🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Индигова аура

Индигова аура

  1. Индигова аура
  2. Ум и тяло на индиговата личност
  3. Социален живот на индиговата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на индиговата личност
  5. Кариера и финанси на индиговата личност
  6. Здраве и развитие на индиговата личност

Социален живот на индиговата личност

Общество и индиговите личности  не са добра комбинация. Когато са балансирани и в хармония  индиговите аури не следват обществените правила или наредби. Те имат вътрешно знание, което чувстват, че трябва да следват. Те функционират чрез истината и духовността, а не чрез фалшивите идеали или политически амбиции. Тяхното напреднало духовно мислене и поведение и техния фокус върху истината и лоялността към вътрешните си чувства ги правят трудни за приспособяване към обществото правила. Те често се оттеглят от обществото, защото са неразбрани.

Индиговите личностите са се научили да живеят и работят в обществото в рамките на своето собствено лично пространство. Те намират начини да изразяват своите вътрешни желания и чувства във формата на творчество, което да влияе и да води хората към създаването на един по-добър свят. Индиговите личности имат само няколко близки приятели. Те знаят на кой могат да се доверят и разбират, когато срещнат свой стар приятел.

Когато не са балансирани индиговите личности могат да се приспособят към обществото и да отричат или подтискат своето вътрешно знание и истина. Те стават интровертни и се крият зад консервативни, твърди и сковани отношения. Често те изживявaт духовността си в духовни групи или организации. Това им дава възможност да бъдат с Бог и да изразят своите вътрешни потребности.

Индиговите аури не са много социални. Те са твърде чувствителни и чувстват болката и проблемите на другите, толкова много, че трябва да бъдат внимателни в общуването си. Те предпочитат да се срещат с хора, в които виждат наличието на духовност и любов.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Иванка
Благодаря ВИ за Вашата инициатива и подкрепа .Здраве ВИ Желая!
З.
89,% бяла и 89% индиго, двойна аура. Това, което прочетох, ме описва напълно.
Мартина
Цветът на аурата се променя според мен. Човек се развива, израства духовно съответно и мисленето се променя, светоусещането и това променя и аурата.
Вие личен живот нямате ли си да просят да излизат с тях амаха... (индиго/бяла аура)
Magdalena
;)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...