🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Самоконтрол и мотивация

3 фактора, които ускоряват закона за привличането

Повечето от нас биха искали да знаят, колко време ще отнеме закона за привличането да ни даде желаните неща. Отговорът на този въпрос е различен за всеки един от нас и няма точно определено време за постигане. В тази така наречена „игра“ на желанията съществуват няколко фактора, които могат да ускорят или забавят процеса на проявление. А движещата сила за тези фактори сме самите ние.

Искате да знаете, кои са тези фактори?! Представяме ви ги сега:

Вярвате ли?

Това е най-мощният и силен фактор за постигане на желаното с помощта на закона за привличането. Без вяра в закона и във вашите лични възможности ще чакате дълго време. С практиката и нагласата към положителните неща става все по-лесно да повярвате в силата на закона за привличането, следователно скъсявате пътя и времето за постигането на вашите желания.

Достигане на високи вибрации

Дори и с много вяра, ако нямате положителни вибрации ще забавите движението. Ниските вибрации са като блокажи за закона на привличането. Те ограничават способностите за вяра и желания. За да ограничите проявата на ниски вибрации, най-общо казано правете неща, които ви правят щастливи и ви дават възможност за радост. Събирайте в компанията на усмихнати и положителни хора, смейте се, слушайте хубава музика, правете разходки сред природата, отделете време за вашето хоби. Правете всичко онова, което ви кара да се чувствате добре и ви движи в потока на Вселената.

Вслушвайте се в посланията и знаците на Вселената

Това е и последният ключ към загадката. Готови ли сте видите и чуете посланията, които Вселената отправя към вас? Когато получите шанс и вдъхновение – грабнете ги, когато нещо ви казва да изчакате – не бързайте. Бъдете позитивни и благодарни.

Вярвайте във вашето чудо и закона за привличането ще ви го даде.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 11 оценки

Отзиви

Neshtata teyabva da se vizualizirat....tiva te priblijava na 50 %
Това е така наистина.При мен лично се получава,вяра трябва и постоянство и се получава!
DIANA
KOGATO SILNO JELAIA I VIARVAM V TOVA KOETO ISKAM GO POSTIGAM. BLAGODARIA NA BOG I VSIÇHKI SVETII,KOITO ME ZAKRILIAT
На бог.
Боже,вярвам в теб,знам,че чудесата се случват!Благодаря!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...