Назад до Крион

Крион: Отношенията с Гея

  1. Крион: Отношенията с Гея
  2. Вие променяте времето
  3. Глобалното затопляне - това не е за дълго
  4. Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането
  5. Това, което не очаквате - Гама енергия
  6. Промяна
  7. Продължителността на вашия живот

Този жив ченълинг беше даден близо до планината Шаста, щата Калифорния, в събота, 24 април 2010 година

Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитната Служба. На това място има енергия, представляваща дома и за някои от вас тя ще се окаже плътна. Когато моят партньор преведе с думи групите мисли и изображения, които аз му предавам, на вас ще ви се стори, че тези думи се произнасят с моя глас. За годините, през които той се занимаваше с това, сега той прави това действително по най-добрия начин, защото неговите преводи ви предават както емоциите на сърцето, така и логиката на ума. А следователно, това означава, че този език е съвършен, защото именно баланса на тези две начала ще ви даде възможност да различите и да си направите извод че всичко случващо се тук е реално, истинско и точно.

Миналата неделя, по ваше време, когато моя партньор беше в друга страна, аз му дадох информация за Гея. По това време аз го помолих да не я записва, за да може да я чуе, да стане част от нея и по-добре да разбере това послание, което ще бъде записано. Това послание ще бъде дадено сега.

И така, цялото днешно послание ще бъде посветено на вашето отношение към Гея, на това, което се случва на планетата, на това, какво вие разбирате, и за нещата, които вие е невъзможно да не разбирате, обзор на някои теми, много от които вие още не сте чували и обсъждане на новото, което вие вероятно още не сте чували. Ние започваме с енергията на спомнянето.

Аборигенските племена на Земята, древните народи, почитали планетата, на която живеели. Тя била за тях като майка и баща, те я считали за източник на всички блага. Тя им давала храна, която те вземали както от гората, така и от земята /ловували и се занимавали със земеделие/. Тя им давала вода, давала им убежище даже тогава, когато била разярена. Около това се разпространяват митове и съществували много истории. Много от боговете на древните били изображение на енергията на Гея. И често се случвало така, че вместо да бъдат обединени в един сценарий, божествеността се оказала разбита на множество богоподобни енергии на морето, въздуха, земята, урожая, слънцето, топло и студено. Но всичко това се почитало. Това била идея, съхранявана на планетата от древни времена и съществувало заедно с аборигените  няколко стотин години... и винаги се почитало.

Лемурийците видели това и били едни от първите, които установили договор с Гея, гледайки на Гея като енергия на съзнанието, което впоследствие било наречено Майка Природа. Именно за това съзнание ние искаме да поговорим днес.

Лемурийците открили, че в природата съществува баланс, който може да се поддържа по пътя на даването и получаването. Това приличало на визита при приятел. Вие носите подарък и по този начин Гея винаги получава дарове в размяна на молби. Тези приношения винаги създавали баланс за тези, които считали че природата има съзнание. Ако вземеш нещо от Земята, то нещо връщаш... нещо по-просто, но това е което притежаваш и което е отбелязано от твоята енергия.

Сега в живота на съвременната цивилизация, скъпи, това не се практикува даже от Работниците на Светлината- ставайки сутрин, вие не давате приношение на Гея. Вие може да правите всичко, което искате, да разговаряте със своите клетки и да получавате видения, които ви свързват с вашия Висш Аз, но тази същност, която е Гея по някакъв начин ви се изплъзва от полето на полезрението.

Това послание ви кани да възстановите вашата връзка с енергията на Земята. Това ще възстанови моста на съзнанието, свързващ Човешкото Същество и Гея. Защото Гея служи на човечеството и променя себе си, когато се променя вашето съзнание. Помните ли вие това, което си говорихме неотдавна? Съзнанието на човечеството на планетата действително преминава през земята /в Кристалната решетка/. Там то се съхранява и планетата Земя отговаря за него. Отговаря не земята, отговаря Гея. Така че, може да се каже, че Човечеството действително носи отговорност за измененията и повдигането на планетата.

Ако вие можете да разберете това, то това означава, че вие добре ще контролирате всичко, което се случва със Земята. Но вие трябва отново да започнете установяването на отношения с нея. Сега хората гледат на планетата само със страх и питат:"Какво ще се случи? Аз се страхувам от тези промени, които излизат от рамките на нормалното на което съм свикнал." Човекът не разбира, че много от това, което се случва, е предизвикано от него. Това не се дължи на факта, че човечеството е направило нещо с околната среда, а от факта, че човечеството се събужда и променя своето съзнание.

Рейтинг:

Отзиви

geq e eziceski idol. tq e forma na satanata. zabludeni ste che i se poklanqte.
Анонимен
ka6mir
Анонимен
7 Божествени Дни-чуйте концерта"Новото битие".В тези космически изпълнения Учителя е вложил вибрациите на времената,които сега започват!
Анонимен
Вместо"временни",по-правилно е да се каже "времеви" рамки.Вибрациите се ускоряват ,а времето се забая!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...