Назад до Крион: Отношенията с Гея

Крион: Отношенията с Гея

  1. Крион: Отношенията с Гея
  2. Вие променяте времето
  3. Глобалното затопляне - това не е за дълго
  4. Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането
  5. Това, което не очаквате - Гама енергия
  6. Промяна
  7. Продължителността на вашия живот

Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането

Много неща се случват сега на планетата. Магнетизмът също се прменя. Магнетизмът на слънчевата система, в частност, слънцето оказва влияние на вашия климат. Колко петна на слънцето сте видели през последно време? Какво мислите за взаимосвързаността със слънцето, което има много малко отношение към вашия земен климат? Кога можете да си спомните подобно нещо във вашия живот? Какво означава това? Аз ще ви кажа, скъпи Човешки Същества, че всичко има отношение към това, което се случва на Земята. Вие може да не разбирате тази взаимосвързаност, но аз ще ви кажа, че тя е дълбока. А какво ако петната на слънцето са създадени от гравитационни и други междупространствени сили, вследствие на въртенето на планетата?/намек към астрономите/ Проследявал ли е някой някога взаимовръзката между петната на слънцето и разположението на планетите? Звучи ли доста странно? Ние ви приканваме да видите тази връзка.

За планетите около слънцето, то се явява опорна точка на междупространствените атрибути на гравитационното привличане. Съществува междупространствена информация- ако искате, наречете я съставяне на гравитационна рисунка- която слънцето поражда всеки момент от деня. Когато планетите се отблъскват и привличат спрямо точката на опора на слънчевата система/тоест взаимодействат със слънцето чрез гравитацията/, те влияят наположението на слънцето. Тези гравитационни рисунки са уникални всеки ден, те се пресичат с магнитното поле на Земята, тъй като те се издухват от слънцето и се наричат слънчев вятър.

Слънчевия вятър- това е магнитната хелиосфера, тя има много междупространствени свойства. Това магнитно поле се сблъсква със Земята, пресичайки се с нейното магнитно поле и вие може да го видите! Вие наричате това Северно сияние. Едно гигантско магнитно поле /слънцето/ се пресича с друго/Земята/. Учените наричат този феномен пресичане на индуктивността.  В тези пресичащи се енергии се случва движението на информационните рисунки на слънцето /в този момент/ в магнитната решетка на Земята. А вие седите просто в магнитната решетка на планетата. Всичко живо седи в нея.

Сега ще дадем информация, която сме давали по-рано: Меркаба. С други думи, отпечатъкът на вашата ДНК- полето около вас- получава слънчева информация в магнитната решетка и инструкциите вътре в това поле се доставят директно в ДНК, която също е магнитна. Аз просто ви дадох поредица от магнитна трансмисия, която вие смятате за езотерична. Но тя не е езотерична. Това е твърда наука. Но мисълта за това, че междупространствените, магнитните и гравитационни  атрибути на слънчевата система постъпват във вашата ДНК, е езотерична. Някои наричат това астрология. Истината е в това, че всичко това е за човечеството и също за Гея! Помнете, че Земята е част от магнитна информационна верига, доставяща информация във вашата клетъчна структура /Магнитната решетка/. Тя й казва какво да прави какво да не прави. Всичко е в съотношенията един с друг. И така, какви са вашите отношения с Гея? Често ли се обръщате към това съзнание?

Рейтинг:
2.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

geq e eziceski idol. tq e forma na satanata. zabludeni ste che i se poklanqte.
Анонимен
ka6mir
Анонимен
7 Божествени Дни-чуйте концерта"Новото битие".В тези космически изпълнения Учителя е вложил вибрациите на времената,които сега започват!
Анонимен
Вместо"временни",по-правилно е да се каже "времеви" рамки.Вибрациите се ускоряват ,а времето се забая!
Коментирай
loading...