🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Синя аура

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Взаимоотношения и интимност на синята личност

Най-важният аспект в живота сините личности е да живеят в здрави, хармонични отношения. Сините аури искат да бъдат обичани и ценени. Те създават прекрасни приятели, защото обичат да се грижат и да подкрепят своите близки. Те ще направят всичко, за да създадат щастлив и хармоничен семеен живот. Те често очакват партньорът си да им върне любовта си или да бъде подкрепящ и грижовен, колкото тях. Те трябва да разберат, че другите личностни може да не разберат силната и дълбока емоционалност, която те притежават и да имат различно емоционално и психично поведение.

Сините личности искат да се оженят и да живеят в любящо и здраво семейство. Любовта и привързаността са по-важни за тях, отколкото сексa и страстта. Целувките, гушкането и чувството на привързаност и емоционалната любов на партньора, са по-важни от сексуалната възбуда и стимулиране. Сексуалността за тях е дълбоко, емоционално и духовно преживяване и създава силна връзка между влюбените. Сините личности са верни и моногамни. Те трябва да са наясно, че ако са твърде много натоварват емоционално партньора си, това може да го отблъсне. Когато връзката е нехармонична, те изпитват проблеми да пуснат партньора да си отиде. Сините аури обичат силата на тъмно червените аури, сигурността на жълтите аури и независимостта на тъмно зелените аури. Те искат да се уверят, че не са използвани и че отношенията с партньора им се основават на чувствителност и любов.

Сините и оранжевите аури са от противоположния край на цветовия спектър и могат да се учат един от друг. Връзката на синя със синя аура може да бъде прекалено емоционална и никой от тях да няма силата да ръководи връзката и да вдъхновява. Сините личности обичат страстта и духовността на виолетовите аури.

Двете най-важни цели на сините личности са духовността и връзките. Ако тези две неща са в равновесие, те ще живеят спокоен, щастлив и доволен живот.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Надежда
Мн.точно!
мария

точно!

Милена

Благодаря ❤️ много точно казано

Моника

Описаното, че плачем за всичко, без причина е точно така, даже докато четях това плаках от магията на съвпадението, все едно описахте мен, много съм впечатлена и благодарна????????

Ирина

Аз съм в шок! Сякаш някой е описал точно мен! Впечатлена съм от теста и си отговорих на някои въпроси! Благодаря! :)

Виж още отзиви
Коментирай
loading...