Назад до Синя аура

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Взаимоотношения и интимност на синята личност

Най-важният аспект в живота сините личности е да живеят в здрави, хармонични отношения. Сините аури искат да бъдат обичани и ценени. Те създават прекрасни приятели, защото обичат да се грижат и да подкрепят своите близки. Те ще направят всичко, за да създадат щастлив и хармоничен семеен живот. Те често очакват партньорът си да им върне любовта си или да бъде подкрепящ и грижовен, колкото тях. Те трябва да разберат, че другите личностни може да не разберат силната и дълбока емоционалност, която те притежават и да имат различно емоционално и психично поведение.

Сините личности искат да се оженят и да живеят в любящо и здраво семейство. Любовта и привързаността са по-важни за тях, отколкото сексa и страстта. Целувките, гушкането и чувството на привързаност и емоционалната любов на партньора, са по-важни от сексуалната възбуда и стимулиране. Сексуалността за тях е дълбоко, емоционално и духовно преживяване и създава силна връзка между влюбените. Сините личности са верни и моногамни. Те трябва да са наясно, че ако са твърде много натоварват емоционално партньора си, това може да го отблъсне. Когато връзката е нехармонична, те изпитват проблеми да пуснат партньора да си отиде. Сините аури обичат силата на тъмно червените аури, сигурността на жълтите аури и независимостта на тъмно зелените аури. Те искат да се уверят, че не са използвани и че отношенията с партньора им се основават на чувствителност и любов.

Сините и оранжевите аури са от противоположния край на цветовия спектър и могат да се учат един от друг. Връзката на синя със синя аура може да бъде прекалено емоционална и никой от тях да няма силата да ръководи връзката и да вдъхновява. Сините личности обичат страстта и духовността на виолетовите аури.

Двете най-важни цели на сините личности са духовността и връзките. Ако тези две неща са в равновесие, те ще живеят спокоен, щастлив и доволен живот.

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Анонимен
Абсолютно вярно. Не съм и предполагала, че моге да има толкова точен тест. Чак не е за вярване. Много приятна изненада. Поздравления.
Мими
Много вярни неща
Славина Александрова
Благодаря за теста!Верен на 100%! :)
Много вярно..описва ме на 100%...
Деница
Абсолютно верен и точен тест! Благодаря!
Коментирай
loading...