🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Ирландия е ключът, който ще отключи всичко

Скъпа Вероника, с удоволствие заставам на ваша страна, докато ти и Андрю се опитвате да разкриете истинската история, която е била скрита от вас. Сега осъзнавате същността на системата за контрол, която ви е заробила. По-важното е, че вече знаете колко лесно можете да промените цялата динамика на този контрол.
Беше ви показано как да върнете силата си, така че отново да бъдете тези, които в действителност сте. Моля всеки един от вас да прочете на глас, ако е възможно „THE SOUL CONTRACT REVOCATIONS” написано от Андрю Бартзис, за да се освободите от доминацията и контрола. Да, наистина е толкова просто. Ще бъдете изненадани и възхитени от резултатите, които ще изпитате.


ИРЛАНДИЯ Е КЛЮЧЪТ, КОЙТО ЩЕ ОТКЛЮЧИ ВСИЧКО
Повтарял съм това много пъти на Вероника и сега Андрю успя да обясни защо това е наистина така. Ние всички сме много задължени към него.
Сега призовавам народа на Ирландия и ирландците по целия свят да бъдат част от събирането на ТАРА този септември. Носете си барабани и тръби и върнете обратно страната си. Това ще бъде един много радостен повод. Нашите два свята ще се обединят на този ден. Целият свят ще застане до вас, докато освобождавате човечеството от робството.
Моята съпруга Вероника ще бъде в Royal Marine Hotel в Дъблин на 23 май от обяд до около 17:00 часа и ще се радва, ако някой иска да се срещне с нея и да стане един от лидерите на предстоящото събитие ТАРА.
Великият ирландски дух трябва да се събуди, за да се премахнат оковите. Вие отново трябва да се превърнете в лидерите, които някога сте били. Това е история в процес на изграждане. Време е да научите истинската си история, а не тази, предавана ви от Рим.


ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ НА ТАРА
Много ще опитат да попречат на това да се случи. Всяка възможност ще бъде използвана, за да се хвърли сянка върху този най-важен повод. Бъдете силни и не се подвеждайте. Истината ще ви направи свободни. Ваши близки, които несъзнателно с преминали към тъмната страна, ще бъдат използвани, за да хвърлят съмнения върху това, което правите. Знайте, че те не са наясно с това. Вероника, спомни си колко пъти хора, които са били близо до теб, са си тръгвали, защото са вярвали на грешна информация, смятайки я за истина. Много от тях се отклониха от правия път и неусетно бяха завладени от тъмните сили.
Всеки трябва да прочете „Revocations”. Записите на Андрю и Вероника са на нашия сайт www.montaguekeen.com. Моля ви, направете опит да усвоите информацията, представена там. Това ще отвори очите ви и ще ви даде надежда за бъдещето. Бъдеще, което ще можете сами да определяте. Много пъти съм ви казвал, че ви сте архитектите на собственото си утре. Сега ние ви предоставихме необходимите инструменти. От вас зависи да излезете напред и да промените света към по-добро. Моментът е подходящ Вероника и Андрю да се съберат и да ви покажат пътя напред.
Насладете се на пътуването. Ирландия беше моят духовен дом. Ценя спомените и хубавите моменти прекарани там.
Скъпа моя, ти работи толкова упорито тази седмица. Трябва да се опиташ да си починеш. Не бива да се претоварваш. Хората ще разберат, че можеш да намериш време да отговориш на всичките емейли. Повечето от тях не знаят, че си сама и нямаш никаква помощ.
Насладете се на планирането на тази голяма експедиция до Ирландия.


Аз съм винаги с вас, ваш обожаващ Монти

Рейтинг:

Отзиви

Мн,се,радвам за Вашата подкрепа и Помощ..за всичко нсй добро което правите за,Нас Грешните Хора на земята!Прощка и Вашето Благодествие .ви Молим..и ви благодарим за Новият Начин ..Светьл Божествен Живот .Красив Единен Живот Всички Смирени и лколективно с Истината ..Мьдроста е ук нас!к Любовта е с нас и.между нас !
Vasia Vasileva
Виж още отзиви
Коментирай
loading...