🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Кристали и камъни от А до Я

Кехлибар

  1. Кехлибар
  2. Научни данни за Кехлибара
  3. Мистични свойства на Кехлибара
  4. Лечебни свойства на Кехлибара
  5. Магически свойства на Кехлибара

Кехлибарът има цвят като на слънцето. През деня на пряка светлина е жълт, а вечер оранжев. Това е един от първите камъни използвани от най-древните цивилизации в Азия, Африка и Европа за амулети и украса.

Двата основни източници на кехлибар днес са балтийските републики и Домениканската република. Кехлибарът от балтийските републики е по-стар и поради тази причина е предпочитан от повечето търговци. Този от Домениканската република често е замърсен с насекоми. Цените на кехлибарът варират от $20 до $40 000 или повече.

Слънчевата енергия може да ви излекува от болест или да ви освободи от негативната емоционална енергия. Поради тази причина някои казват, че кехлибара носи късмет.

 

Зодия

Асоциации: Слънцето

Камъкът на близнаци, лъвове и деви, златистия му цвят символизира успех.

Чакра класификация

Кехлибарът носи изцеление, успокоение и хармонизиране. Превръща интелекта в духовна пътека. Почиства чакрата на слънчевия сплит и пъпната чакра. Различните цветове кехлибар отварят и почистват различни чакри.

 

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Полина
Здравейте, купих ГАГАТ, но зацапва при търкане. Това нормално ли е? Или значи, че е фалшив..
Гергана
Здравейте, купих си гривна от кехлибар чета, мога ли от нея да взема няколко и да дам по няколко на семейството си, да си ги носят в торбичка. По голямо въздействие ли има върху човека ако е с досег до кожата? И мога ли гривната от кехлибар да е направя смесена, пример с черни турмалинчета? Благодаря,.
Нищо не казах те за оранжевият и как да разберем че не е фалшив
Коментар номер 5, аз съм съгласна с вас напълно, предпочитам да си почиствам чакрите, аурата, да слагам естествени камъни, нося ги постоянно, но не да си доверя тялото на лекари! Лекарите не лекуват, само ни заблуждават, защото болестите не се лекуват с отровни хапчета, а с почистване на чакрите, аурата и др неща!
Да Бог Исус Христос наистина лекува неизлечимо болни (според лекарите) чрез силна молитва и пост и това е факт. Но важно е за хората да разберат колко голям враг е официалната медицина за тяхното здраве и колко сребролюбието и безскрупулни и без нравствени са бг лекарите, не им вярвайте, те искат само вашите пари, а вашето здраве не ги интересува!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...