🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Необяснимо и загадъчно

Какви поуки можем да си извлечем от речта на Папа Франциск пред американския Конгрес

Преди няколко дни Папа Франциск проведе реч пред американския конгрес, но неговото слово бе изключително странно за „Божи човек“. През цялото време Папата не се помоли нито веднъж и не спомена Бог по никакъв начин или форма. Вместо това той пристъпи директно към проповядване на Евангелието и Лаодикийската социална справедливост. Това беше една изключителна възможност Исус Христос да бъде споменат и почетен пред погледите на целия свят. Но не, Христос не бе споменат нито веднъж по време на дългото слово на Папата. Как може главата на римокатолическата църква да направи това?

Обърнете внимание на снимката по-долу и ще видите как Папата започва речта си, използвайки сатанинския знак на Илюминатите „ОК“. Това може би ще ви даде отговор на въпроса защо Папата не се моли на Бог, преди да започне речта си. Неслучайно все повече надделява мнението, че Франциск е един лъжепророк.

В сатанизма знака, който Папата прави с дясната си ръка, се счита за символ на нечестивото триединство – рогатият Бог, Богинята майка на блудниците и тяхното потомство Антихриста. Трите огънати пръста наподобяват три пъти цифрата 6 или числото 666. Числото 666 изобразява слънчевото божество (Луцифер), Богинята (майката на блудниците) и звярът (Антихриста).

След това зашеметяващо духовно преобразование, Папа Франциск поде темата за това, колко много му се иска да „започне диалог“ с американския народ. По това време някъде объркването сред сенаторите в конгреса започна да нараства и те недоумяваха кога да аплодират и дали изобщо трябва да аплодират словата, които излизат от устата на Папата. След 15-та минута от речта си, Папата започна да говори за излезлия от контрол капитализъм и злото, което носят парите. Той обаче пропусна да спомене, че Ватикана е най-богатата корпорация в света, която притежава несметни богатства в своите трезори.

Около 24-та минута на речта си, Папата започна да насърчава незаконната имиграция и разкритикува САЩ за това, че не позволява на всички желаещи да влезнат на нейна територия. Той нарече грях недопускането на нелегални имигранти и спомена „премахнете враждебната нагласа“ спрямо тях. В този момент Папата се позова на „Златното правило – Отнасяйте се към другите по начина по който искате те да се отнасят към вас“ и Конгреса избухна в задължителните аплодисменти. Все още обаче Папата не е споменал и думичка за Исус Христос.

Папа Франциск напълно игнорира жертвите на педофилския скандал с католически свещеници. Вместо това той съвсем бегло спомена за секс скандалите в Католическата църква, като им отдели не повече от 20-30 секунди. Той каза, че трябва да има „надежда, прошка и реабилитация“ на епископите – хомосексуални педофили, които в продължение на десетилетия са извършвали тези невъобразими сексуални престъпления. Папата обаче не спомена нищо за жертвите и техните семейства. Нито дума. Срамно и отвратително е, че Франциск говори непрекъснато за „изцелението на света“, а не прави абсолютно нищо на жертвите на неговата собствена църква. Всичко това говори за една лъжа и лицемерие, характерни за политическия елит и показва ясно, че той е лъжепророк.

На 51-та мунута от речта си Папата отново припомни крилатите фрази на Ейбрахам Линкълн и Мартин Лутър Кинг, за да напомни на Америка, че има нужда от повече социална справедливост, но все още нито дума за Бог, Исус Христос или Светия Дух. Накрая на словото си Папата завърши с думите „Бог да благослови Америка“. Най-накрая Франциск спомена думата Бог.

Тези доказателства категорично доказват, че настоящия Папа не служи на Бог и е един лъжепророк.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...