🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион

Крион: Възприемане на Бога

  1. Крион: Възприемане на Бога
  2. Квантов урок
  3. Страх пред Бога
  4. Почитане
  5. Майсторство
  6. Майки обърнете внимание

Този ченълинг на живо бе проведен в г.Портланд, щата Мен, в неделя,6 юни 2010 година

Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитнатата служба. Има хора, които ще размишляват за съзнанието на Бога и някой ще се учуди: възможно ли е изобщо да си представиш такъв високовибрационен атрибут в триизмерността? Освен това този ченълинг би трябвало да представлява насочване на съзнанието на Бога чрез човека, така че, как може да бъде това? И ние отново ще ви кажем, че това е загадка, която вие ще видите сега пред себе си. Много хора идват на тази планета, имайки способност да бъдат духовни преводачи на подобно явление и много от тях се намират сега в залата и ние знаем кои са те.

Това засяга не само тези, които могат да проведат ченълинг, подобен на този, който провежда сега моят партньор. Това засяга също и хората в тази зала, които се наричат «лечители», защото те имат същата тази задача, която е и при ченълера и учителя и която се състои в превеждане на послания-възприятия, послания-метафори в нещо триизмерно и практично. Често се случва лечителят да стои пред човека, който идва при него за помощ и умът на двамата знае по-малко от половината на това, което се случва. Проницателността на Висшия Аз и енергията, която се излива върху тях, тази енергия, която наричаме ченълинг, завършва сцената за тях. Тя има показва мястото, до което трябва да се докоснат и каква енергия да отворят. Тя дава указания как да се действа: меко или енергично. Така е и при ченълинга.

Учителят стои пред празен лист хартия и пита:»Какво следва?» И ето на хартията започва да тече информация за нова проповед- и това е ченълинг! Този, който седи на стола се приготвя за медитация, като изчиства своя ум, не предоставя на Бога дълъг списък с това, което не е наред с живота му. Напротив, този мъдрец знае, че Бог е винаги с него, че Бог знае всичко, което се е случило с него до момента, в който е седнал на стола. Затова ние отново казваме: Благословен е този, който мълчи и се моли: «Скъпи Бог, кажи ми това, което трябва да знам». Оставяйки настрана всички предразсъдъци и предубеждения за това, какъв по тяхно мнение трябва да бъде отговорът, те са готови да приемат идващата мъдрост в себе си. Те възприемат Бога като приятел.

Така ли постъпваш ти, който четеш това? Или ти предварително си решил какво ще получиш? Трудно е да се изчисти вашия ум от вероятностите, защото Човешкото Същество автоматично се изпълва със своите очаквания. Това е част от сценария, който вие преживявате и който познавате, който ви заставяше да живеете в страх в течение на векове.

Скъпи, ако ти си стигнал до тази точка или край, където отчаяно ти е необходимо да получиш отговори и ти искаш да чуеш цифри или думи, не се разстройвай, ако всичко, което получиш е само прегръдка, защото това е отговорът! На езика на Духа това означава, че практичните отговори вече идват към теб. Ти ще ги получиш, ще ги видиш и синхроничността ще ги донесе при теб. Затова прегръдката означава: отпусни се. Без това отпускане ти ще вземаш решения, които ще възпрепятстват синхроничността, която трябва да се случи. Затова прегръдката е отговор, не е ли така? Той ти показва, че ти не си сам. Той ти казва, че отговорите действително ги има и те идват към теб.

Целият семинар днес беше посветен на възприемането на връзката. От информацията за подравняването през 2012 година до това, което моят партньор нарича квантово възприемане, всичко е отново, за да ни научи. Чрез синхроничността той получи основните пунктове на това учение. Ето как работи това: всеки, който застане на сцената- авторът или майка с дете, отговорите ще дойдат именно по този начин. Майката много обича своите деца и иска те да овладеят тази мъдрост, която сега за тях е незадължителна. Тя не иска те да повтарят очевидни грешки. Позволете ми да ви дам съвет: учете децата на това, което вие знаете за Бога. Това е отговор. Не учете детето какво е неправилно в това, което прави то, или какво е неправилно в това, което сте правили в миналото. Не учете детето на тази родословна грешка, която вие сте допуснали. Вместо това погледнете в очите на детето и кажете: «Аз искам да ти разкажа какво открих, че е най-важно за мен. Това е над всякакви конфликти между бащи и деца. Аз намерих Бога в себе си и в теб също има Бог». Нека те разберат, че могат да го намерят, когато поискат. Но това ще им помогне да избегнат много беди, да станат мъдри и да бъдат в нужното време на нужното място. Това е най-доброто, което може да дадете на детето.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Гръцките богове са свързани с проявите на 9 планети, така както всяка си има добра ,така и лоша страна. Всеки от нас е изпитвал тяхното влияние.Безмислено е да кажеш ,че не ти влияят,но може ти да управляваш силата идваща от тях
Анонимен
Аз се стремя да бъда такъв човек,е не съм "майстор",но всеки трябва да осъзнае написаното тук и аз се старая да помогна и на други да го направят
Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...