🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион

Крион: Човешката биология

  1. Крион: Човешката биология
  2. Семената на звездите
  3. Хормонът на смъртта
  4. Изборът в детството
  5. Биологичното лечение
  6. Видове лечение
  7. Самолечението

Ченълинг на живо Рино, щата Невада:

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Много се радвам да ви видя събрани отново. Някои от присъстващите ще кажат: "Но ние не сме се виждали никога", а аз отговарям: "О, виждали сме се. Виждали сме се!" Защото, скъпи мои, ние знаем кои сте и познаваме по име всеки един от вас. Тук сме, за да ви кажем, че много ви обичаме и сега ви казваме фигуративно и метафорично: "Тук сме, за да измием нозете ви," Защото това е свещен момент и вие направихте много. Тази елитна група направи толкова много! Неслучайно седите на стола тук, неслучайно слушате (или четете) тези слова. Имам послания за вас, за всеки един от вас!

Сега се обръщаме към лечителите в тази стая [и сред читателите]. И дори онези, които казват: "Но аз не съм лечител", в известен смисъл са такива. Вие сте лечители на планетата Земя, като имаме предвид всички слушатели и читатели. О, скъпи мои, говорим на вас!

Всеки човек - всяко създание, което желае да каже сега: "Време е да продължа напред, покажи ми какво да направя!", е призовано да вибрира на по-висока честота.

И така, даровете за биология, най-великото човешко качество на Духа, са ви дадени. След малко ще подхванем една тема, която не е засягана досега от Крион в цялостно послание. Виждате ли, чакахме вас и настъпването на точния момент тази година. Защото тази група повече никога няма да бъде същата. Има известна ирония, когато се събирате и изживявате емоцията и любовта, които ви притискат отвсякъде. Искаме да си помислите за нещо. Вие имате групова карма. Тази група се е събирала и преди! Усещате ли го? Някои ще кажат: "Не, нищо не усещам." Така е, защото воалът прикрива и маскира това знание. Аз съм тук да ви кажа, че седите до ваши майки и дъщери, синове и баби, братовчеди и братя - макар че нямате представа за това, когато поглеждате в очите привидния непознат, който седи пред или до вас. Смятате, че днес ги виждате за първи път. Грешите! Защото те имат карма с вас поради животите, които сте прекарали заедно в миналото. Но този път кармата може просто да си стои тук, в тази група, с вас сега и да създава лечебна енергия за вашия урок. Няма "начинаещи" в тази група. Това тук е елитна група, а ние не казваме често това. Присъствалите на нашите сеанси вече знаят, че не казваме това всеки път. Защото знаем, че силата на тази група може да промени човечеството на планетата. Вие носите семената на биологичната промяна и за това ще говорим сега.

Хората обичат да дават заглавия на семинарите, затова ще назовем този вместо вас. "Биологията, най-важната човешка особеност." Ще ви разкажем за човешката биология. Този следобед ще ви дадем информация, част от която ви е известна, а друга ще потвърди вътрешното ви усещане. Друга част ще бъде нова, но тя също касае човешката биология. Крион никога не е бил в човешки облик и е голяма чест да седи пред онези, които са избрали да бъдат тук! "Частицата от Бог", която носите в себе си, е частицата, която аз познавам и разпознавам като Меркаба на всеки един от вас – без възраст! Вие сте творения на Духа. Но докато седите през мен и аз измивам нозете ви, вие сте в човешка биология и всяка ваша клетка е свещена - за това искаме да поговорим.

Ако ще говорим за биология, трябва да започнем отначало. Всеки един от вас носи семената на звездите. Сега говорим за нещо, което вече сме споменавали, но никога не сме разглеждали в дълбочина. Звездното семе във вашата биология беше целенасочено посадено от извънземни същества. Беше направено с любов, уважение и уместност, за да ви превърне в духовните същества, които сте. Вие може да кажете, че това звучи фантастично или невъзможно! Историята за Адам и Ева, макар и метафорична, е вярна. Защото имаше време на тази планета, когато тук дойдоха осеменителите, не само на едно място, а на много. И благодарение на посетителите това свещено биологично семе ви е било дадено като на човешки същества, които са били готови за него. Затова, скъпи мои, казвам на вашите учени: "Никога няма да откриете липсващото звено!" Това липсващо звено няма да бъде открито в прахта. Вместо това някой ден ще се спусне от небето - и ще ви се представи. И тогава ще видите следното: Семето, което носите във вас, посадено в онези преди милиони години и еволюирало до вашия сегашен вид, не прилича на насекомо. Не прилича на гущер. Не изглежда странно и страшно. Няма гигантски очи и сива кожа. А изглежда като скъпоценен човек! Не се изненадвайте, когато се срещнете с вашите предци, защото те изглеждат съвсем като вас! И макар че няма да се впускаме в подробности, ще кажем, че дори сега на Земята има техни представители.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Аз и всяка моя клетка живеем в Любовта и работим за изпълнението Волята на Бога тук и сега!Амин!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...