🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион

Крион: Преминаване на границата

  1. Крион: Преминаване на границата
  2. Енергията на света
  3. Световната политика
  4. Световната валутна система
  5. Световната религия
  6. Наука - Астрономия
  7. Здраве
  8. Биология
  9. Физика
  10. Децата

Ченълинг на живо в Ню Хемпшир - ноември 1999

Поздравления, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. На това място, което ни е познато [говори за залата, в която се провежда сеансът и в която присъстват 400 души], ние приветстваме отново семейството. Духовното семейство и групата, за които говорим, в момента се изливат тук по покана на ангелите, които седят на местата в залата, ангелите, които се преструват на хора. Поканата от чифт очи води до това, че хиляди очи четат думите от записа на това, което се казва в момента тук. Говоря в настоящия момент на този, който сега чете. Колкото и трудно да е за тези, които в момента слушат това, да го разберат, в реалността на настоящия момент хиляди хора се докосват до думите върху страницата, които се създават за вас чрез говор.

Колкото и странно да изглежда, ние знаем кои са те и къде се канят да седнат, докато четат, точно така, както знаем кои сте вие и къде ще седите днес, защото потенциалните възможности за просветлението са разположени в кръг и ние можем да ги видим всички до една. От тази страна на завесата не съществува линейно време. Следователно, виждаме всички потенциални възможности на тези, които четат и слушат по едно и също време. Това е начинът, по който виждаме и Земята, и възможността за това, което можете да направите.

Ще ви кажем нещо, което казахме на предишните пет групи. Вие сте вечни! Вие сте вечни и в двете посоки! Кръгът, който във вас е духовната жизнена сила, е постоянен! Той винаги е бил и винаги ще бъде. Вас ви е имало и в най-далечното минало, което можете да си представите. Ако можете да виждате нещата чрез кръга, както правим ние, ще разберете, че колкото и далеч назад в линейното време да се върнете, можете да се срещнете с бъдещето на това, което ще станете. Ние ви заявяваме, че сте били същите вчера и ще бъдете същите и утре - частица от Божественото, частица от Цялото, частица от Бога. Въпреки че е много вероятно някои от вас да чувстват дълбоко в своето съзнание, че Бог е Всемогъщо същество и предвижда всички неща във Вселената, трябва да ви кажем, че сте прави само отчасти. "Всемогъщ" е правилно, но Бог в буквалния смисъл се състои от трилиони и трилиони членове на семейството, всеки от които познаваме по име. Всеки познава всеки. Колкото и да ви е трудно да го разберете, името на всеки от вас се знае от всички останали.

О, избрани човече, о, шамане, докато седиш на мястото си сега, четейки или слушайки това, вероятно те притиска един монашески живот. Защото в продължение на много години си удрял чело в пода, изпълнявайки ритуали или служейки на някакъв култ, без да разбираш, че ти си Бог! Въпреки че са ти били известни думите "АЗ СЪМ”, ти никога не си ги свързвал с "Аз-а" на своята Аз-идентичност. Никога не си могъл да си представиш, че той - това си ти. Но най-накрая, точно преди да достигнем до границата [2000 година], започваш да разбираш, че ти си частица от Цялото и че ти си Божествен. Но на тази планета и във вашето четириизмерно съществуване няма как да ви дам вашето истинско име. Не можете да видите или чуете нещата, които могат да се видят или чуят от другата страна на завесата.

Тук [на Земята] не съществува понятие за това, което е твоето истинско име, въпреки че като ви гледам сега, мога да видя истинското ви величие. Мислите си, че съм дошъл тук с тази група и просто възприемам това море от лица срещу мен? Току-що ви казах, че съществуват трилиони частици от Бога и ние разпознаваме незабавно всеки от вас и винаги сме свързани един с друг. Знаем кои сте вие!

И така, докато групата изпълва помещението - с енергията на любовта и вашето истинско име за нея - ние се приготвяме да ви прегърнем и да ви докоснем по раменете, да положим своята енергия върху главите ви. Дори ще умием вашите стъпала! Слушателю, читателю, казваме, че "знаем" кой седи пред нас. Ако си мислите, че сте дошли тук, за да ни видите, това изобщо не е вярно. Не правете грешка за това кой кого е дошъл да види. О, колко любов се излива върху присъстващото тук семейство. Сега ви каним да започнете да чувствате енергията, която ви носим.

