Назад до Лавандулова аура

Лавандулова аура

  1. Лавандулова аура
  2. Ум и тяло на лавандуловата личност
  3. Социален живот на лавандуловата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на лавандуловата личност
  5. Кариера и финанси на лавандуловата личност
  6. Здраве и развитие на лавандуловата личност

Взаимоотношения и интимност на лавандуловата личност

Лавандуловите аури се нуждаят от силни и разбиращи партньори в техните взаимоотношения. Тъй като те имат затруднения с възприемането на реалността и не са много организирани, за тях е трудно да предложат някаква стабилност на връзката. Ако се отнасят към тях с нежност и доброта, те на свой ред ще бъде милостиви, чувствителни, оценяващи и всеотдайни приятели.

На първо място, техните приятели са привлечени и очаровани от въображението им. Въпреки това, повечето от тези приятели бързо разбират, че те живеят с крехка и чувствителна пеперуда, която понякога е в настоящето а понякога не е. Техните близки могат да видят лавандуловите личности като невинни и креативни и едновременно с това като скъпи и мили.

Лавандуловите аури не се нуждаят от близостта на други хора. Те не се нуждаят от емоционално или социално внимание от приятелите или семейството. Те се нуждаят само от достатъчно пространство около тях, без ограничения или задължения, за да имат свободата да живеят в собствения си свят. Взаимоотношенията не са тяхна необходимост, тъй като живота в техните мечти и свят на фантазии е доста удовлетворяващ.

Лавандуловите личности са креативни и обичат да експериментират, когато правят любов и обичат да фантазират, когато правят секс. Те често изоставят телата си и се пренасят в други измерения. Правенето на любов може да бъде духовно и етерно преживяване за тях. Ако партньора им е чувствителен, грижовен и игрив, те ще се наслаждават на секса и ще възнаградят партньора си с много любов.

Поради крехката си физическа и емоционална система те често са внимателни към своята сексуалност. За тях това е много интензивно и силно изживяване, което лесно може да им създаде емоционални травми. От друга страна, за да останат центрирани те трябва да разберат важността на отношенията и сексуалността за тяхното физическо и емоционално тяло. Здравословният сексуален живот ще им позволи да усещат физическото си тяло, но те все още ще са свързани със своя свят на мечти и фантазии. Взаимоотношенията са прекрасно огледало за лавандуловите личности. Те отразяват способността им да останат центрирани и заземени във физическата реалност.

 Лавандуловите аури могат да бъдат привлечени от всички цветни личности, но в действителност те ще имат трудности в създаването на трайна връзка. Червените, тъмно червените, оранжевите и жълтите аури са благодетелните, те искат да бъдат физически активни и творчески. Но лавандуловата личност се чувства по-комфортно, когато изразява идеите в собствения си ум. Физическо действие е поле в което те имат нужда от много работа. Жълто-кафявите аури са прекалено реалистични и психически за въображението и артистичността на лавандуловите личности.

Те обичат игривостта на жълтите личности. Ползват зелените и тъмно зелените за общуване, умствената дейност и развиване на въображението си. Сините и лавандуловите аури като цяло си подхождат, но понякога липсва посока и сила,която да направи връзката стабилна. Виолетовите и кристали аури имат много общо. Те имат силно развито въображение и са духовно ориентирани личности.

Ако лавандуловите личности имат достатъчно свобода и подкрепа във връзката си, те ще бъдат любящи и творчески партньори.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Аз съм точно такава , а и от както прочетох за лавандулата си знаех че съм нея
Аз съм с 3 доминанти . Но като събера трите ставам аз. Супер точно описание за мен жълта,зелена,лавандула.
Лавандулова аура :)
Напълно точно.. не мога да повярвам!
Дид
Попадение
Коментирай
loading...