Назад до Лавандулова аура

Лавандулова аура

  1. Лавандулова аура
  2. Ум и тяло на лавандуловата личност
  3. Социален живот на лавандуловата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на лавандуловата личност
  5. Кариера и финанси на лавандуловата личност
  6. Здраве и развитие на лавандуловата личност

Здраве и развитие на лавандуловата личност

За да останат заредени с жизнена енергия, лавандуловите аури трябва да разберат значението на физическата реалност. Ние сме родени на тази планета, за да натрупаме опитност и да се научим да живеем в рамките на триизмерния, физическия свят. Докато те са достатъчно смели, за да се изправят пред реалния свят и да останат в телата си, те ще живеят радостен и творчески живот. Те имат необходимостта да проучват и да изживяват  своите фантазии и въображения, но също така трябва да живеят и да изразяват вижданията си в реалния свят.

Лавандуловите личности имат нужда да избягат в техния свят от мечти по същата причина, по която повечето хора имат нужда да спят. Те се нуждаят от време, за да се отпуснат, така че да са свободни да мечтаят и да играят с въображението си. Това им помага да се отпуснат и да се възстановят от стреса на света. Създаването на спокойна среда, където те са свободни да прекарват много време да мислят, да си представят и да създават нови мечти и фантастични светове е от съществено значение за лавандуловите личности.

Медитацията и визуализацията са познати концепции за тях. Но те също така трябва да се сблъскат и с личната си сила, способността да изразяват собствената си креативност и сила. Колкото повече са в състояние да се заземят, толкова повече ще превърнат своите идеи и въображение в реалност.

Лавандуловите личности не са много привързани към телата си. Тъй като те често не са заземени, трябва редовно да се грижат за тялото си. Физическите упражнения, като ходене, плуване, градинарство и други форми на физическа активност ще им помогнат да останат в контакт с тялото си. Ако останат заземени в тялото си означава още, че те ще водят и здравословен начин на живот.

За да създадат баланс те трябва да живеят съзнателно във въображението си. Те обаче трябва да могат и да се връщат обратно в телата си и в реалността. Използването на въображението им за изцеление е мощен инструмент с който лавандуловите личности лекуват себе си и околните.

Те обичат свещената и божествена атмосфера и пространствата с тамян, свещи, светлини, цветове и музика. Това засилва тяхното въображение и вдъхновява духовните им прозрения.

Докато лавандуловите аури използват способността си да виждат други измерения и светове и да използват въображението си, за да създават нови идеи и концепции, те ще бъдат щастливи и доволни и ще оказват благоприятно и поддържащо влияние върху нашата планета.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
МАКЕТ НА ВЕТРОХОДНА ЯХТА, COSMOPOLIS
5.02
лв
4.67
лв
Промоция -7%

Отзиви

Аз съм точно такава , а и от както прочетох за лавандулата си знаех че съм нея
Аз съм с 3 доминанти . Но като събера трите ставам аз. Супер точно описание за мен жълта,зелена,лавандула.
Лавандулова аура :)
Напълно точно.. не мога да повярвам!
Дид
Попадение
Коментирай
loading...