени повече от своите чувства и интуиция, отколкото от душевна гледна точка. В резултат на това сините личности не се чувстват комфортно, когато се обсъждат високо интелектуални теми. В съвременното общество интуицията и емоционалното поведение не се приемат така както интелектуалното мислене или обсъждането на фактите. За сините аури обаче няма реални факти. Те разчитат много повече на своите чувства и интуиция.

Сините личности имат вътрешно знание и мъдрост и те чувстват и знаят кое е правилно, без да са им необходими факти и обосновка. В момент на вътрешна тишина, те разпознават или чуват един вътрешен глас, който им дава насоки какво да правят. Те лесно могат да настройват към другите хора и да почувстват точно какво се случва.

Сините личности са най-емоционалните от всички цветни личности. Те често се чувстват изгубени, ако нямат възможност да изразят дълбоките си чувства. Полезни дейности за сините аури са говоренето с приятели за техния вътрешен живот, писането в дневника или просто да бъдат тихи, така че техните силни емоции да могат да се успокоят.

Сините са по-загрижени за другите отколкото за себе си, те са идеални за майки или професии при които се помага на другите. Те помнят рождените дни на другите хора, загрижени са за болните и винаги са готови да подадат едно рамо, на което другите да плачат. Те са родени съветници, възпитатели и медицински сестри. Много хора се радват да бъдат сред сините личности, защото те предават любов, разбиране и прошка. Сините аури плачат често, най-вече за да освободят своите емоции на радост, тъга и щастие. Останалите цветни личности, често имат проблеми с разбирането на тяхната интензивна емоционалност. Въпреки това, тази емоционална дълбочина им дава възможността да са топли, състрадателни и покровителни.

Най-големият дар на сините личности е способността им да отдават неограничено любов и тяхното вътрешно знание. Без значение какво ще се случи, сините аури винаги са способни да простят. Те често са възприемани от другите, като прекалено добри и някои хора се опитват да се възползват от тях.

Сините личности приемат властта на другите хора, без да оказват някаква съпротива. Те приемат командите и заповедите лесно и са готови да направят всичко, за да следват указанията, които са им дадени. Затова не е изненада, че има хора, които се възползват от сините аури. В резултат на тази нагласа и убеждения, те често изпадат в безпомощни ситуации. Те често изказват мнения, като: „Аз не съм отговорен за ситуацията.”; „Какво мога да направя?”; „Чувствам се безпомощен.” и др. Те трябва да разберат, че имат своя собствена власт.

Сините личности обръщат повече внимание на проблемите на другите. Те обичат да изслушват хората с техните проблеми и разбират и усещат през какво преминават те. Понеже прекарват толкова много време, занимавайки се с проблемите на другите, та забравят да обърнат внимание на своите собствени проблеми. Най-важният проблем за сините аури е да прекарват повече време, отделено за собствения им растеж.

Най-голямото предизвикателсво за хората със синя аута е да кажат НЕ. Те имат внедрен страх, че другите ще ги отблъснат, ще ги отхвърлят и вече няма да ги обичат. Страхът да не наранят чувствата на другите, рефлектира от страха, някой да не нарани тях. Те трябва да осъзнаят огромните предимства на това да обичаш себе си и да разберат, че „НЕ” не означава, че не обичаш някого. Те трябва да поставят определени граници между себе си и околните, защото позволяват дори на непознати да навлизат в енергийното им поле, без да използват адекватна защита. Понякога сините личности могат да присвояват енергиите и качествата на другите хора. Това обикновено се случва, когато те се грижат за тях в качеството си на медицински сестри или полагат някакви други грижи. Това може да стигне до точката, където те отнемат болестите и проблемите на другите хора.

Те трябва да признаят и да приемат, че са обичани. Поради тяхната чувствителност и дълбочина на чувствата те могат лесно да бъдат наранени. Те искат да се чувстват обичани и ще направят всичко, за да получат внимание и привързаност.

Сините личности са точни и ясни в своето мислене. От душевна гледна точка те обикновено са в мирно и спокойно състояние на ума. Те се фокусират повече върху своите чувства и емоции, отколкото върху своите мисли. Те могат да усещат мислите на другите хора. Трудно им е обаче да формулират своите представи в подробен аналитичен език.

Сините аури не обичат физическата активност и работата. За тези чувствителни същества физическият свят често изглежда брутален и груб. Те предпочитат да живеят в собствения си емоционален свят. Те се радват на спортовете, които могат да практикуват със семейството и приятелите. Такива дейности могат да бъдат разходките, плуване или някаква игра с топка. Тъй като не са много активни физически, те могат лесно да наддават на тегло.

Ако сините личности не живеят в хармония те винаги ще търсят някой, който да ги обича. Те виждат себе си като жертви и могат да бъдат манипулативни и изпълнени със самосъжаление. Те живеят с вярването: „Аз трябва да дарявам любов, за да се чувствам щастлив и да получа любов в замяна.”

Когато не са балансирани те си мислят, че животът е неблагодарен към тях и, че са жертва на определени обстоятелства. Те живеят живот изпълнен с депресия, като мъченици и са изпълнени със самосъжаление.  При липсата на самочувствие те често поставят под въпрос дали са истински обичани. Ако например някой им каже 100 пъти, че ги обича и ги критикува веднъж, те ще запомнят критиката.

Небалансираните сини личности смятат, че са отговорни за всяка грешка в историята на Вселената. Те приемат всички въпроси лично и се извиняват хиляди пъти, дори и да не са участвали.

Освен добри помощници, дарители и учители, сините личности са много духовни хора. Те вярват в Бог и в по-висшата сила във Вселената. Бог и религията играят важна роля в живота им. Те не могат да съществуват  без духовност и вяра, че има по-висша цел в живота. Това е изключително важно за тях, за да живеят един добър, любвеобилен и духовен живот. Те имат огромна вяра и опование в Бога. В лоши времена те са в състояние да се свържат с мощен вътрешен източник, така че да могат да поддържат, помагат и подкрепят другите.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Надежда
Мн.точно!
мария

точно!

Милена

Благодаря ❤️ много точно казано

Моника

Описаното, че плачем за всичко, без причина е точно така, даже докато четях това плаках от магията на съвпадението, все едно описахте мен, много съм впечатлена и благодарна????????

Ирина

Аз съм в шок! Сякаш някой е описал точно мен! Впечатлена съм от теста и си отговорих на някои въпроси! Благодаря! :)

Виж още отзиви
Коментирай
loading...