Назад до Крион: Възприемане на Бога

Крион: Възприемане на Бога

  1. Крион: Възприемане на Бога
  2. Квантов урок
  3. Страх пред Бога
  4. Почитане
  5. Майсторство
  6. Майки обърнете внимание

Майки обърнете внимание

Аз ще ти кажа нещо, майко: ако ти направиш промяната, едно от възприятията се състои в това, че твоите деца ще те напуснат. Ти се безпокоиш, че изглеждаш в техните очи твърде странно и твърде непривично. Има такива, които говорят, че си попаднала в някаква секта. Сега някой трябва да прочете това. Не се страхувай! Защото децата ще видят Бога в тебе! Те няма да те смятат за странна. Не им давай книгата на Крион! Просто бъди прекрасна мама. Те ще намерят своите книги. Дай на децата възможност да почувстват прекрасната енергия вътре в теб. Веднъж те ще дойдат и ще кажат:»Мамо, ние не знаем в какво си попаднала, но ни харесва. Харесва ни новата мама!» Това ще се случва навсякъде. Промяната на възприятието ще създаде майстори на работните места, в семейството, в политиката, даже в затвора. Това не засяга религията. Това засяга състраданието към човечеството и неговите блага, които то носи. Това засяга еволюиращия Човешки Дух на планетата Земя, който излиза зад пределите на каквито и да е доктрини и организации.

Такова е нашето възприятие: човечеството еволюира. Често това е дълговременно засяване на духовни семена, които няма да разцъфтят, докато вие не дойдете в друго тяло. Какво ще кажете за това? Но ако вие не направите това точно сега- не позволите на тези семена да проникнат в почвата- в следващия живот ще се сблъскате със същите проблеми, които имате сега. Така че защо да не осъществите такава настройка, която ще ви позволи сега да промените своята Акаша по такъв начин, че каквото и да бъде вашето бъдеще, каквото и да бъде вашето изражение и въплъщение, вие ще дойдете готови да работите с включена светлина? И никога повече няма да ви се налага да преминете през това, през което преминавате сега. Как ви харесва това? И именно това може да направи Човешкото Същество в тази енергия. И именно така ние днес ви възприемаме.

Богът, живеещ в небесата, изобщо не е страшен. Това е величествено семейство, това е партньор, протягащ ви ръка. Можете ли вие да излезете от представата, че Бог е велик, а вие сте малки? Можете ли вие да излезете от представата, че Бог живее на небесата, а вие не? Можете ли вместо това, да приемете представата, че вие се намирате навсякъде и че Бог- това сте вие? Когато днес си отидете оттук, вие няма да сте сами. Когато се сблъсквате с шокиращи проблеми или разочарования, можете ли да се научите да дишате спокойно, да се отпуснете и да получите отговора, който ви е необходим? Възможно е да получите този отговор не в триизмерността. Възможно е това да бъдат не цифри и не думи, но вие ще знаете в какво направление трябва да се насочите, защото ще го почувствате. Доверявайте се на усещанията. Това е нещо едва различимо, към което не сте привикнали. Но това е именно тази енергия, която вие се учите да усещате и която се простира далече от тази кутия, в която се намирате. Не я анализирайте, не я оценявайте с разума. Слушайте своето сърце. Съществува баланс между разума и сърцето. Той е необходим, за да влезнете в областите, за които говорим. Не отхвърляйте логиката напълно. Усилете я със своето сърце.

Тук в залата седи жена, която някога е държала голям меч и тя знае коя е. В битките е нямала равна на себе си. А сега тя държи меча иначе. Днес това е мечът на истината, тя унищожава с него драмата. Тя унищожава всичко неуместно и сега мечът й е по-голям. Вие не знаете, кои сте. Възможно е да е дошло времето да се вслушате в това, което е вътре? Вашата ДНК знае. Вътре във вашата ДНК 90% е духовна загадка. Деветдесет процента от ДНК е квантова. По-малко от пет процента от ДНК създава 20 хиляди човешки гена в тази, триизмерната част, която учените смятат за шаблон на Човека. Но това не е шаблон. Той е в тези деветдесет процента. Това е енергия и информация, прекрасния Висш Аз, ангелът вътре, наставниците и впечатляващите Хроники Акаша.

Цялото това майсторство го има във всяко Човешко Същество и вие започвате да го активирате. Именно това ви доведе днес в тази зала, не е ли така? Странно ви е да бъдете тук. Но аз зная защо сте дошли. Аз зная какво ви е довело тук. Всички вие имате нещо общо. Всички сте моето семейство. Спомняте ли си как изглежда Вселената? Вие трудно ще можете да дочакате този момент, когато отново ще я преживеете такава- прекрасна, повече от всякакви думи, сияеща енергия, която ще помните, когато се върнете за допълване на вашата душа.

Астрономи, бъдете внимателни, защото вие гледате към любящия създател и може да го видите в това, което е създадено във Вселената. Тя е предразположена към живота, в нея няма нищо случайно. Съществува някаква система и физиците едва сега започват да я откриват. Вие даже й дадохте име- разумен замисъл. Това е така, ако искате доказателство, че Бог е добър. Страшен Бог ли имате или имате член на семейството? Този въпрос ще го оставим на вас. Възприятие. Как може да се страхувате от него, след като той се явява част от вас? Променете своето възприятие.

А когато направите това, ще забележите нещо, което не сте очаквали. Според това, колко високо вибрирате, всичко, което по-рано се намираше на високи вибрации ще започне да се проявява. По-рано невидими в ниските вибрации, тези енергии ще станат очевидни и вие преминавайки на по-високи вибрации, ще може да ги използвате. Инструментите се намират там, недокосвани и готови за работа. Манифестацията е за вас. По-дълъг живот, изчезване на болестите, възможност да променяте собствената клетъчна структура, съставът на вашите клетки, възможност да правите това, което могат само стволовите клетки- всичко това сега ще се управлява от мисълта на вашето съзнание. И това винаги е било така. Но е необходимо да вибрирате по-високо, за да видите това и да започнете да го използвате.

Възприятие. Как вие ни възприемате? Надявам се днес по друг начин. И вие ще ни видите такива, каквито сме- като семейство, протягащо ръка към вас, като семейство, готово да ви вземе на пътешествие, за което не сте предполагали.

И това действително е така.

КРИОН

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Гръцките богове са свързани с проявите на 9 планети, така както всяка си има добра ,така и лоша страна. Всеки от нас е изпитвал тяхното влияние.Безмислено е да кажеш ,че не ти влияят,но може ти да управляваш силата идваща от тях
Анонимен
Аз се стремя да бъда такъв човек,е не съм "майстор",но всеки трябва да осъзнае написаното тук и аз се старая да помогна и на други да го направят
Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...