Скъпи мои, в следващите няколко минути ще получите нова информация за настъпващото хилядолетие, ще обсъждаме науката, физиката, биологията и още много неща. В следващите няколко минути ще открехнем завесата и ще ви представим какви са възможностите, съществуващи пред планетата. Но докато го правим, въпреки че информацията може да достига до вас, там, където седите, ще се случват и други неща. Те са свързани с повторното събиране със семейството. Много пъти сме ви казвали, че нямате представа за това колко различна е силата на тази година в сравнение със силата на предишната. И това е така, защото вие разрешихте да стане така, всъщност я създадохте с помощта на своето намерение. Нямате идея на какво сте способни и още преди да започна с представянето на информацията, ще ви попитам: нали не си мислите, че не знаем защо сте тук?

Скъпи мои, и вие знаете на кого говоря, време е. Нека изцелението започне! Отпразнувайте го в този момент заедно с нас. Ако смените мястото, на което първоначално сте седнали, всички ние ще се наслаждаваме на една безкрайна радост. Скъпи мои, нека целта на вашия живот започне да се осъществява тази вечер. Нека докато Слънцето в този край на света залязва, енергията да се промени и от стола да стане един нов човек - много по-различен от този, който влезе в залата. Нека тялото ви бъде пронизано от съзнанието за собствената ви вечност. Когато накрая си тръгнете от тази планета, вашето същество ще се трансформира в частица от Бога, която е Божествена и ангелска по своята природа.

Ние можем да се наслаждаваме на енергията на това повторно обединение и да останем безмълвни - просто да ви прегръщаме. Можем да помълчим и да ви позволим да вземете участие в невероятната любов, която искаме да ви предадем с помощта на вашата сърдечна чакра, да наситим съществото ви с нея. Нито един от вас не трябва да пропусне факта, че днес сте посетени от групата на вашите сестри и братя, която е напълно и изцяло ваша. Всеки път, когато бъдем поканени да бъдем с вас, ние сме силно изкушени да останем безмълвни и да ви оставим да почувствате.

Скъпи мои, при пресичането на границата (2000 година) ще се появят възможности, които сега не можем да започнем да обясняваме. Много от вас осъзнават, че приближавате границата, че промяната, свързана с новото хилядолетие, ще е съвсем различна в сравнение с тази на настоящето или на предишните. О, смяната на хилядолетията винаги е свързана с енергия. Винаги има хора, които предсказват гибелта и края на света, като казват: „Това е последното!" А иронията е, че това щеше да бъде последното! Според вашия замисъл, с вашето позволение и в съответствие с целия план, разработен от ангелите, каквито сте вие всъщност, календарът на човешкото съществуване беше събран в едно цяло, за да може за хората това да бъде последната смяна на хилядолетията. Това означава, че по-голямата част от предсказанията, че това са последните дни на човечеството, бяха верни!

Скъпи мои, за целите на настоящия експеримент през 2012 година ще бъде извършено последното измерване на планетата. Каквито и да са резултатите от измерването, това ще бъде краят на експеримента. Този експеримент за енергийното ниво, експериментът, проведен за наблюдаване на промяната на вибрациите на тази планета, вече установи, че нивата на промяната са много високи. В момента става пресичането на границата, която ще отбележи разрешението за промяната на тази планета. Представете си тази граница като семафор, които дава зелена светлина на влака, за да тръгне по експериментално трасе, което е почти пълна загадка. Мислете за новото трасе като за един много опасен коловоз и за това, че има много малка вероятност до вас по друго трасе да стигне друг влак. Изведнъж виждате и преминавате покрай нещо, което ви носи огромно облекчение - зелен семафор, сигнал от ръководителя на движението, с който той ви казва: "Знаем, че сте тук и трасето пред вас е свободно."

През последните години много от вас се чувстваха така, сякаш стоят на едно място. Пригответе се за облекчението. Защото когато пресечете границата, вие сте пресекли точката, в която е било дадено разрешението за едно спокойно пътуване. Вие, скъпи мои, като пионерите на тази епоха, която ние искаме да наричаме "Епохата Сега" - ще започнете цялостното освобождаване от СТАРОТО и изграждането на НОВОТО. Защото тези, които ще дадат разрешението за такова нещо, създават повече зелени семафори за останалата част от вас. С помощта на намерението на човека вие ще промените планетата по този нов коловоз, за който ви е дадена зелена светлина. Това е девствено трасе, още никой не е минавал по него, никога. Ще мине влак, наречен "човечество", и той притежава потенциала да създаде самия себе си, докато се движи. Помислете за това - влак, който сам поставя релсите пред себе си по трасето, по което се движи! Следователно, пред него не може да попадне нищо, което да предизвика неговото дерайлиране от релсите. Най-накрая бъдещите възможности се намират в СЕГА. Те се създават със самото движение на влака, който полага пред себе си релсите, по които се движи - релса след релса.

