🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Отношенията с Гея

Крион: Отношенията с Гея

  1. Крион: Отношенията с Гея
  2. Вие променяте времето
  3. Глобалното затопляне - това не е за дълго
  4. Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането
  5. Това, което не очаквате - Гама енергия
  6. Промяна
  7. Продължителността на вашия живот

Това, което не очаквате - Гама енергия

Има още нещо, имащо отношение към всичко това и на науката й предстои да разбере това. Има други набори от инструкции за Гея, които излизат от неочаквани за вас места. Огромна енергия пада върху Земята и нейното гигантско количество е във форма на гама лъчи. Учените са учудени, от къде идва тя, но тя остава неуловима. Те разбират, че тя има космичен произход и идва от космоса. Истината е, че тази енергия произхожда от центъра на галактиката, но изглежда, че тя идва отвсякъде. Това е така, защото нейният главен атрибут не е триизмерен. Тя има квантови /междуизмерни/ атрибути, които не носят със себе си указание за «местонахождение» или за място на произход. Това е трудно да се обясни, но това, което се намира в квантово състояние, се намира навсякъде и е вплетено във вселенската супа на „единството" с всичко останало. Следователно, вие не можете да кажете, че „енергията идва от там".В науката има такива случаи, затова за физика, четящ това послание, това няма да бъде странно.

Ето един пример: знаехте ли вие, че при много ниските, приглушени звуци няма различимо направление на източника? С други думи, Човешкото ухо не може да разбере, от къде идват те. Високите звуци имат ясно изразен източник. Повярвайте, това е просто. Поставете в една стая говорител, издаващ ниски звуци /с много ниски колебания в секунда/ и вие няма да можете да определите откъде идва звукът. Поставете в стаята  говорител с нормални звуци /по-високи/ и вие веднага ще определите откъде идва звукът. Причината е, че колебанията на вълните на ниските звуци са далече едно от друга и не може да се определи тяхното „местонахождение". Същият този принцип работи и в квантово състояние. Те не се възприемат като намиращи се на едно „място" и нито един триизмерен инструмент не може да определи „къде" се намират. В действителност самият въпрос „къде?" е много смешен, защото „къде" съществува само в триизмерния свят. Ето защо „Боже, къде си ?" е забавен и примитивен въпрос. Отговорът на него е : „Да!".

В центъра на галактиката има нещо, което учените наричатсингулярност. Те даже го наричат черна дупка. А сега ние ви казваме, че такова понятие като сингулярност не съществува и даже вашите учени знаят, че във физиката това е оксиморон. Това е само едно черно пространство, наричано дупка, защото там не се вижда светлина. Тъй като вие все още нямате междуизмерни физични закони и защото нямате инструменти, които могат да «видят» междуизмерните енергии, вие и досега не знаете какво се намира там. Дълго време, след като си отиде моят партньор, вие може да прочетете тези думи и да разберете, че те са истина, когато с времето вие разработите тези инструменти. Когато ги насочите към центъра на галактиката, ще видите два много ясни източници.

Вместо  сингуларност съществува полярност. Полярността, това е атрибут за притегляне и отблъскване на междупространтствения /междуизмерния закон, който все още не сте открили, но в крайна сметка сте признали. Когато направите това, ще получите два липсващи закона във физиката, защото те са шест, а не четири. Полярността на привличането и отблъскването дава свое собствено междупространствено послание за цялата галактика и вашето слънце също го получава. Тези полярности в центъра на вашата галактика са свързани също с всички други галактики- но това е за друг ченълинг. Вие може да кажете, че веществото съдържа послание, или че веществото, което не може да се види, съдържа послание и това вещество постоянно и мощно удря Земята и по този начин «разговаря» с Гея.

Човешко Същество, ето ти седиш тук, чувствайки се жертва на това, което се случва с Майката Природа. Но ние ти казваме следното: посланието от днешния ден има за цел отново да събуди твоите отношения с Майката Природа, с източника Гея. Още щом направиш това, ти ще разбереш, че ти контролираш това напълно. Не е важно какви инструкции са дадени за водния цикъл, за смяната на времената, за това, че това не е под твоя контрол, ти си по-могъщ, отколкото можеш да си представиш. Интензивността и местоположението на вулканичната активност и земетресенията може да се промени, встъпвайки в отношения с Гея, и аборигените са знаели това! Те можели да извикат дъжд, когато той не се очаквал. Вие наричате това невежество! Те можели да произведат урожай на такива места, където не било възможно за тях да израснат. Вие наричате това късмет. Те почитали земята, носели й дарове и получавали дарове в отговор. Това е напълно реално и се среща навсякъде във вашата история.

Хората са склонни да смятат, че тяхното мислене е много съвременно. Старейшините на древните биха ви погледнали и биха поклатили глава. Вие разбрахте как да правите машини, изкуствен мозък и даже живот! Но вие оставихте в праха истинската  сила.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

geq e eziceski idol. tq e forma na satanata. zabludeni ste che i se poklanqte.
Анонимен
ka6mir
Анонимен
7 Божествени Дни-чуйте концерта"Новото битие".В тези космически изпълнения Учителя е вложил вибрациите на времената,които сега започват!
Анонимен
Вместо"временни",по-правилно е да се каже "времеви" рамки.Вибрациите се ускоряват ,а времето се забая!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...