🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Синя аура

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Здраве и развитие на синята личност

За да бъдат центрирани, сините личности трябва да научат трудния урок да обичат себе си. Ако те успеят да преодолеят най-големия си страх, който е да не бъдат обичани и да бъдат сами, те могат да изразяват свободно своите дълбоки чувства и след това да живеят състрадателен, щастлив и пълноценен живот. Важно е за сините личности да определят своите собствени граници и да вземат ясни решения. Те трябва да се научат да казват: "Не" ако го чувстват като "не". Връзката с личната им сила и използването й след това им позволява да постигнат целите си и да дадат още повече любов.

Сините се нуждаят от много време за себе си. Те обичат да са в спокойна атмосфера, да слушат хармонична музика или просто да си седят в спокойна стая. Да бъдат сами е релаксиращо и им позволява да вникнат в себе си. Осигуряването на мир и тишина са важни неща, за да намерят своята цел в живота. Медитацията и молитвата са най-важните и мощни инструменти, които могат да използват за постигане на вътрешен мир и щастие и за презареждане на собствената си жизнена енергия. Ходенето на църква или група по медитация е отличен начин единомислещите хора да участват в духовен начин на живот.

Сините личности трябва постоянно да са наясно със своята чувствителна и силно емоционална система. Разбирането на връзката ум-тяло ще им помогне да останат здрави и силни. Ако сините имат въпроси или проблеми за решаване, те трябва да бъдат тихи, да останат центрирани и вникнат в себе си. Ако зададат въпрос, в това релаксиращо състояние на ума, те ще чуят и усетят незабавно отговор отвътре. Предизвикателството за сините е не само да слушат, но и да се доверят на вътрешния си глас и да действат спрямо него, за да изживеят своето вътрешно познание в реалния свят.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 16 оценки

Отзиви

Надежда
Мн.точно!
мария

точно!

Милена

Благодаря ❤️ много точно казано

Моника

Описаното, че плачем за всичко, без причина е точно така, даже докато четях това плаках от магията на съвпадението, все едно описахте мен, много съм впечатлена и благодарна????????

Ирина

Аз съм в шок! Сякаш някой е описал точно мен! Впечатлена съм от теста и си отговорих на някои въпроси! Благодаря! :)

Виж още отзиви
Коментирай
loading...