Назад до Самоконтрол и мотивация

Какво ще се случи с повишаването на съзнанието през 2016?

През изминалата година много неща се промениха за човечеството, въпреки че повърхностно нещата изглеждат едни и същи. Ако сте се надявали на видима промяна в света до сега, най-вероятно сте останали разочаровани. Трябва обаче да знаете, че има много причини да се чувствате щастливи. Когато търсите доказателства, че нещата се променят към по-добро, трябва да знаете, че издигането е един непрекъснат процес, а не едно единствено събитие. Разбира се в даден момент можем да усетим няколко събития, които да ни разтърсят из основи, но това е само върхът на айсберга на издигането.

По-голяма част от хората вече са пробудени

Съзнанието се разширява и поради това живота навсякъде е във възход. Това е както индивидуален, така и колективен процес. Всеки индивидуално се пробужда към истината за божествения си произход, като това става на няколко етапа. Нашето лично пробуждане засяга хората около нас, точно както ние сме засегнати от планетарните, слънчевите и универсалните сили. Тези промени в съзнанието идват на големи вълни и засягат огромен брой от хора.

След големите промени през 2015 г., сега сме свидетели на пробуждането на втората вълна на човечеството. Първата и втората вълна комбинирано представляват около 2/3 от човечеството. Това показва, че инерцията на издигането набира бързо скорост и вече е има такава инерция, че е невъзможно да бъде спряно.

Първата вълна: Пионерите на издигането

Първата вълна на издигането се състои от хора са достигнали по-навътре в процеса на пробуждане и възнесение и показват верния път на своите братя и сестри. Много от тези духовни пионери успешно са повишили вибрациите си, посредством интензивни духовни процеси за пречистване. Те са успели да пречистят своята карма и са се отървали от ограниченията егото, което създава страх и несигурност. Тяхното съзнание се е изместило от главата към сърцето. Тяхното съзнание се разширява и обхваща множество измерения. Мнозина вече са в състояние да поддържат многоизмерно 5D съзнание, като същевременно все още съществуват в 3D и 4D.

Прогнозите за тази година е, че процеса на издигане ще продължава да се ускорява, като това ще бъде съчетано с осезаеми промени и ползи. През 2016 се очаква да бъдат завършени голяма част от нещата, които стартираха през 2008, когато процеса на издигане започна. Това означава, че тази година най-накрая може да донесе облекчение за тези, които са работили усърдно за издигане на своето съзнание през последните 8 години.

Втората вълна: Мнозинството

В резултат на електромагнитната честота наречена „Wave-X” настъпиха огромни енергийни промени, които подпомагат повишаването на съзнанието на човечеството. Всеки може да се възползва от леките промени във вибрациите, но точно хората от втората вълна го усетиха най-силно. Тези галактически светлинни кодове, заедно с увеличаването на резонанса на Шуман (честотата с която вибрира Земята) и увеличеното съзнание на хората от първата вълна наливат масло в огъня на духовното пробуждане. Втората вълна е най-многобройна и нейното пробуждане вече накланя везните в полза на духовното издигане.

През настоящата година ни очакват големи промени в политиката, икономиката, религията, медиите и т.н. Целият процес по пробуждането ще бъде подпомаган и улесняван от хората от първата вълна. Те са преминали през всички трудности и знаят точно как да помагат, лекуват и напътстват пробуделите се хора от втората вълна.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Промени в името на доброто на човечеството...
АНИОИТ
Виж още отзиви
Коментирай
loading...