Назад до Потвържденията на Крион

Потвържденията на Крион

  1. Потвържденията на Крион
  2. Радиоактивните отпадъци
  3. Житните кръгове потвърждават дванайсетичната ДНК
  4. Житните кръгове дадоха на математиците нови теореми
  5. Загадката на гама-лъчите е разкрита
  6. По-бързо от скоростта на светлината
  7. Земните промени и резонанса на Шуман
  8. Теорията за Големия взрив под въпрос

По-бързо от скоростта на светлината

Как е възможно енергията или нещо друго да пътува по-бързо от скоростта на светлината? Скоростта на светлината се смята за абсолютната, универсална горна граница на скоростта. Нищо, което може да се наблюдава с нашите научни разбирания, не може да се движи по-бързо от светлинните вълни (или светлинните частици).

В Крион, Книга II (отново през 1994), Крион ни намекна някои неща за физиката, явления за измерване, които се движат по-бързо от светлината. Всъщност, Крион го нарече мигновено общуване и го описа като основата на духовното общуване. Надявам се, че "включвате" това в последните няколко страници, тъй като всичко е свързано. Ето какво каза Крион.

Посланието на Крион за "близнаците" от 1994 г.

"Предстои да откриете нови частици. Един от най-интересните моменти ще бъде когато откриете близнаците.

Скрито в общия атомен строеж има нещо, което ще ви удиви във висша степен, нарушавайки всички закони на времето и пространството. Близнаците са двойка атомни частици, които винаги са свързани помежду си и винаги се срещат по двойки - стимулирани правилно, те винаги ще се движат заедно в двойка. Когато започнете да ги раздалечавате заради някой експеримент, те ще продължат да се движат по един и същ начин. Независимо на какво разстояние ги раздалечите, те ще продължат да се движат в синхрон... Ако енергията на едната се конвертира, другата ще направи същото...

Това мигновено общуване между частиците на двойката лежи в основата на комуникацията на всички универсални духовни създания във Вселената."

През месец юли, 1997 г. един текущ експеримент в университета в Женева, Швейцария, изследващ (представете си) криптологията, прави забележителното откритие на качеството, за което ни предупреждава Крион! По-долу е поместена статията, която описва експеримента. Сравнете я с информацията на Крион. Междувременно трябва да знаете, че тя беше дадена първо на шведски, после преведена на френски, а след това свалена от интернет и преведена на английски! Много благодаря на Ив Видал, че намери тази информация и я преведе на английски!

Фотоните близнаци

Научният брой на "Ню Йорк Таймс" описва един много странен експеримент, който задълбочава мистериите на квантовата физика, макар да е много обещаващ в сферата на криптографията и кодирането.

Изследователи от Университета в Женева са следили поведението на фотоните близнаци (създадени чрез делене на един фотон) след като са се движили по съвършено идентични траектории в продължение на дълги километри.

Ориентациите на всеки един от тези два фотона (измервана с интерферометър, разположен в края на всяка траектория) би трябвало да следват законите на независимото случайно разпределение. Всъщност фотоните близнаци показват идентично поведение, като че ли всеки фотон е бил информиран за поетата от другия посока. Мащабът на швейцарския експеримент гарантира, че фотоните близнаци не биха могли да си разменят никаква информация по време на решението (или избора) на ориентация. Учените са напълно озадачени от мистерията и не могат да я обяснят. Но вече търсят технологични приложения на явлението.

Рейтинг:

Отзиви

Маргарита АПОСТОЛОВА
Моята теория е съчетание от знанието от науката и знанито от легендите, а също предсказанието на Слава Севрюкова и знанието от Кубрат Томов, който е изключително умен човек. Аз вярвам, че началото на Вселенала не започнало с Голям взрив, че тя е само една и парадокса безкрайност=0 и обратно. който прозрял г-н Томов.
маргарита АПОСТОЛОВА
Моята истина за Вселената се съдържа в 15-е статии, които се намират в Новия ми уебсайт и който по неизвестни причини стои затворен. Създадена е цялостна теория за Вселената, която науката тепърва предстои да докаже. Например, че Вселената от известен момент нататък едновременно се разширява и се свива. Че грубата материя след определен брой години ще изчезне за сметка на фината материя- и това обяснението за черните дупки. Формата на Вселената е ротационен елипсоид, повърхнината, на който е моделът на безкрайната равнина. Краят на Вселената настъпва за миг, след като тя се сплеска в голям кръг с безкраен радиус. певръщайки се действителната безкрайна равнина.
kry on (eng)- продължавай да плачеш
Велин
Само на мен ли ми се струва странно...? Крион е вишшо същество, като се предполага че знае много повече от нас, а не дава точен отговор за разширяването на Вселената и никаква насока за произхода и. Като чета стигам до извода, че следва нашето научно развитие и прави догаки относно бъдещето на астрономията и не само... Това поставя под въпрос истинността на всичкят му ченълинг! Ако той знае дори малко повече от нас, то би трябвало да даде насока или пример който може да се провери, а в ченълинга му откриваме само догатки за вече известни факти в науката! Не откривам никакви иновативни решения на някой научен проблем! Когато изучавам наука, хипотеза, религия или ченълинг аз подхождам аналетично към всяко написано изречение и търся примери от природата и резултати от експерименти. Ако не се намери някакво потвърждение, информацията се приема официално за безполезна!
Анонимен
Katja Stürwohld Zdravejte prijateli, 4udesno e 4e ima straniza na bulgarski za Kryon i negovata rabota na na6ata planeta.Imam edna preporuka kum prevoda4ite:molja transkribirajte imeto mu pravilno,vsjaka bukva e energijno zaredena.Na bulgarski negovoto ime se prevegda kakto na ruski:Крайон Blagodarja
Коментирай
loading...