🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион

Крион: Силата на човешкия дух

  1. Крион: Силата на човешкия дух
  2. Груповата медитация
  3. Вибриране на по-високо ниво
  4. Съ-творението
  5. Намерението - най-могъщият инструмент
  6. Синхронността
  7. Любовта
  8. Притчата за Марта и единственото съкровище

Ченълинг от Торонто, Канада:

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба.

Мина известно време откакто планирахме това повторно събиране, нали? Казвам това, скъпи мои, защото ви познавам всички. Ще има хора, които, докато свикват с гласа на партньора ми, ще се съмняват в случващото се: че Духът може да говори чрез човешко същество. А ние казваме, "Само ако знаехте, че Духът е във всеки един от вас и всеки ден ви говори и може да говори чрез вас със същата лекота, както чувате сега."

Това любящо послание е насочено към всеки от вас, които седите на столовете и по пода (и онези, които четат тези редове). Няма значение дори дали вярвате в чутото, или не. Посланието е предназначено за вас. Затова казваме на съмняващите се в тази зала: "Безмерно обичани сте". Казваме още: "Нищо ставащо тук и сега няма да ви навреди." Семето на истината ще бъде посадено, за да го използвате някой ден, ако пожелаете. Предизвикваме вас, съмняващия се, да се запитате: "това ли е всичко?" Отговорът ще изплува и ще гласи: "Не, има много повече!" Защото всеки един от вас носи Божествената искра в себе си.  

Споменах за повторно събиране. Казвам ви, че тук събралата се група (Торонто) беше планирана много отдавна. Затова веднага освобождаваме антуража, съпровождащ създанието, което вие наричате Крион. АЗ СЪМ грижовният ангел на новата епоха. Ако смятахте, че съм майстор на магнетизма, това беше моето земно назначение. Идвам тук с изражението и любовта на архангел Михаил. Това е любовта, която предавам чрез моя партньор с думите, отправени за вашите уши (и очи). Много от вас са усетили приликата и сега я потвърждавам. Време е. О, скъпи мои, това събиране беше планирано за всеки един от вас. Аз ви познавам и вие ме познавате, защото ние се гледаме като равни, само с една разлика: Вие сте онези, които са избрали да свършат работата, да бъдат човешки същества в урок на планетата. Затова няма да се изморим да повтаряме, че антуражът и създанието, което наричате Крион, застават пред вас с лика и ума на Духа, който ви казва: "Вие сте извисените. Вие вършите истинската работа!"

Както вече сме споменавали, Крион идва тази вечер да седне в нозете ви и да ги измие. Любовта тук е голяма, а докато говорим, между редиците минават моите придружители. Това са създания, дошли да помагат на Крион, както и водачите на всеки един от вас. Ако искате вярвайте, но дори съмняващите се имат водачи и дори те ще получат прозрения за случващото се тук.

О, скъпи мои, тази вечер искаме да продължим с уроците и ще помоля моя партньор да свърже този ченълинг с предишния, защото той е продължение на посланието, получено в планините (Банф). В момента се случват толкова много неща! Ех, ако имахте цялостна концепция за случващото се във вашата биология! Ще обясним по-подробно нататък. Скъпи мой, знам откъде идваш и те уважавам безмерно. Изпитвай всичко каквото можеш. Защото цялата любов, която блика от теб, е Уместна и ние ви обичаме - о, да, обичаме ви! При последното ни събиране говорихме за притчата за Уо и стаите на урока и ви дадохме урок за една от тези стаи. В притчата на Уо му показаха една от най-важните стаи, където водачите не можеха да влязат. В ретроспекция ще кажем, че това беше стаята на индивидуалната същност.

Влюбвали ли сте се някога в Бог? Може да е било създание - велик учител, към който сте усетили прилив на любов? Това е огледало на любовта, която трябва да изпитвате към себе си! Казахме ви, че столът в стаята на вашата същност е златен, както и атмосферата в нея. Защото златото символизира Божията корона и всеки един от вас е искра от Божествеността на тази корона. Призовахме ви да седнете на стола и да почувствате самоуважението на това положение - на трона, с корона на главата - усещайки дадените ви от ангелите крила, съзнавайки, че не сте там случайно. Никой от вас не е просто кълбо биология, движещо се за кратко на планетата. Вие сте много повече! Виждате ли, случващото се в тази стая себеоткриване поражда даровете на другите стаи. Така че, щом осъзнаете вашето достойнство, сядайки на златния трон, вие можете да преминете в другите стаи на мира и изобилието.

Сигурно си спомняте, че Уо видя още две стаи, в които не влезе. На едната врата бяха изписани имената на неговите неродени деца, а на другата - името на световен лидер. И както направихме в града в подножието на планините, сега ще ви разкажем повече за тези стаи, но този сеанс ще бъде специален, затова се надяваме да внимавате, тъй като е централната тема на вашето съществуване на тази планета.

Този учебен сеанс разказва за силата на просветленото човешко същество. Често ще ви повтарям това: Нямате представа колко сте могъщи! В тази зала има мнозина, които трябва да издържат изпита на самоуважението и вие знаете защо. Защото в тази стая са събрани пионерите - онези, които се събудиха първи - които "видяха кои са" първи. А вие, скъпи мои, сте прекарали десетки животи, коленичили пред Бог в различни манастири в миналото - дори някои от съмняващите се! Тези изживявания от миналите ви животи са ви втълпили, че сте недостойни, защото, пак повтаряме, вие сте прекарали часове, дни и седмици наред на колене в миналото. И сега изведнъж ви казваме, че ВИЕ сте извисените - и искаме да разберете, че ние сме тук, за да уважим вашата Божественост. Защото работата е ясна - какво трябва да се направи на тази планета - и е още по-ясно, че трябва да я свършите вие. Това е индивидуална работа - обърната навътре. Работа, която ви казва: "Скъпи мои, седнете на трона на достойнството." Тронът на достойнството ще предизвика изцеление, което ще породи мир и ще даде изобилие. Всичко това е свързано с вашето осъзнаване, че седите на този трон.

Шестте качества на човешката сила

Искаме да ви разкажем за шестте свойства на силата на човешкия дух, три от които са очевидни от нашите учения, а другите три не са. Първото е силата на груповата медитация. Едва наскоро сте започнали да разбирате какво означава това и сега ще продължим нататък, ще ви разкажем за качествата на човешката същност в тази нова епоха, което ще обоснове тезата за груповата медитация.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Маиками казва че боледува от вибриращо кръвно и че била болна от това ако е така можели да ми кажете какви са симтомите и болката
ANONIMEN
VNYSHENIETO, manippylaziata , straha koito go vnyshavat e strashno , no ima i drygi mnooooogo po strashni ne6a.
ANONIMEN
Анонимен
Обръщам се към осъзнатите, вярвам, че който се ровичка тук е стъпил здраво на пътя... Нали разбрахте всъщност религиите какво представляват?! По-страшна заблуда от всички тях няма, няма и по-необясним страх, не се е било пръкнало и толкова изкусно потисничество и никога не е имало толкова силна манипулация и толкова голям контрол над цялото това човечество! Но вече не! Отиват си всички те малко по-малко и ще дойде светът на новата, единната и напълно еднаква за абсолютно всички! Който го разбрал - разбрал...
Anonimous
Na vsichki nas ni e vnusheno chuvstvoto za vina, kato ni kazvat ,che v grjh sme rodeni, a tova e absurdno ,zastoto Hristos sus kruvta si e iztril nashite grehove.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...