Назад до Крион

Потвържденията на Крион

  1. Потвържденията на Крион
  2. Радиоактивните отпадъци
  3. Житните кръгове потвърждават дванайсетичната ДНК
  4. Житните кръгове дадоха на математиците нови теореми
  5. Загадката на гама-лъчите е разкрита
  6. По-бързо от скоростта на светлината
  7. Земните промени и резонанса на Шуман
  8. Теорията за Големия взрив под въпрос

Крион не прави предсказания. Това би било в нарушение с неговата декларирана позиция, че никой не знае нашето бъдеще и че ние създаваме в движение съвсем ново бъдеще. Това, което Крион ПРАВИ, е да ни дава знаци КАКВО да търсим и предложения КЪДЕ да го търсим, за да улесним себеоткриването си. Освен това той обича да подхвърля фрази в ченълингите, които често се появяват на страниците на авторитетни национални списания, отразяващи значими научни открития. Това е една от много прояви на космически хумор в работата на Крион, често с дословно повтаряне на текста от ченълинга.

Предлагам ви следващите теми (както във всички книги с ченълинги на Крион от Книга II насам) като потвърждение на казаното от него в определени живи и транскрибирани послания от миналото. Вярвам, че това е важен и необходим елемент във всяка книга на Крион. Според мен всеки медиум в новата епоха трябва да може да го направи и да представи нещата черно на бяло. Духът не е частна собственост. Информацията се подава чрез канал, който е универсално точен и верен и не принадлежи на Крион или неговата работа. Ако ченълингите са вдъхновени и благословени послания от Бог към хората, тогава споделената информация трябва да може да се потвърждава с течение на времето и да присъства и в други приети послания. Щастлив съм да заявя, че творбите на Крион отговарят на тези критерии.

Рейтинг:

Отзиви

Маргарита АПОСТОЛОВА
Моята теория е съчетание от знанието от науката и знанито от легендите, а също предсказанието на Слава Севрюкова и знанието от Кубрат Томов, който е изключително умен човек. Аз вярвам, че началото на Вселенала не започнало с Голям взрив, че тя е само една и парадокса безкрайност=0 и обратно. който прозрял г-н Томов.
маргарита АПОСТОЛОВА
Моята истина за Вселената се съдържа в 15-е статии, които се намират в Новия ми уебсайт и който по неизвестни причини стои затворен. Създадена е цялостна теория за Вселената, която науката тепърва предстои да докаже. Например, че Вселената от известен момент нататък едновременно се разширява и се свива. Че грубата материя след определен брой години ще изчезне за сметка на фината материя- и това обяснението за черните дупки. Формата на Вселената е ротационен елипсоид, повърхнината, на който е моделът на безкрайната равнина. Краят на Вселената настъпва за миг, след като тя се сплеска в голям кръг с безкраен радиус. певръщайки се действителната безкрайна равнина.
kry on (eng)- продължавай да плачеш
Велин
Само на мен ли ми се струва странно...? Крион е вишшо същество, като се предполага че знае много повече от нас, а не дава точен отговор за разширяването на Вселената и никаква насока за произхода и. Като чета стигам до извода, че следва нашето научно развитие и прави догаки относно бъдещето на астрономията и не само... Това поставя под въпрос истинността на всичкят му ченълинг! Ако той знае дори малко повече от нас, то би трябвало да даде насока или пример който може да се провери, а в ченълинга му откриваме само догатки за вече известни факти в науката! Не откривам никакви иновативни решения на някой научен проблем! Когато изучавам наука, хипотеза, религия или ченълинг аз подхождам аналетично към всяко написано изречение и търся примери от природата и резултати от експерименти. Ако не се намери някакво потвърждение, информацията се приема официално за безполезна!
Анонимен
Katja Stürwohld Zdravejte prijateli, 4udesno e 4e ima straniza na bulgarski za Kryon i negovata rabota na na6ata planeta.Imam edna preporuka kum prevoda4ite:molja transkribirajte imeto mu pravilno,vsjaka bukva e energijno zaredena.Na bulgarski negovoto ime se prevegda kakto na ruski:Крайон Blagodarja
Виж още отзиви
Коментирай
loading...