Назад до Потвържденията на Крион

Потвържденията на Крион

  1. Потвържденията на Крион
  2. Радиоактивните отпадъци
  3. Житните кръгове потвърждават дванайсетичната ДНК
  4. Житните кръгове дадоха на математиците нови теореми
  5. Загадката на гама-лъчите е разкрита
  6. По-бързо от скоростта на светлината
  7. Земните промени и резонанса на Шуман
  8. Теорията за Големия взрив под въпрос

Загадката на гама-лъчите е разкрита

В Крион, Книга 2, и Крион, Книга 3, ви разказах за необяснима активност на гама-лъчи и цитирах научни доказателства. Защо? В Книга 2 (1994) Крион ни каза да следим точно за такава активност като знак за идването на духовната енергия за планетата. "Следете за кратка, много интензивна, необяснима активност на гама-лъчи."

Години наред научната общност се питаше откъде идваха лъчите. Естествено, науката не откри изведнъж, че идват от Бог (как не!). Вместо това учените се натъкнаха на още по-голям парадокс - който подкрепя твърдението на Крион, че тези мощни енергии идват от големия централен източник.

Науката приема, че теорията за големия взрив (която Крион обяви за невярна) поставя източника на "вълната" на разширяващата се вселена на разстояние 11-12 милиарда светлинни години от планетата. Това, просто казано, е там, където началната материя на произхода на Вселената трябва да се намира и да продължава да се разширява навън.

Изведнъж на 28 февруари 1997 г. италианско-холандският сателит Верро-SАХ неочаквано успя да запише точната позиция на продължило 80 секунди изригване на гама-лъчи. Позицията на изригването е определено като ОК.В 970228 НАСА насочи своята орбитална обсерватория за гама-лъчи (ОКО), която провежда Експеримента с изригванията и преходния източник (ВАТ8Е) към мястото и започва да записва някакво необяснимо за учените явление.

Някои учени казват, че то представлява "най-силните изригвания на енергия във Вселената." Астрономът Шри Кулкарни казва: "Въображението ми се вълнува при мисълта какво означава да светиш милиарди, милиарди пъти по-силно от Слънцето." Списание "Сайънтифик Американ", което измерва енергията на удивителната 10 на 51-ва степен ерга, казва, че "източникът трябва да е много далеч, близо до външните краища на видимата вселена. В такъв случай изригванията на гама-лъчи трябва да представляват най-силните експлозии във Вселената."

Учените са най-озадачени от следното: (1) Източникът е по-далеч от всичко наблюдавано някога, но с по-силна енергия от всичко наблюдавано някога. Това било неочаквано. Обикновено енергията, пристигаща от разстояние от 7 до 11 милиарда светлинни години, е изключително слаба (както можете да си представите). Тази енергия е точно обратното. (2) Тя не съблюдава протокола на обектите, които се отдалечават от нас.

Първото, което астрономите искаха да установят (освен това къде се намира и колко енергия бълва към нас), беше дали източникът на тази енергия действително се отдалечава от нас като всичко останало в космоса (предполагаемото доказателство на големия взрив). Това обикновено се прави със спектрометрия, измерване на "червената промяна", Преди да ви кажа какво са открили, искам да ви напомня какво каза Крион (отново в края на този раздел). Тази енергия е космическа и е част от духовната система за доставки. Не са к трябвали 11 милиарда години, за да стигне тук. Всичко става за миг (вижте следващия раздел от настоящата глава) и не си отива от нас. Ето какво пише "Сайънтифик Американ" за червената промяна: "От такова разстояние изригванията трябва да показват въздействията на разширяването на Вселената. Най-далечните галактики се отдалечават от Земята с голяма скорост; знаем това, защото излъчваната от тях светлина преминава към по-ниски или по-червени честоти. По същия начин изригванията на гама лъчи също трябва да показват "почервеняване", както и по-голяма продължителност. За съжаление ВАТ8Е не засича в спектъра на гама-лъчите ярки или тъмни линии, характеризиращи специфичните елементи, чието разположение би издало преминаване към червеното."

Охо! Май не се вписва в очаквания модел. Има още едно усложнение. Астрономите са посегнали към тяхната космическа физика, опитвайки се да създадат хипотетични модели за същността на процеса. "Сайънтифик Американ" ни обяснява, че тези теории са различни, но най-убедителната е за "космическа катастрофа" с огнено кълбо. Споменава се за колапс на бинарна звездна система, както и за бели джуджета, които се сблъскват с черни дупки (питам се дали Снежанка е в течение на цялата работа?).

"Само че има известни съмнения, понеже бинарният колапс не обяснява някои трайни изригвания. Миналата година, например, ВАТ8Е засече изригване, което продължи 1100 секунди и се повтори два дни по-късно."

Е, приятели, загадката продължава. Дали науката някога ще признае духовните аспекти на това физическо свойство? Едва ли, но колкото повече научават за него, толкова повече то ще потвърждава информацията на Крион какво да се търси, която беше дадена през 1994 г.: че тази голяма енергия е от съзидателния Източник и че е по-могъща от всичко, което сме виждали някога, и че доставя в реално "сегашно" време и нейната същност е ЛЮБОВТА!

Рейтинг:

Отзиви

Маргарита АПОСТОЛОВА
Моята теория е съчетание от знанието от науката и знанито от легендите, а също предсказанието на Слава Севрюкова и знанието от Кубрат Томов, който е изключително умен човек. Аз вярвам, че началото на Вселенала не започнало с Голям взрив, че тя е само една и парадокса безкрайност=0 и обратно. който прозрял г-н Томов.
маргарита АПОСТОЛОВА
Моята истина за Вселената се съдържа в 15-е статии, които се намират в Новия ми уебсайт и който по неизвестни причини стои затворен. Създадена е цялостна теория за Вселената, която науката тепърва предстои да докаже. Например, че Вселената от известен момент нататък едновременно се разширява и се свива. Че грубата материя след определен брой години ще изчезне за сметка на фината материя- и това обяснението за черните дупки. Формата на Вселената е ротационен елипсоид, повърхнината, на който е моделът на безкрайната равнина. Краят на Вселената настъпва за миг, след като тя се сплеска в голям кръг с безкраен радиус. певръщайки се действителната безкрайна равнина.
kry on (eng)- продължавай да плачеш
Велин
Само на мен ли ми се струва странно...? Крион е вишшо същество, като се предполага че знае много повече от нас, а не дава точен отговор за разширяването на Вселената и никаква насока за произхода и. Като чета стигам до извода, че следва нашето научно развитие и прави догаки относно бъдещето на астрономията и не само... Това поставя под въпрос истинността на всичкят му ченълинг! Ако той знае дори малко повече от нас, то би трябвало да даде насока или пример който може да се провери, а в ченълинга му откриваме само догатки за вече известни факти в науката! Не откривам никакви иновативни решения на някой научен проблем! Когато изучавам наука, хипотеза, религия или ченълинг аз подхождам аналетично към всяко написано изречение и търся примери от природата и резултати от експерименти. Ако не се намери някакво потвърждение, информацията се приема официално за безполезна!
Анонимен
Katja Stürwohld Zdravejte prijateli, 4udesno e 4e ima straniza na bulgarski za Kryon i negovata rabota na na6ata planeta.Imam edna preporuka kum prevoda4ite:molja transkribirajte imeto mu pravilno,vsjaka bukva e energijno zaredena.Na bulgarski negovoto ime se prevegda kakto na ruski:Крайон Blagodarja
Коментирай
loading...