Назад до Крион

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Това е пълно и завършено обяснение как Хрониките Акаша на Човечеството взаимодейства с Гея. Има доста силна информация тук, включително информацията за животните и техните души. Това е един ченълинг, пълен с много факти...достоен за няколко прочитания.

Предаден на 11 септември 2010 година в Сиракуза, Ню Йорк.

Приветствам ви, скъпи, Аз съм Крион от Магнитната Служба. Майсторите имат такава фраза:”С мен всичко е наред, с моята душа всичко е добре”. Те говореха така даже преди смъртта си във времена, в които бяха разочаровани, във времена на трудности. Именно заради това, че те бяха съсредоточени на едно нещо и една действителност- че любовта към Бога в тях създава любов и към тях. Говорихме за това преди. Много пъти ние сме ченелирали това. Ние даже Ви казахме, че това е тайната на майсторството. Доберете се до местата, където вие се съгласувате с това, което се намира във Вас, което се явява Бога и позволете на всички други неща да се развиват бавно и уместно за вас, стига да разберете какво да правите с живота си. Не решавайте предварително къде ще отидете и какво ще правите.

Накратко, ние ще ви дадем ченълинг, който ще обрисува в общи черти различията в енергиите между много древното минало, относителното минало и енергията, която се намира в изменение. Ние ще дадем признаците на това, как Пазителите на Светлината имат работа със специфични особености и как нещата се променят. Това предстои. Но не днес.

Днес искам да ви кажа за величествеността на системата Акаша, която се явява Гея и Човечеството. Това, което искам да направя е, да ви обясня Вашите отношения със системата, която видимо е сложна и тайна, но тя буквално определя вашите отношения със земята. Както правя често, аз ще ви дам това във вид на ченълинг, където няма нищо, което можете да докажете. Това не е наука, това е нещо духовно и то е за Вас.

Действително ли е възможно, целта на Гея да се състои в това, да поддържа човечеството? Действително ли е възможно, Хората да се не просто едни от млекопитаещите на планетата, движеща се около слънцето? Действително ли е възможно енергията, освобождавана от вибриращите нива , да е основана на това, което върши човечеството и фактически засяга и Вселената? Отговорът е да на всички тези въпроси. Ако това е така, каква е системата, която позволява това да се случва? Това ще обсъдим сега за това кратко време.

Енергията на планетата и Акаша

Ника поговорим за Гея и Акаша. Вие сигурно сте чували, Гея е енергията, която има планетата Земя. Гея е разумна /съзнателна/, Гея има вроден интелект, затова Гея има интелектуално съзнание, което Ви „познава”. Гея е в състояние да разговаря и тя говори почти, както говори Крион. Ако бяхте чули това, щяхте да разберете.

Енергията на Гея говори по много различни начини и един от тях се забелязва при разглеждането на Акаша. Ако попитате Гея какво е това, което се определя като „жизнена сила на планетата”, ще разберете, че това включва всичко живо, включително и нещата, които вие мислите, че не са живи. По този начин понятието Акаша е огромно и велико. Но тази вечер аз искам да поговоря за системата Гея- Акаша - Човек в отношенията си със земята. Ние говорихме за сътрудничеството на Гея с духовния опит на Човека и че по същество всичко се върти около Човека, даже и целта на планетата. Ако започнем от самото начало и дадем прости определения, можем да кажем, че има система, която проследява всичко, което се намира на земята. Сега Вие не може да не си помислите, че Духът не се нуждае от система изобщо и Вие ще бъдете прави. Но Гея се нуждае и има причина. Всяка отделна Човешка душа, която пристига на това място, наречено Земя, внася уникална енергия, която фактически променя жизнената сила на Гея. Така че, когато душата пристига, Гея създава запис и още нещо. По този начин ние подхождаме към спецификата.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...