🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Психокинеза

Изохронни тонове

  1. Изохронни тонове
  2. Изохронни тонове за телекинеза

Изохронните тонове са един от многото инструменти, използвани за увличане на мозъчните вълни (Brainwave Entrainment). За тези, които не са запознати с Brainwave Entrainment  да подчертаем, че това са звукови вълни, които движат мозъчните вълни с определена честота на вълната. Съвременното мислене по този въпрос е, че чрез движението на мозъчните вълни с определена дължина на вълната и поддържането им за определен период от време, ще доведе до ефекти, които обикновено са свързани с тези специфични мозъчни вълни.

Например учените са свързали хора с машини, които четат мозъчните вълни (EEG). След това проследяват тези мозъчни вълни, докато обекта е дълбоко заспал. По този начин те определят какво е нивото на мозъчните вълни, когато човек спи. В този случай то е 3.4 Херца

С помощта на Изохронен тон с честота 3.4 Херца е възможно човек да бъде доведен до състояние на дълбок сън, докато го слуша в спокойна среда.

Има специфични мозъчни вълни, които са свързани с телекинезата, телепатията и други способности на ума. Важно е да се отбележи, че Исохронните тонове, като Binaural Beats и Monaural Beats, изглеждат сигурни. Цялото изследване обаче е още в ранна фаза и никой не е 100% сигурен в това колко безопасни са тези звуци. С други думи можете да ги използвате на собствен риск.

Основната разлика между Binaural и Monaural Beats е в броя на действително вложените тонове и как те могат да бъдат изслушвани. Как са направени е извън обхвата на тази статия, а броя на тоновете е доста очевиден. Как те могат да бъдат слушани е това което прави разликата.

В трите случая повечето хора предпочитат да използват стерео слушалки, за да слушат тоновете. Това важи най-вече когато слушате  Binaural Beats, защото при тях има 2 специфични мозъчни вълни, по една за всяко ухо и те произвеждат тона, който променя мозъчните вълни. Изохронните тонове, които имат само един ритъм, могат да се слушат и без стерео слушалки.

Слушалките имат предимството, че блокират допълнителните звуци, дори когато слушате Изохронни тонове. Това може да ви помогне да се уверите, че вашите мозъчни вълни достигат правилната честота на вълната.

Важно е да се отбележи, че има много специфични честоти на мозъчните вълни, за които е известно, че имат ефект, подобен на вземането на наркотици. Тези ефекти варират от това да се чувствате превъзбуден до ярки халюцинации, изпитани от някои хора. Затова е препоръчително да работите само в известните честоти, за да избегнете тези ефекти.

Долният списък няма намерение да е изчерпателен. Може да съществуват и други честоти, които причиняват същия ефект, като споменатите тук. Не забравяйте, че ако решите да ги използвате това е за ваш собствен риск.

4.0 Hz – свързани са с екстрасензорни възприятия, астрални проекции и телепатия.

6.30 Hz – астрална проекция

6.8 Hz – телепатия

7.0 Hz – астрална проекция, огъване на обекти, психическа хирургия

От 7.8Hz до 8.0Hz – стимулира EPS и паранормалните явление

8.3 Hz – ясновидство

До момента са правени много малко изследвания на Изохронните тонове и това дали те увеличават способностите за телекинеза. В последно време обаче се правят все повече  и повече научни изследвания, които показват увеличение на други т.н психически способности.

Извън обхвата на тази статия е да ви инструктираме как да направите свои собствени  Изохронни тонове. Ако поразтърсите из Гугъл ще намерите подробни статии, които обясняват стъпка по стъпка как да направите ваши собствени тонове на компютъра си със софтуер, който се намира безплатно в мрежата, като Audacity. Трябва просто да се научите как да работите с него и да започнете да експериментирате всеки път, когато поискате.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...