Назад до Самоконтрол и мотивация

Какви партньори в любовта са носещите Стара душа и как да ги разпознаем

Човек, който има "стара душа" може да бъде невероятен партньор в една връзка. Този човек обича по-един свой начин - дълбок и всеотдаен.
Носещите стара душа виждат света през очите на своята половинка с мъдрост, опит и размисъл.

 

 

Ако забелязвате някой от изброените признаци и във вашият партньор, то вероятно имате връзка с човек носещ стара душа:

Склонност към интровертност

Носещите стара душа обичат да разпределят добре времето си. Предпочитат дома и домашната атмосфера, пред шумните места и пълни с много хора места. Често без да ги забележим просто стоят и наблюдават внимателно дадена ситуация, извличайки си поука и трупайки житейска мъдрост.

Разговори, които преминават в сложни философски дебати

Една стара душа се интересува от почти всичко. При нея няма повърхностни размисли и взаимоотношения. Светът е пред очите й и тя иска да научи повече за него. Добрият разговор с приятен събеседник е истинско щастие за носещите стара душа. Всяка гледна точка е от значение, но все пак обичат тяхната да бъде разгледана по-подробно и съответно добре приета от включилия се в дебата.

Споделяне на получените житейски уроци

Нищо не дава на една душа повече от споделянето на ценни житейски уроци и съвети. Хората склонни към това в никакъв случай не го правят по наставнически начин. Те са деликатни, внимателни и обяснителни, дори в най-малки детайли, винаго се стремят към постигане на хармония и баланс. Така е и в любовта. Връзката между тях и отсрещната страна може да бъде много мъдра, тиха и дълбока.

Силна подкрепа

Старите души не понасят драмите и игрите, които често се наблюдават в някои връзки. Те са заинтересовани за всичко свързано с тяхната половинка и са готови да я подкрепят, стига да получат откровеност, привързаност и отдаденост.

Честност

Честността е основен вид комуникация с една стара душа. Това не е случайност, а нещо което тези хора носят дълбоко в себе си. Една лъжа, би ги наранила дълбоко, нейното изкупление ще отнеме време на партньора, а любовта му ще трябва да бъде повторно доказвана. Често хората със стара душа слагат край дори и силно да обичат, защото са били предадени или излъгани.

Отдаденост

Старите души не могат да обичат наполовина. Те са изцяло отдадени на връзката си. Тяхната душа е искрена и приема любовта в най-чистата и искрена форма. Любовта е движеща сила в живота им и затова на подсъзнателно ниво те непрестанно я търсят, а намирайки я дават всичко от себе си, за да я задържат.

Усещане за ексцентричност

Старите души имат свое собствено виждане за нещата от живота, а това понякога ги прави странни за останалата част. Тяхната ексцентричност идва от желанието за свободно изразяване, начина по който гледат на реалността, откритото им себеизразяване, креативната мисъл и липсата на желание за съобразяване с общоприетата социална норма. Те са в постоянно търсене на своята истина.

Добронамереност и подтикване на останалите към нея

Старата душа носи вдъхновение за останалите, тя ги подтиква да последват нейния пример и да бъдат по-добри. Това важи особено за партньорите в любовта. Предизвикват ни да се наслаждаваме на преживяното и на всеки малък миг от живота. Приветстват желанието за извисяване и стремеж към доброта, учение, честност и любов.

За тези, които имат щастието да обичат една стара душа животът е едно невероятно приключение, а всяка минута от него е изключително ценна и трябва да бъде разбрана и изживяна.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 22 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Ива
Иванчева, има карма. Съжалявам, но животът не върви на случаен принцип и нищо не остава просто ей така висящо в пространството. Всяка постъпка е нишка в цялата плетка, и има своя цвят. Каквото посееш, такова ще пожънеш - Българска поговорка, която сочи към кармата. Един ден, вярвам, учените ще я докажат черно на бяло, и ще говорим пак. Познавам една стара душа, и много я обичам :) Осмисля живота ми и 30 години не ме е предала.
иванчева
Няма карма живота е такъв какъвто си го направим не трябва да живеем с предубеждения
Vseki mooje da napravi test za svoqta lichnost,cheteyki goreizlojenoto,ne sum sglasna s vas!!!!!!
екстрасензор
старата душа не казва "аз съм стара душа"...тя просто е такава без да се изтъква...така,че мили хора нека да не навлизате в материя,която не ВИ е позната,защото обърквате и себе си и околните...
две стари души. Вече е богатство и благословение
Коментирай
loading...