🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион

Крион: Извисяването

  1. Крион: Извисяването
  2. Отговорността
  3. Уо и големият вятър

Компилация от два ченълинга от две различни части на континента - Канада и Калифорния:

Тази вечер искаме да говорим за нещо, което досега почти не сме споменавали. Даваме ви информацията с любов, защото засяга нещо, за което вече сте чували. По този въпрос си има специалисти. Говорим за извисяването.

За да разберете напълно какво включва новата парадигма на извисяването трябва отново да изброим накратко инструментите на Духа, в отговор на онова, което сте постигнали на тази планета. Някои от вас са съвсем наясно със смисъла на събитието, което наричате 11:11. Но в резюме, тогава беше даден кодът за вас и вашата биология - на клетъчното ви ниво, който казваше, "Позволява ви се като човешки същества да поемете пълната вибрация на вашата същност и да продължите нагоре." Този код беше магнитен и се даде на цялото човечество. Защото Духът почита тази планета! И възприема всички ви с еднаква любов.

После на 12:12 се случи нещо удивително. Някои от вас може би знаят, защото вече сме говорили по този въпрос. Засягали сме факта, че на 12:12 беше дадено позволението съдържателите на тази планета да се изтеглят. Така започна процесът, при който цялата планета се предаде в ръцете на човечеството. Ще се опитам да обясня. Енергийното равновесие на планетата винаги е било едно и също, но вибрационното ниво се променя. Това са различни и съвършено независими величини. Но енергийното ниво трябва да се поддържа еднакво, за да може да действа магнитната мрежа. Така че имате съдържатели, които поддържаха енергията в хода на вековете, а на Земята идваха все повече и повече хора. Но дори при пет милиарда човешки същества на планетата пак трябваше да има съдържатели - великите майстори-съдържатели, които са тук още от изнамирането на планетата. Те трябваше да стоят, за да поддържат съответното енергийно ниво. 12:12 беше велик момент, защото им позволи да си тръгнат и предаде енергийното равновесие в ръцете на човечеството. В този момент хората "поеха щафетата". 11:11 им даде позволение да поемат енергията и те го направиха. Затова при предаването на щафетата и през месеците след 12:12 ние поискахме поне 144,000 човешки същества да приемат статута на извисяването. Статутът на извисяването е разрешението човек да поеме цялата енергия на своята вибрация, докато се намира на тази планета в биологичната си форма. Това е трудна работа и понеже повечето обитатели на вашия континент не са готови да го направят, много от тези 144,000 човека, които приеха предизвикателството, са от друг континент. Това не е мерило за вашето просветление, нито присъда. Просто е факт. Защото хората, които го направиха, бяха обучени и знаеха как. Те разбираха механизмите и затова бяха готови.

Тогава какво представлява статутът на извисяване? Позволението е дадено, но какво означава това? Ето отговорът на този въпрос: съвсем простичко, докато в миналото думата извисяване означаваше "някой, който е починал и се е издигнал на небето", сега означава нещо съвсем различно. А именно мярка за вибрацията на просветлението, чрез която биологичният човек е способен да поеме цялата вибрация и енергия на своята същност!

Това не може да стане изведнъж и не е за всеки. Казваме ви го с голяма предпазливост. Казваме: "Онези, които избират да го направят, трябва да са подготвени." Пътят е труден. Често трябва да се извърви в самота, стъпка по стъпка и не е за всеки. В никакъв случай! Но искаме всички да сте информирани за него, защото това е прекрасен нов дар.

Стъпките на извисяването са били посочени, изучени и са налице. Специалистите, които са канализирали тази информация, са я направили достъпна за прочит. Процесът е сложен и всеки трябва сам са реши дали да поеме към него. Възможно е някой ден да се озовете едва на третия или четвъртия етап - неспособни да продължите. Но ви уверяваме, че никой няма да ви осъди. Това не е въпрос на провал. Призоваваме ви да поемете по стъпките и да видите дали ви харесва. Защото всяка стъпка повишава вибрацията ви и повишава вибрацията на планетата. Същевременно това е прекрасен път, по който да поемете, а вие сами ще намерите вярното си ниво. Ако стигнете едва до трето ниво, не се притеснявайте, защото там ви е мястото. Ако някой избере да извърви целия път, това е велико пътуване!

Какви са атрибутите на извисения човек, ще попитате вие? Ще ви кажа. Няма да имате затруднения да разпознаете човека със статут на извисяване. Някои от вас вече знаят за Аватара, който не е на този континент. Това е пример за статут на извисяване. Изненадани ли сте? Вие лично готови ли сте за него? Това е всичко: разрешение да поемете цялостната си същност. Ако опитате да направите това в момента, просто ще изгорите, защото вибрационното ниво на вашата биология е много, много по-ниско от нужното за този нов статут. Това обяснява необходимостта от обучение и последователни стъпки; както и от време и посвещаване. Защото всичките тези неща използват механиката на вашето клетъчно тяло, използват инструментите, които ви бяха дадени на 11:11 - позволението да се подмладявате, позволението да растете.

