🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Малахит

Малахит

  1. Малахит
  2. Научни данни за Малахита
  3. Мистични свойства на Малахита
  4. Лечебни свойства на Малахита
  5. Магически свойства на Малахита

Мистични свойства на Малахита

Малахит е един прекрасен, естествен минерал, който помага на този който го носи да си спомни и поднови връзката си с „Общото”. Той ни дава възможност да се докоснем до нашето вътрешно ядро, където обикновено ни е страх да навлезнем.  Позволява ни да се докоснем до детето дълбоко в нас и то да се прероди в светлина. Това успокоява душата и освобождава стреса и помага за създаването на ново начало.

Малахита повишава концентрацията и помага да намерим балансиран път между желанията на егото и нашата по-висока воля. Той ни вдъхновява с идеи, които в крайна сметка ще ни помогнат да постигнем целите си.

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Нина
Аз съм зодия Дева , мога ли да нося медальон или гривна .
Да хубав е но е и много красив в духуво.
Кристалина
Препоръчвате ли миенето ва очите с малахитена вода? Би било чудесно, ако помага. Принципно малахитът е токсичен и не се използва за елексири...Пробвали ли сте го?
Борислава
По принцип един камък ако е истински би трябвало винаги да остава студен
Анонимен
Човек, който много обичах преде време ми подари сребърен пръстен с малахит. Дори след като се разделихме не успях да го сваля, напоследък обаче забелязах нещо странно когато докосвам новия си приятел мястото където е пръстена или по точно камъка остава студено. на какво може да се дължи това?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...