Назад до Крион

Крион: върху какво да работим

Конкретни въпроси зададени от метафизици към Крион:

Каква е основната цел, върху която да се фокусират хората в ежедневния си живот?

Отговор: Този и следващите два въпроса се отнасят до вършенето на работата. Ето защо ви приветстваме толкова силно! Вие питате не само за опасността; всъщност искате да работите! Не очаквах друго. Приемете този и следващите два въпроса като група от три, които да използвате заедно за себе си. Първият въпрос се занимава с вашето духовно здраве в ежедневието. Вторият въпрос (следва) се занимава с вашата работа за човечеството, а третият (също следва) се занимава с процедурата за постигането на двете неща.

Ще отговоря на първия въпрос дословно. Трябва-да се заемете с онова, което не е наред в ежедневния ви живот, преди да можете да очаквате, че ще преминете към по-висши неща. Основната цел, върху която трябва да се концентрирате всеки ден, е да си възвърнете вътрешния мир и равновесието, които трябва да съпътстват вашето просветление. За да го постигнете, първото ми предупреждение е да престанете да създавате собствените си негативни водовъртежи! Ежедневният ви живот е претъпкан с неуместни реакции към събитията и към другите хора. Как бихте могли да работите, когато мислите ви са заети с емоциите, причинявани от подобни неща? Всичките ми учения дотук разказват за променянето на вашия отпечатък чрез приемане на нови импланти, които ще ви позволят да го направите. Сега виждате ли връзката? Моята пренастройка на мрежата е предназначена да подсили тази промяна във вас и да ви даде повече сила, за да я постигнете. Всичките тези неща са част от новите ви способности.

В ежедневието вие трябва да се концентрирате върху стремежа да не реагирате на "копчетата", които сте позволявали да бъдат натискани в умовете ви през всичките тези години. Може би някой друг човек ви е причинил обида или болка? Може би нещо не се е развило както трябва? Може би някой ви е разочаровал? Всеки ден контролирайте тези чувства. Можете почти изцяло да ги избегнете! Сами ще разберете, когато го постигнете. Повярвайте ми, ще се почувствате различно. Отговорът на третия въпрос ще ви помогне с метода. Това е целта: внесете мир в живота си, за да можете да свършите работата. Когато се научите да владеете реакциите си на по-рано притеснителни неща, се сдобивате със сила. Тази сила ви издига до място, което ви позволява да го правите отново и отново. Накрая ще разберете още, че събитията около вас, които на пръв поглед са извън вашия контрол, всъщност са ви подвластни.

Решаващо е да се научите да разпознавате тези ежедневни неща в процеса на случването им, за да можете да ги избягвате едно по едно. Освен това е изключително важно да се научите да съзирате истината в себе си за това как сте се отнасяли към тези притеснения. Някои хора са толкова свикнали да живеят с негативните водовъртежи и се потапят в тях, за да привличат вниманието на околните. Когато сте балансирани, вашите духовни водачи ще ви обърнат цялото внимание, което някога сте искали.

Това вероятно не е отговорът, който очаквахте на този въпрос, но все пак е точен. Попитахте как да почистите вътрешността на буркана и аз ви отговорих, че първо трябва да постигнете контрол над капака, за да го отворите.

Освен да работя лично върху себе си какво мога да направя, за да променя света за човечеството?

Отговор: Този въпрос има много страни. Засега ще разгледам само най-важните. Трябва да започнете със самата Земя, за да помогнете на човечеството. Просто не е възможно да повишите вибрационната стойност на просветлението за планетата, докато не се заемете с проблема на физическата Земя. След това можете да се концентрирате върху духовните проблеми на човешката раса. Партньорството със Земята, за което говорих, е решаваща предпоставка за собственото ви израстване.

(1) Физическо: В реда на важност, като обитатели на Земята вие първо трябва да посветите вашите знания и наука на голямата цел да спрете изчерпването на важните самобалансиращи се ресурси на планетата. Тази тема има много подточки, но най-значимата сега е земната атмосфера. Наложете контрол над натрупването на химикали в горните слоеве. Все още не осъзнавате колко важно е това. Ако не се справите най-напред с този проблем, времето ще се промени. Когато метеорологичните условия се променят, районите за отглеждане на храна за населението също се променят и много хора ще започнат да гладуват в неочаквани от вас места. Това е от огромно значение!