Що се отнася до здравословните упражнения за вашата биология, трябва да знаете, че пренебрегвате една много важна област. Това е органът зад гръдната кост, който наричате тимусна жлеза. Тя е седалището на подмладяването. Съ-творете здравето от нея. Не се изненадвайте, ако порасне, защото тя е част от тайната на извисяването. Вашата биология трябва да съдейства напълно в този процес. Някои от вас са чували за Меркаба. Може би ще кажете: "Какво е това Меркаба?" Думата е ваша; не е наша. Но е достатъчно да кажем, че тук става дума за "енергийна обвивка". Тя съдържа цялата ви енергия. Прилича на кожата на тялото ви, но е нещо много повече.

В историята сте виждали Меркаба само няколко пъти. Напоследък започва да се наблюдава по-често и се бърка с космически кораби. Защото пророк Илия призовал своята Меркаба в полето; тя сияела и вие сте видели колела в колелата. Видели сте цветовете и сте наблюдавали великолепното му извисяване. Това е било Меркаба. Всеки един от вас, когато не сте тук, е толкова красив, с цветове и вибрации, звуци и форми, вплетени в Меркаба, неща, които сега просто не сте в състояние да видите или чуете. Защото Меркаба притежава далеч повече измерения и просто не мога да ви обясня какво съдържа. В миналото сме ви казвали, че Меркаба има цветни пояси, които показват на останалите създания във вселената къде сте били и какво сте постигнали. И сме ви разказвали за голямата тържествена зала, където получавате вашите нови цветове за съществуването си като човек на планетата Земя. Защото вие предприемате чудно пътешествие. Всички, които седят тук тази вечер (и четат тези редове), притежават много цветни пояси заради многобройните си инкарнации тук. Смешното е, че макар да сте тук само веднъж и сте обградени от хора, които уж не познавате, на практика те са ваши роднини! Те са част от вашата кармична група - братя, сестри, майки, бащи: толкова много неща са се случвали между вас, а сега се разминавате като непознати. Това е чудесно потвърждение на воала, който ви пречи да видите истината, защото узнаете ли за тези неща, незабавно ще си тръгнете оттук.

О, скъпи мои, ние ви почитаме за това! Да вървите по планетата и да учите, без да знаете кои сте. Поглеждаме ви и казваме на онези около нас, "Те дойдоха доброволно*', защото ви обичаме, Меркаба говори на език, който всички създания чуват, виждат, усещат и разбират. Така че Меркаба не е само вашата обвивка, но и вашият език. Меркаба е енергията, която ви позволява да се придвижвате от едно място на друго. Когато се придвижвате от едно място на друго във вселената, това става почти мигновено, но за целта вашата Меркаба променя формата си. И макар да не смятаме да се впускаме в научни подробности, знайте, че тази информация вече е била канализирана. Потърсете я, защото вашата Меркаба променя формата! Формите в Меркаба са чиста наука, А това е много смешно, скъпи мои: че вашето общество е избрало да отдели духовното от физическото и от онези, които се занимават с математика, геометрия и физика.

Ако можехте да видите Меркаба, щяхте да разберете веднага, че връзката е цялостна и неделима, защото Меркаба е съставена от геометрия, изпраща ви право при вашата 12-тична система. Смята се, че всички фигури са математически делими на 6 и това си има своето обяснение - но вие все още не сте го прозрели. Затова говорим за Меркаба като нещо величествено и славно. Всеки един от вас я притежава. Но не може да се прояви на тази планета, защото ще изпепели биологията ви. Просто енергията е прекалено голяма. Но все пак вие можете да работите върху вашата Меркаба, защото тя съществува в астрала. Част от стъпките на извисяването целят да работите върху нея и да я свържете с вашата биология.

Казахме достатъчно за момента, затова само ще повторим, че тези стъпки не са за всеки. Уважаваме ви заради всичките ви процеси и каквито и стъпки да предприемете, те са най-подходящите за вас. Някой сигурно ще попита: "Как да разбера дали да опитам?" А ние ви казваме: елиминирайте всяка мисъл какво очаква от вас Духът, и я заменете с тази какво вие трябва да направите за себе си. Виждате ли, вие сте частица от Бог и вашият договор лежи пред вас; думите са написани от собствената ви ръка и гласят, "Затова съм тук." Потърсете този договор. Съ-творете вашия договор и поискайте да се осъществи. Това е интуитивен процес. Скоро ще се върнем на тази тема.

Рейтинг:

Отзиви

аз притежавам 222
Анонимен
Обичам Крион..
Анонимен
Избирам- Да бъде Волята Божия!
Анонимен
Руми По пътя на новото пространство вървях от трето измерение през Ада и сътворявайки новата енергия очаквам като нови хора прекрасен живот
Анонимен
Руми По пътя на новото пространство вървях от трето измерение през Ада и сътворявайки новата енергия очаквам като нови хора прекрасен живот
Виж още отзиви
Коментирай
loading...