🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Разкритата ДНК

Крион: Разкритата ДНК

  1. Крион: Разкритата ДНК
  2. Урокът за ДНК продължава
  3. ДНК е нещо повече отколкото мислите
  4. ДНК ”знае”
  5. Възнесението на майстора
  6. Биология и намерение

ДНК е нещо повече отколкото мислите

И така ние ще започнем с разкриването на някои неща, които вие трябва да знаете и много от които с времето ще бъдат потвърдени. Когато това се случи, вие ще си спомните, къде сте го слушали. /Крион се усмихва/.

ДНК е нещо много повече, отколкото си мислите и  даже сега учените започват да признават, че 90% от ДНК, които изглеждат като хаос, могат изобщо да не представляват някакъв  език или код. Вместо това,  може  би са това, което те наричат «влиятелна химия», която по някакъв начин се променя и формира тези 5%, които са двигателят на генетичния шаблон. Иронията  е в това, че това е действително така и е това, което се случва, но само че науката гледа на това по друг начин.

90% от ДНК представлява отражение на вашия духовен опит. Записите на Хрониките Акаша, Висшият Аз, така наричаният «портал към другата страна», който вие търсите- всичко това се намира там. В квантово състояние тези неща не са включени в химичните съединения. Представете си, че всички тези съединения заедно се явяват мост, или тръбопровод, портал или квантов указател към всичко. Вместо да следвате линейната представа за това, че съществува отделение или кутийка, където се намира Висшия ви Аз, си представете врата. Ако вие можете да влезнете там и да видите неговото квантово състояние, вие ще попаднете на този тръбопровод, който ще ви отведе към всичко, което е. Затова разберете, че този триизмерено-квантов химичен мост оказва свещено въздействие върху гените, че той е много голям и съдържа повечето информация в шаблона на живота на Човека.

А сега ми позволете да поговорим за ДНК така, както вие още никога не сте чували от нас. Ние искаме това да бъде публикувано и да стане част от книгата, материалите за която моят партньор събира сега. Ние си я представяме почти напълно като тригодишна поредица от уроци, в годината на тройката, за Дванадесетата книга на Крион, имаща значението на тройката от нумерологична гледна точка. Получава се 333, което представлява пълнота на информацията през тази година. Настъпи време да узнаете всичко до край.

Науката приема, че вашият мозък е център на съзнанието, но това не е така. Мозъкът е най-високо организираната група  нерви от всичко, което виждат учените и се състои от сложни синапси. Следователно, тя трябва да бъде отговорна за това, което се нарича човешко съзнание. Но това не е така. Мозъкът, това е само триизмерен двигател, който отговаря на искането на деветдесетпроцентовата квантовост  на ДНК. Това е двигател на синапса, но обемен и сложен. Но мозъкът представлява само приемник на информацията, необходима за създаването на електрически сигнали, които правят каквото им е казано, това, което се предава чрез въздействието на ДНК.

Сто трилиона частици на ДНК, работещи заедно, са като едно цяло. Учените не разбират как става това, но комуникационната връзка от вашата глава до големия палец на крака ви преследва една цел. Това  вашият мозък ли е? Не! Това е  ДНК , която  напълно създава Човешкото Същество. . ДНК «знае». Цялата тя работи заедно. Вие няма да намерите това в медицинските книги, но именно то запълва липсващата брънка, на което науката не оказва доверие. Тя има единен «разум» и тя «знае», какво се случва във всяка част от вашето тяло.

Новата информация е, че ДНК формира „поле” около вас и това поле е междупространствено. Това е полето на вашето съзнание, не на вашия мозък. Това, което прави вашия мозък, се прави в тандем с ДНК. Вашият мозък спи....а между впрочем, спи ли той? Синапсът ни показва, че и в най-дълбоките фази на бързия сън навън излизат толкова много сложни неща. Всички тези неща се намират във вашата ДНК, те захранват вашия мозък. По този начин ДНК дава инструкции и оказва влияние върху вашата мозъчна активност по време на сън. Това е сложно за обяснение, защото тук не говорим за линейни неща, а за тези, които се явяват  квантови.

По време на сън всички вие се намирате в квантово състояние. Ето защо там няма линейност и сюжетите често нямат смисъл.  Умрели и живи заедно присъстват във вашите сънища, те се виждат един друг. Сънищата нямат смисъл, защото те не се намират в тази реалност, с която вие сте свикнали. Това ви го казва вашата ДНК.... Хрониките на Акаша излизат напред и свирят на „клавишите” на вашия мозък. Учените не признават това, защото те не могат да видят полето, но ДНК е Човешкото съзнание, а мозъкът представлява просто триизмерен двигател на синапсите, които гарантират мост към вашата реалност.

Крион, а има ли доказателства за това?” Да, има. И то много. Когато Човешко Същество попадне в авария, когато гръбначния мозък е напълно увреден, и сигналът не преминава през тялото.  Това е парализиране на крайниците, когато Човек не може да помръдне палците нито на ръцете, нито на краката. Но сърцето продължава да бие, не е ли така? Даже репродуктивната способност е възможна! Всичко продължава да функционира, макар да сте учили в училище, че главният мозък изпраща електрическите сигнали чрез гръбначния мозък и затова вашето сърце продължава да бие, нали? Така че, какво кара вашето сърце да бие, ако гръбначния мозък е повреден? Аз ще ви кажа-това е шаблонът на ДНК!

Когато двигателят на синапсите е повреден, ДНК намира други пътища и инструктира тялото да продължи да живее. Ето защо органите продължават да функционират, макар че контролът върху мускулите да е изгубен. Интересно, нали ? Погледнете, това е и  доказателството. Учените намират всичко това за странно, нали? Следователно, вие може да кажете, че по същество вашата ДНК представлява езотеричен ефирен мозък, в който се съдържа това, което не се съдържа във вашия обикновен мозък. И вие ще бъдете прави. Тук, във вашата ДНК се намират всички видове много впечатляващи атрибути,  които си струва да разгледаме и които предстои да изучи сегашната наука.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Анонимен
ne sum suglasen ....
Анонимен
ДНК-нашето съзнание,а мозъкът-триизмерен двигател!Благодаря Крайон!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...