Назад до Крион: Преминаване на границата

Крион: Преминаване на границата

  1. Крион: Преминаване на границата
  2. Енергията на света
  3. Световната политика
  4. Световната валутна система
  5. Световната религия
  6. Наука - Астрономия
  7. Здраве
  8. Биология
  9. Физика
  10. Децата

Децата

О, стигнахме и до номер девет и почти сме свършили. Това е най-добрата от всички точки! Най-мощният потенциал, който някога е съществувал. Една нова енергия има на планетата, енергия, която до този момент никога не е съществувала, енергията на потенциалния мир на Земята! И всичко е свързано с ангела, който се преструва на човек, около промяната на ДНК, която ускорява еволюционната промяна на човека. Тази нова енергия променя човешкото съзнание и тя вече започва своето настъпление с децата.

Някои от вас не разбират какво представляват индиговите деца, затова ми позволете да ви го изясня с няколко изречения. Тези деца са проява на новото съзнание на човека. Те олицетворяват хората, които ще проявяват по-голям интерес към създаването на мир в своето семейство и на своята планета, отколкото към това, което сте нарекли старата "човешка природа". Власт, алчност, ревност и всички останали характеристики на човека, на които в старата енергия сте свидетели от хиляди години, са част от по-тъмната дуалност в сравнение с тази, която се дава сега при раждането на човека.

О, скъпи мои, ако можехте да видите промяната на баланса на дуалността, щяхте да разберете. Ако си мислите, че децата са нещо специално, наблюдавайте децата на техните деца! Казвали сме ви вече не само за промяната в съзнанието на човека, но и сме ги определяли като миротворци! Казвали сме ви, че биолозите ще успеят да погледнат техния геном и да установят, че той се е изменил в сравнение с този, на който те току-що са направили карта! [смях] Науката ще открие увеличаване на силата на имунната система на децата на техните деца. Ще открият, че децата на децата не боледуват и не могат да се разболеят от болестите, от които днес вие лесно се разболявате, а вие ще се чудите откъде се е появила тази способност. Ще ви кажа откъде се появява тя: появява се от вас! Тя е резултат от това, което се случи между 1962 и 1987 г. по "вашия часовник". Дължи се на това, което направихте, и позволява осъществяването на възможностите, за които ви говорихме днес. Ето затова ви обичаме толкова много. Ето затова тази група, която наричаме семейство, сега е тук, за да умие стъпалата ви, скъпи мои. Въпреки че обещанието за промяна на Земята се намира в децата на вашите деца, не се съмнявайте, че главният тласък за тяхното развитие сте го дали ВИЕ!

Крион и групата пристигат на място като това и искат да се изправят пред вас, да останат зад вас, до вас, но това не може да стане. Докато четете тези думи, около вас се осъществява активност и ние знаем, че някои от вас я усещат. Искаме да останем и да ви накараме да празнувате заедно с нас възможностите за вашето бъдещо развитие, за които говорим. Нямате си представа колко много любов носим в себе си за вас. Толкова много от вас си мислят, че сте сами, когато си тръгнете оттук и се приберете вкъщи. Толкова много от вас си мислят, че когато оставят книгата, енергията прекъсва. Не сте сами! Енергията остава с ВАС, докато я носите със себе си. Опитайте се да бъдете сами и няма да можете. Непрекъснато ви повтаряме, че никога не сте сами. Можете да искате да се затворите в тази тоалетна на самоотричането, тоалетната, която ние наричаме "тоалетната Горкият аз”. Можете да заключите вратата и да изгасите лампите и да си мислите, че сте сами. Ще започнете да плачете и да оплаквате себе си и своята самота в собственото си творение, без да имате и най-малка представа за празника, който се вихри около вас! О, в тази малка тоалетна заедно с вас се бутат толкова много от нас! [смях]

Поканата е следната: не палете лампите в тоалетната, за да видите дали в нея има някой. Вместо това запалете светлината, която е във вас, и ни вижте как се радваме на вашия живот! Запалете Божествената светлина, която разкрива енергията на семейството и почувствайте потока от любов, който идва от всички нас и влиза във вас. След това разберете, че никога не сте сами.

Сега Крион и групата ще си тръгнат и ви казваме това всеки път: това е най-трудното нещо, което правим. Идваме тук, изпълнени с радост и вълнение, изпълнени с обич към вас, а си тръгваме с тъга, защото ни липсвате. Кой иска това повторно обединение да свършва? Не и ние. Но така трябва да стане, защото, скъпи мои, има още работа за вършене в дуалността и в живота на цялото човечество.

Прославяме енергията на семейството.

Прославяме новата граница.

Прославяме ВАС.

И това е така...

КРИОН

Рейтинг:

Отзиви

Delfin
Blagodaria ti Krion, che te ima! Ti shte promenish jivota na mnozina!
Анонимен
Благодаря ТИ Боже, че така мъдро си устроил този свят!Направи така ,че и ние ,хората -ангели на Земята ,да се облечем в Твоята Мъдрост!
Анонимен
"причината за чудесата е Божествената сила в Човека,а не някаква намеса Свише".Всичко ,от което имаме нужда,Бог е поставил вътре в нас.Как да го стартираме-с Любовта към всичко живо!
Анонимен
Не е посочена датата на този ченълинг,но днешните световни събития не са в разрез с посочените тенденции.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...