🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Силата на човешкия дух

Крион: Силата на човешкия дух

  1. Крион: Силата на човешкия дух
  2. Груповата медитация
  3. Вибриране на по-високо ниво
  4. Съ-творението
  5. Намерението - най-могъщият инструмент
  6. Синхронността
  7. Любовта
  8. Притчата за Марта и единственото съкровище

Намерението - най-могъщият инструмент

Сега стигаме до трите нови качества. Те не са точно нови, но описанието им може би ще ви изненада. Искаме да ви разкажем за абсолютната сила, която притежават хората в новата енергия чрез високо вибрационното намерение. Никога не сте виждали нещо подобно в историята на човечеството. Позволете ми да ви кажа къде се крие неговата сила на тази планета. Всеки човек, който вече е достигнал новото вибрационно ниво и отдава мисловна енергия (намерение) на нещо, ще притежава повече сила от този, който продължава да вибрира на честотата на старата енергия.

За първи път на тази планета - ето какво означава това: означава, че доброто (позитивното намерение) може да победи лошото (негативното намерение). Означава, че притежавате много по-голяма сила от онези, които биха използвали намерението си за мисли, които не са основани на любовта. Означава, че няма защо да се страхувате от никое земно или извънземно създание с по-ниска вибрация - защото ВИЕ притежавате силата! Казвали сме ви това неведнъж, но това е специално. Да, наистина е специално!

Някои от вас са се страхували от групи на тази планета с ниска енергия, които привидно имат огромна сила. Наричате ги "Тайното правителство". Тази вечер сме тук, за да ви съобщим добра новина: Те (членовете на Тайното правителство) са в беда! Те не са виждали нищо подобно. Те не могат да се изправят срещу просветления светлинен работник, който вибрира с висока енергия. Просто не могат! И ще видите как усилията им ще бъдат осуетени в светлината на озарението от такива като вас, които ще притежават силата. Може би си мислите: "Но те притежават изобилието!" Уверяваме ви, че това не е важно. Важното е критичната маса - съзнанието на планетата. Взети заедно, вие притежавате силата! Тя се съдържа в новите дарове, които осъзнавате и овладявате. Тя се съдържа в златния трон.

Чуйте какво ви питам, скъпи мои: Какво качество трябва да има един политически затворник, който за няколко години се превръща в президент на страната? Единствено процесът на висшата вибрационна сила. Това е промяна в съзнанието на много, много хора. Онези с ниската вибрация, дори да притежават изобилие и привидно безгранична власт, ще западнат и залинеят и истината ще излезе наяве. Критичната маса в съзнанието ще преценява и ще взема решенията, а кроежите на онези, които заговорничат тайно, ще се провалят. Това е добра новина, която назрява.

Но какво е променило статуквото, ще попитате вие? НАМЕРЕНИЕТО! И способността за бързо общуване с другите. КОГАТО ВСИЧКИ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ МОМЕНТАЛНО С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, НЯМА ДА ИМА ТАЙНИ!

Знайте, скъпи мои, че вие колективно седите на мястото на шофьора, защото ВИЕ ПРИТЕЖАВАТЕ СИЛАТА, както никога досега. Потенциално позитивното е по-силно от негативното. За първи път в историята на човечеството везните са наклонени в тази посока. Разбирате ли какво сте постигнали? Това беше целият замисъл. Това беше изпитанието. Затова сте дошли на планетата, да видите накъде ще наклоните везните. Това е вълнението. Това обяснява защо планетата ви отвръща, като вибрира все по-високо и се променя толкова кардинално - забелязахте ли промените. Те са в отговор на ВАС! Е, не се ли радвате, че седите на златния трон? Това е тронът на духовната сила и притежава потенциала да промени цялото ви бъдеще.

Рейтинг:

Отзиви

Маиками казва че боледува от вибриращо кръвно и че била болна от това ако е така можели да ми кажете какви са симтомите и болката
ANONIMEN
VNYSHENIETO, manippylaziata , straha koito go vnyshavat e strashno , no ima i drygi mnooooogo po strashni ne6a.
ANONIMEN
Анонимен
Обръщам се към осъзнатите, вярвам, че който се ровичка тук е стъпил здраво на пътя... Нали разбрахте всъщност религиите какво представляват?! По-страшна заблуда от всички тях няма, няма и по-необясним страх, не се е било пръкнало и толкова изкусно потисничество и никога не е имало толкова силна манипулация и толкова голям контрол над цялото това човечество! Но вече не! Отиват си всички те малко по-малко и ще дойде светът на новата, единната и напълно еднаква за абсолютно всички! Който го разбрал - разбрал...
Anonimous
Na vsichki nas ni e vnusheno chuvstvoto za vina, kato ni kazvat ,che v grjh sme rodeni, a tova e absurdno ,zastoto Hristos sus kruvta si e iztril nashite grehove.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...