Възможно е да попитате: "Скъпи Крион, какво предстои да се случи на този свят?" Нека споделя нашето разбиране за част от възможните варианти за бъдещето. Нека ви опиша следващите две поколения - след 2012 година и какво вижда тази група от ангелски същества за човечеството [Крион говори за своята свита в залата]. Беше зададен въпрос: "Какво ще правим с твърде големия брой хора на планетата? Какво ще правим във връзка с най-големите проблеми на планетата, пред които сме изправени днес?"

Скъпи хора, не можем да ви разкрием бъдещето, защото вие полагате релсите пред влака. Смяната на енергията зависи изцяло от самите вас и с нея е свързано това, което ще стане с по-голяма част от настоящите ви проблеми. Ако продължителността на живота на хората се увеличи неимоверно, какво ще правите с всички тях на Земята? Как ще се изхранвате? Какво ще правите със затоплянето на климата, което се дължи на енергията, която използвате? Няма такова същество на планетата или извън нея, което би могло да ви даде отговора!

Но нека ви кажа следното. Ще настъпи промяна на съзнанието, която ще даде възможност отговорите да се появят много по-лесно, да са много по-ефективни и проблемите да се решат много по-бързо. Проблемите, които ви съпътстват от десетилетия, внезапно ще се изправят пред една велика мъдрост и разбирателство между хората. Вече нито един от проблемите няма да остава незабелязан и никой няма да си прави оглушки за него. Човекът, който е "ангел под прикритие", който седи в тази зала или чете тези думи, ще е в състояние да допринесе и за формулирането на решенията за тези предизвикателства, като си ги представи всички заедно. Решенията са тук, пред очите ви, и мъдростта на човечеството ще достигне до тях далеч преди настъпването на опасния момент, ако изобщо му разрешите да настъпи.

В миналото двигателят често се разваляше, преди да стане ясен проблемът. Ние ви казваме, че инженерите започват да схващат, че двигателят може да се поддържа в процеса на неговата работа, предотвратявайки аварийните спирания. Следователно, оперативната дума е "мъдрост" и тя идва от мантията на Духа, която чрез намерението, със статуса на извисяването, мнозина от вас са решили да приложат към своя живот. Когато казвате на Духа: "Скъпи Боже, най-накрая разбрах, че съм част от Цялото и знам, че съм тук, на Земята, само временно. Знам, че излъчвам грандиозна и велика Светлина за планетата; ето защо ще се изправя пред Духа и ще заявя: "Кажи ми това, което трябва да зная. Кажи ми какво трябва да направя." Ще бъда тих и смирен и ще съм целия в слух, за да чуя отговорите. Ще уважавам и почитам синхронията. Аз съм част от Цялото и АЗ СЪМ." И това, скъпи мои, е по-различно от начина, по който се развиваха нещата преди десет години. Това, скъпи мои, ще доведе до създаването на раса от хора, които ще получат отговорите на най-големите ви проблеми и грациозно ще решат много от тях с помощта на мнозинството хора. Това може да стане, само ако е налице критична маса от развити хора на Земята - и сега тя съществува. Въпреки че в момента това ви звучи като фантазия, просто наблюдавайте как ще се развият нещата.

За този сеанс имам девет точки, на които искам да се спра и да ви представя. Те са свързани с бъдещото развитие на планетата. Тези раздели представляват категории и ние използваме девет от тях, защото числото девет олицетворява завършването. Въпреки че са само възможности, те ще се превърнат в действителност, когато хората положат релсите за тях.

Рейтинг:

Отзиви

Delfin
Blagodaria ti Krion, che te ima! Ti shte promenish jivota na mnozina!
Анонимен
Благодаря ТИ Боже, че така мъдро си устроил този свят!Направи така ,че и ние ,хората -ангели на Земята ,да се облечем в Твоята Мъдрост!
Анонимен
"причината за чудесата е Божествената сила в Човека,а не някаква намеса Свише".Всичко ,от което имаме нужда,Бог е поставил вътре в нас.Как да го стартираме-с Любовта към всичко живо!
Анонимен
Не е посочена датата на този ченълинг,но днешните световни събития не са в разрез с посочените тенденции.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...