Назад до Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Животните

Аз говоря за скъпоценните животни през цялото време и как те са длъжни да служат тук на човечеството и как те правят това по съвършен начин. Аз ви говорих, че е необходимо някои от тях да ги има тук. На много хора това не им харесва, но всички животни колективно разбират това. Те са длъжни да бъдат част от Човешката храна, тъй като човечеството няма възможност да порасне достатъчно бързо и да разпределя тази храна. По този начин- това е служене, Вие виждате? Тези от Вас, които са строги вегетарианци, биха могли да кажат:”Аз никога няма да ги ям!” Това е избор за Вашето здраве. Той е подходящ и точен, но не е свързан с оцеляването на Човешката раса, защото животните са необходими за храненето и оцеляването на Човека в настоящето време.

Нека се отклоним за момент и да Ви дадем малко ценна информация за консумацията на животните. Много хора са длъжни да ги ядат, но никога не са разбирали, че животните знаят това, още когато са дошли. Действително ли това се явява толкова свръхестествено за вас? Това е добре познато за тези, които знаят за радостта от живота и могат да видят жертвата и значението на това. Това е било много добре известно на древните. Но ето въпрос, скъпи Човек:”Как Вие гледате на тях? Как Вие се отнасяте към тях преди да станат Ваша храна? Как древните са гледали на тях? Това е труден въпрос, нали?” Позволете ми да Ви дам представа за истината. Знаете ли, че колкото по-добре се отнасяте към тях, те ще бъдат по-питателни за Вашето тяло? „Крион, моля те, не говори за това. Ние не искаме да мислим за това.” Скъпи, ако не аз, то тогава кой? Чуйте, щом тези животни са готови да дойдат и да бъдат толкова велика част от жизнената сила на тази планета, да й помагат да вибрира по-високо, поддържайки Ви да направите избор, нима те не заслужават уважение и успокоение по времето през което растат? Резултатът ще бъде с много по-голям принос за вашето здраве. Позволете на учените да направят изследване за сравнение, за да покажат, че хранителната стойност се увеличава рязко, когато животното е почитано по време на краткия си живот. Древните са знаели това и са почитали всяко животно преди то да стане част от тяхната жизнена сила.

Няма Пещера на Творението за животните. Те са тук за поддръжка на човечеството. Някои от тях са тук, за да ви обичат и вие знаете това. Ние говорим за вашите домашни животни. Те са длъжни да ви обичат тук- друга голяма услуга за Хората. Вие гледате в техните очи и те се оглеждат назад. Те виждат старата душа във Вас, Вие знаехте ли го това? Те познават системата. Но те не живеят много дълго, не е ли така? Понякога има мъка, когато те си отиват. Но има добри новини! Да, те могат да се превъплътят! Те имат избор да продължат любовната си връзка с Вас! Аз не зная колко тук знаят за тази система и искам моят партньор да я поясни по-добре и по този начин любителите на животните да знаят за това. Когато техните скъпи животни умират, те могат да продължат любовната връзка, ако поискат да погледнат на правилното място и да намерят завръщаща се душа, да я вземат и да продължат това, което са имали. Има някой тук и от четящите, който трябва да чуе това. Има система за тяхната сърцевинна душа, за да се завърнат!

В някакъв смисъл много животни имат също души, но те не се намират в Пещерата на Творението. Те нямат система за планетарна промяна, както при вас, която се явява съзнание, което може да увеличи себе си със свободата на избора. Човекът е единственото същества на Земята, което може да направи това, защото Човека притежава божественост в ДНК. Тя е внедрена там, съответно с любов приблизително преди 100 000 години от друга звездна система.

Ние ви дадохме това преди. С цялата уместност, Хората на тази планета са получили своите духовни семена от Плеядианците по красив начин, съответстващ с божественото. Не е имало никакви войни, никакви заговори и тези красиви звездни души са все още тук. Те са Ваши братя и Ваши сестри и част от тях се намират във Вас. Вие се намирате в квантово състояние с тях. Аз не мога да обясня това по-добре. Но някои от Вас усещат това. Някои от Вас могат да го видят. Това е красиво и напълно уместно. Това е реалната история за създаване на планетата и може да бъде намерена в местните писания по цялата планета. Потърсете съобщенията на тези седем сестри и историята на създаването.

В нишките на Вашата ДНК има всичко, което някога сте били, стара душа, и ние Ви говорихме за това в много ченълинги, как може да получите достъп до него. Този достъп не е като духовна информация, а като способност да получите достъп до някои от Човешките качества, които сте имали в миналото. Същността на енергията, която сте използвали се намира във Вашата ДНК. Ето защо в информацията за Акаша има начин да се общува с проектите на Вашите стволови клетки. Запомнете, това всичко е в пределите на същата тази структура на двойната спирала, която съдържа секция със закодирани протеини, Вашите гени! Разбирате ли това? Вашата ДНК- затова е много по-голяма система от всяка медицинска сила. Това е междуизмерна система, която има способност да се променя по всяко време. Това обяснява спонтанното изцеление. Спонтанното изцеление - Хора, които решават, че са приключили с болестта и които вземат енергията си от минал живот, когато изобщо не са имали болести. Много Хора се избавиха от най-отровните болести, известни на човечеството. Те изведнъж се оказват чисти , без следа от болестта- спонтанно изцеление. Страшната болест просто си отива. Аз ще Ви кажа, скъпи, това не е чудо отгоре. Това е чудо отвътре

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...