След това трябва да се отървете от вашите изкуствено произвеждани горива с летливи частици. Те са най-опасните вещества на Земята. Използвайте науката и започнете откривателска програма за неутрализиране на тези смъртоносни материали. Ако започнете сега, до 1999 г. ще получите научен прозорец на възможност, който ще ви възнагради с резултати. Престанете да използвате тези материали за каквито и да било цели. Като раса от интелигентни същества, защо изобщо сте разработили и произвеждали в такова масово количество отрова, която не можете да контролирате и едва успявате да задържате? Започнете да използвате просветлените си умове, за да разберете двете важни неизчерпаеми области, откъдето трябва да черпите мощността за вашите градове: (1) Неограничената топлина направо под краката на всеки човек на Земята. Вече сте наясно, че топлината е равна на мощност. Никога няма да бъде необходимо да изразходвате нещо за топлината. Само се научете да я добивате и използвате! (2) Вникнете в невероятно последователната енергия на приливите и отливите по бреговете. (В края на краищата, нали точно там са съсредоточени повечето големи градове?) Вселената ви е осигурила тонове действие дръпни-бутни - което чака да го използвате! Вие вече сте наясно с ползата от хидро-електрическата мощност. Тя е ваша; безплатна е, чиста и вечна.

Народите на Земята вече започват да се занимават с тези проблеми, а вие можете да наблюдавате какво ще се случи: първо ще сплоти културите. Това е предпоставка за мир. Мирът е катализатор за повишаване вибрацията на планетата. Когато човешката енергия и ресурси не се изразходват за войни и планиране на войни, все по-малко мисловна енергия се насочва към унищожението на другите. Тези планови срещи .създават още толерантност между народите, основна предпоставка за начало на просветлението. Всичките тези неща спомагат за избягване на негативността. Следователно това е един от методите за трансформационния процес, за които говорих. В допълнение към казаното, ще бъдете удивени от това как вашата военна икономика ще се превърне в екологична икономика. Колкото повече хора участват по някакъв начин в подпомагане на планетата, толкова по-богато ще бъде възнаграждението за работниците. Вашата култура се движи от такива стимули и аз, Крион, разбирам тези неща, тъй като съм ги наблюдавал многократно. Ако искате вашата нация да бъде водеща през следващите 11 години, сега вложете усилията си в екологични открития и нововъведения; в противен случай ще се окаже, че работите за другите. Сега вашата наука е съзряла за важни открития в сферата на екологията. Ние ще ви помогнем, но вие трябва да започнете.

(2) Духовно: Съберете се заедно и осигурете положителна мисловна енергия за планетата и за човешката раса. Има толкова много нова скрита сила в този процес, но процедурата трябва да бъде разбрана и правилно прилагана. В новата енергия вие можете да създадете много повече от общия сбор на цялото. Тоест, ако една група просветлени хора са в хармония и равновесие и са във връзка с водачите, тяхната съчетана енергия образува мощен показател, с коефициент на 3-та степен от техния брой. (Пример: група от 12 човека ще образува показател 4: 12 човека, разделени на 3, са равни на 4. Следователно коефициентът ще бъде 12 на четвърта степен или 20 736!) Разбирате, че номиналният брой на просветлените хора може да породи мощността на цял стадион, пълен с добронамерени непросветлени хора. Това е ново. Досега никога не сте разполагали с подобна сила, но трябва да знаете как да продължите нататък. Като имате това предвид, виждате ли как малцината въздействат на мнозинството?

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Тази статия е писана преди 20 години, някакъв напредък виждате ли?
Анонимен
Много трудно ми се вижда от гледна точка на световната икономика,но ме порази идеята за ползуване на приливите и отливите на океаните и моретата.Чудесна идея!!!!!!!!!!!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...