🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Силата на човешкия дух

Крион: Силата на човешкия дух

  1. Крион: Силата на човешкия дух
  2. Груповата медитация
  3. Вибриране на по-високо ниво
  4. Съ-творението
  5. Намерението - най-могъщият инструмент
  6. Синхронността
  7. Любовта
  8. Притчата за Марта и единственото съкровище

Синхронността

Следващото качество ще наречем синхронност, но то представлява много повече. Спомняте ли си, когато Уо видя вратата с имената на неродените си деца? Нашият последен ченълинг обясни дълбокия смисъл на тази метафора. Спомняте ли си, че Уо видя също така врата с надпис "Световен лидер"? Според някои това означаваше, че ако беше поискал, Уо щеше да стане световен лидер. Само че последният ченълинг показа, че посланието изобщо не беше такова. Не. В живота си Уо беше имал възможността да повлияе на бъдещето посредством синхронността. Тази вечер сред нас има една жена, която медитираше и се молеше с близките си, и знае много за синхронността, защото нейните действия помогнаха на друг човек. Той пък ще повлияе на трети, който ще повлияе на четвърти. Така някъде ще се родят едно или две деца, които са чакали синхронността -споделянето на любовта - и НАМЕРЕНИЕТО. И това дете притежава потенциала за съдба, каквато изобщо не можете да си представите. Разбирате ли колко необозримо дълбок е смисълът на синхронността, скъпи мои? Това е бъдещето на планетата и то често е свързано с онова, което правите в момента като просветлен човек.

Посланието за синхронността е насочено и към лечителите тук. Докато слушате и четете тези думи, някои от вас ще се запитат: "Какво мога да направя? Аз съм лечител и знам това. Лекувам човек по човек. Понякога успявам да им помогна, друг път не; изморен съм. Днес помагам да се излекува един човек, утре - друг, ако имам късмет. Вече дори не мога да прогнозирам дали Ще успея да му помогна." Сигурно се питате: "Нима това променя планетата?" А ние ви уверяваме, че точно това става! Именно чрез синхронността на лечението човек по човек вие, присъстващите тук в тази зала и четящите тези редове, постигате промяната! Вие сте пионерите! Няма нищо случайно в разнообразието на хората, които идват при вас. Вижте ги кои са и знайте, че тяхното излекуване ще доведе до раждането на "неродени деца", някои от които ще постигнат уникални неща за планетата. Те чакат. Как се чувствате, знаейки това? Значими в големия план на нещата? Помислете за това!

Синхронността. Бъдещият потенциал. Лекуването на човек по човек. Те съдържат толкова много сила! Вглеждайте се внимателно във всеки един човек, който идва при вас за енергийно лечение. Никога не знаете какво ще се случи или какви са неговите потенциални договори на отговорност. Възможно е вие да сте катализаторът.

Навремето моят партньор не ме познаваше и аз се питах дали някога ще ме опознае. Именно синхронността на любовта го насочи към точното място в точното време и той не можа да устои на логиката, защото знаеше къде принадлежи. Разбирате ли, че ако той не беше уважил синхронността на посланията, днес нямаше да я има тази среща и нямаше да има повторно събиране, и нямаше да го има този текст, който четете? А това е само един човек. Представяте ли си силата, която притежавате като лечители, и изборите, които ще бъдат направени от хората, почувствали енергията, докато ги балансирате и им позволявате да дадат разрешението да преминат на следващото ниво!

Рейтинг:

Отзиви

Маиками казва че боледува от вибриращо кръвно и че била болна от това ако е така можели да ми кажете какви са симтомите и болката
ANONIMEN
VNYSHENIETO, manippylaziata , straha koito go vnyshavat e strashno , no ima i drygi mnooooogo po strashni ne6a.
ANONIMEN
Анонимен
Обръщам се към осъзнатите, вярвам, че който се ровичка тук е стъпил здраво на пътя... Нали разбрахте всъщност религиите какво представляват?! По-страшна заблуда от всички тях няма, няма и по-необясним страх, не се е било пръкнало и толкова изкусно потисничество и никога не е имало толкова силна манипулация и толкова голям контрол над цялото това човечество! Но вече не! Отиват си всички те малко по-малко и ще дойде светът на новата, единната и напълно еднаква за абсолютно всички! Който го разбрал - разбрал...
Anonimous
Na vsichki nas ni e vnusheno chuvstvoto za vina, kato ni kazvat ,che v grjh sme rodeni, a tova e absurdno ,zastoto Hristos sus kruvta si e iztril nashite grehove.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...