🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Синя аура

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Социален живот на синята личност

Сините личности се радват да са сред хора през цялото време. Те са много социални, перфектните покровители и помощници, които винаги се интересуват от нуждите на другите хора. Тези характеристики им позволяват да бъдат любящи и в услуга на семейство или приятелите си. Сините личности се срещат във всички области на обществото, където е необходимо обслужване и поддръжка.

Най-големият подарък за тези любящи личности е помощта и подкрепата на семейството и приятелите им. Те са семейно ориентирани хора, които обичат да са със своите партньори, деца или приятели. Сините аури имат приятели за цял живот. След като те наистина харесват някого те няма да го забравят, дори и да нямат повече близък контакт с него. Те ще пишат писма, ще изпращат картички или ще измислят някакъв друг начин да изразят своята любов и признателност.

Сините аури са „майките” на нашето общество. За съжаление този аспект не е така ценен, като продуктивните и активните качества. Докато сините личности са обичани, те са готови да помагат и да се грижат за другите хора.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Надежда
Мн.точно!
мария

точно!

Милена

Благодаря ❤️ много точно казано

Моника

Описаното, че плачем за всичко, без причина е точно така, даже докато четях това плаках от магията на съвпадението, все едно описахте мен, много съм впечатлена и благодарна????????

Ирина

Аз съм в шок! Сякаш някой е описал точно мен! Впечатлена съм от теста и си отговорих на някои въпроси! Благодаря! :)

Виж още отзиви
Коментирай
loading...