Назад до Крион: Човешката биология

Крион: Човешката биология

  1. Крион: Човешката биология
  2. Семената на звездите
  3. Хормонът на смъртта
  4. Изборът в детството
  5. Биологичното лечение
  6. Видове лечение
  7. Самолечението

Семената на звездите

Ако ще говорим за биология, трябва да започнем отначало. Всеки един от вас носи семената на звездите. Сега говорим за нещо, което вече сме споменавали, но никога не сме разглеждали в дълбочина. Звездното семе във вашата биология беше целенасочено посадено от извънземни същества. Беше направено с любов, уважение и уместност, за да ви превърне в духовните същества, които сте. Вие може да кажете, че това звучи фантастично или невъзможно! Историята за Адам и Ева, макар и метафорична, е вярна. Защото имаше време на тази планета, когато тук дойдоха осеменителите, не само на едно място, а на много. И благодарение на посетителите това свещено биологично семе ви е било дадено като на човешки същества, които са били готови за него. Затова, скъпи мои, казвам на вашите учени: "Никога няма да откриете липсващото звено!" Това липсващо звено няма да бъде открито в прахта. Вместо това някой ден ще се спусне от небето - и ще ви се представи. И тогава ще видите следното: Семето, което носите във вас, посадено в онези преди милиони години и еволюирало до вашия сегашен вид, не прилича на насекомо. Не прилича на гущер. Не изглежда странно и страшно. Няма гигантски очи и сива кожа. А изглежда като скъпоценен човек! Не се изненадвайте, когато се срещнете с вашите предци, защото те изглеждат съвсем като вас! И макар че няма да се впускаме в подробности, ще кажем, че дори сега на Земята има техни представители.

Нека ви попитам за логиката на еволюцията. С еволюирането на биологията на тази планета не е ли вярно, че естественият подбор и еволюцията са извели най-добрите и подходящи качества на всички биологични видове на най-високо ниво? Биологията, която оцелява в този процес, винаги носи качествата, позволяващи оптималното оцеляване. Така смятате вие и това виждате в действителността на нисшите форми на живот. Следователно най-пригодените за оцеляване екземпляри са онези, които се размножават, за да създават по-силна биология.

Това е логичната еволюция и онова, което вие наричате "естествен подбор". Чуйте какво ще ви кажа сега. Има няколко нисши форми на живот, които еволюираха преди вас, а вашите учени смятат, че вие сте спадали към нисшата морска звезда или може би гущера. Те изпълзели от морето преди милиони години и еволюирали в течение на милиони години, за да дадат своите еволюционни свойства на човешкия геном.

Питаме ви следното: Защо на морската звезда може да й порасне лъч, когато загуби такъв, а на гущера му пораства опашка, когато му бъде откъсната, а на вас не може да ви порасне дори пръст? Къде е смисълът в плана на естествения подбор? Когато човешките нервни окончания бъдат увредени, защо не порастват отново? Защото вашият ПЛАН не го позволява. Имало е прекъсване в човешката еволюция - за засяването на семената, за които говорим. Направено е целенасочено, според собственото ви желание (когато не сте били тук), така че да притежавате свещените качества на вашето пътуване. Тогава било решено (отново от вас) хората да не са просто биология на планетата. Изготвен бил план, според който хората щели да носят "частица от Бог" в себе си. Ето как била създадена светостта на вашата биология, метафората за Адам и Ева, когато Бог се явил и позволил посаждането на семето. Повярвайте! Предлагаме ви научно доказателство. Никога няма да намерите липсващото звено, докато не му заговорите и то не ви се усмихне и каже: "Тук съм!" Трябва да приемете концепцията за семенната биология, за да разберете собствената си свещена същност. И с тази семенна биология са се появили магнитната част и инструкциите за вашата сегашна ДНК.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Аз и всяка моя клетка живеем в Любовта и работим за изпълнението Волята на Бога тук и сега!Амин!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...