Назад до Крион: Отношенията с Гея

Крион: Отношенията с Гея

  1. Крион: Отношенията с Гея
  2. Вие променяте времето
  3. Глобалното затопляне - това не е за дълго
  4. Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането
  5. Това, което не очаквате - Гама енергия
  6. Промяна
  7. Продължителността на вашия живот

Продължителността на вашия живот

Слушайте. Време е да започнете да разбирате, че продължителността на вашия живот сега е във ваши ръце. Той повече не е част от древната енергийна система, в която смъртта беше необходима в качеството си на предавателен механизъм. Кармата няма значение и вие сега контролирате своята клетъчна структура, Кристалната Решетка, това, което сте научили в самите временни рамки на планетата, вулканичната активност, земетресенията и даже момента на вашето напускане! Вие може да кажете:"Но, Крион, само истински майстор може да прави това". И ние ще кажем: ето, именно! Вие се учите на майсторство. Енергийните системи, които ви се дават днес, които са нови и които се намират тук през последните двадесет години, това са системи на майсторството. Всички те говорят за вас, променят своята представа за вас. Затова ние казваме, че вие бавно се завръщате към древната система на могъщи отношения с Гея. И този, който предава съобщения от Гея ще ви каже за това, защото тя знае. Тя също ще ви каже, че вие не сте предизвикали глобалното затопляне, защото тя знае.

И ето ние сме тук, скъпо Човешко Същество, с тези знания, които ти дадохме днес и които ни призовават отново да запалим процеса за който някои от вас не знаят. Затова урока на деня е: изучавайте аборигените, защото те бяха прави. Твърдо разгледайте тези, които се грижеха за земята даже там, където ние се намираме, защото те бяха прави.  Вгледайте се в морфологията, която е била при тях и намерете в нея семената на истината, защото те бяха прави. Те гледаха на Земята като на приятел, като на майка и баща.

Преди да завършим, аз искам да се върна към основата.

Когато за първи път дойдохме тук, ползвайки ченълинг като комуникация, ние ви казахме, че всичко се промени. Това, което описахме, беше само една от промените и тя предизвика спорове. Но това, което ще ви дам сега, още повече ще предизвика спорове. То повдига много вибрациите. То се заключава в това, че майстора сам се упълномощава, а вие се учите за майстори. Когато вие вибрирате високо, образно казано, вие се протягате и докосвате лицето на Бога. Никога повече не ви трябва посредник, Човешко Същество или процес. Всичко, което е нужно, това е Човешко Същество , седящо в уединение в тоалетната, изследващо всички части на себе си. Вижте  величието и  светлината, която е там. Почувствайте само-ценността си. Не е нужно да идвате на лекции или да слушате стоплящ сърцето ченълинг, или да четете книга. Просто бъдете самите себе си, изследвайки, кой си ти- това е пътя към вашия родословен майстор.

Древна душа, това е, което ти вече знаеше, беше изгубил и сега отново си го връщаш. Излез оттук въодушевен. Това, което ви давам в това време, в този ден, в този вид, е истината. Защото в процеса на това вие ще запалите даже по-голяма светлина. В процеса  тази светлина отива директно в Кристалната Решетка и Гея ще отговори. И, преди  да узнаете това, ще имате процента, за който говорихме:  по-малко от половин процент от човечеството е нужен, за да се посеят вътре семената на пробуждащото се съзнание. Благословено Човешко Същество, което задава въпроси, за да пита за Бога в себе си, вие раждате чисто намерение, позволяващо на семената да израстат в знание, с времето - в мъдрост, а после в откритие.

Това е посланието за днес. Цялото е за Гея. Или не? Възможно е да е за вас? Приеми тези неща, които ти се предават и ги предай в своята реалност. Това послание се дава днес под сянката на планината, която така ясно говори за тези неща /планината Шаста/. Семейството е тук и ако вие погледнете добре, ще може да видите как те се разхождат по улиците на града Шаста, защото за тях дойде време да правят това. И ако вие искате действително да знаете повече за това, просто се повдигнете леко към хълма на тази планина и може някои от тях да ви прегърнат даже. И вие ще знаете това.

И действително е така.

КРИОН

Рейтинг:

Отзиви

geq e eziceski idol. tq e forma na satanata. zabludeni ste che i se poklanqte.
Анонимен
ka6mir
Анонимен
7 Божествени Дни-чуйте концерта"Новото битие".В тези космически изпълнения Учителя е вложил вибрациите на времената,които сега започват!
Анонимен
Вместо"временни",по-правилно е да се каже "времеви" рамки.Вибрациите се ускоряват ,а времето се забая!
Коментирай
loading...