🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Силата на човешкия дух

Крион: Силата на човешкия дух

  1. Крион: Силата на човешкия дух
  2. Груповата медитация
  3. Вибриране на по-високо ниво
  4. Съ-творението
  5. Намерението - най-могъщият инструмент
  6. Синхронността
  7. Любовта
  8. Притчата за Марта и единственото съкровище

Съ-творението

Третото качество е съ-творението. Вече споменахме за това. Наистина е нещо значимо, когато сътворявате собствената си реалност, защото използвате вашата Божествена същност. И познайте къде сте, докато осъществявате вашето прекрасно съ-творение? Седите в златния трон с корона на главата!... и осъзнавате какво представлявате, чувствате се част от цялото, знаете с абсолютна увереност, че можете да създадете заобикалящата ви действителност - и то така, че да не се отрази негативно на никой. Това е тайната и чудото на този дар. Вашата способност да сътворявате е нещо, което правите за вас, но тя позволява на позитивните духовни качества да се завъртят около вас. Така вие лично променяте света в позитивна посока и само след малко ще ви обясним как.

Мнозина са казвали: "О, аз съм опитвал да сътворя моята реалност, но като че ли се провалих. Нещата не се развиха добре; виж какво стана." Тъкмо затова ви обичаме толкова много. Скъпи мои, няма да избягате от изпитания. Те са смисълът на човешкото съществуване. Съ-творението е ваше право. Но никога не сме ви обещавали, че моментът ще бъде винаги подходящ, така че когато се озовете в трудна ситуация и от очите ви потекат сълзи и започнете да се питате какво се случва в живота ви, всяка сълза ще бъде удостоена високо! Вие действително създавате реалността на живота си, но времевата рамка може да ви се струва странна и дори несъществуваща. Ние имаме перспективата, а вие я нямате. Имайте търпение, защото ние знаем къде сте и какво правите. Време е за промяна, нали? Нека промяната да започне с енергията в тази зала, когато осъзнаете може би, че е настъпил часът да "седнете на трона". Вижте какво е липсвало в живота ви и обикнете онази част от вас, която е Бог! Имайте търпение с насрочването на нещата и знайте, че ви обичаме много.

Рейтинг:

Отзиви

Маиками казва че боледува от вибриращо кръвно и че била болна от това ако е така можели да ми кажете какви са симтомите и болката
ANONIMEN
VNYSHENIETO, manippylaziata , straha koito go vnyshavat e strashno , no ima i drygi mnooooogo po strashni ne6a.
ANONIMEN
Анонимен
Обръщам се към осъзнатите, вярвам, че който се ровичка тук е стъпил здраво на пътя... Нали разбрахте всъщност религиите какво представляват?! По-страшна заблуда от всички тях няма, няма и по-необясним страх, не се е било пръкнало и толкова изкусно потисничество и никога не е имало толкова силна манипулация и толкова голям контрол над цялото това човечество! Но вече не! Отиват си всички те малко по-малко и ще дойде светът на новата, единната и напълно еднаква за абсолютно всички! Който го разбрал - разбрал...
Anonimous
Na vsichki nas ni e vnusheno chuvstvoto za vina, kato ni kazvat ,che v grjh sme rodeni, a tova e absurdno ,zastoto Hristos sus kruvta si e iztril nashite grehove.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...