🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година
  2. Лична година 4, 5, 6
  3. Лична година 7, 8, 9

Лична година 7, 8, 9

ЛИЧНА ГОДИНА 7

Предразположеност: Решимостта, която демонстрирате при всяко начало е свързана с желанието да изпипате отделния детайл и да достигнете на финала до една абсолютна точност, която да ви даде усещането за безукорност и безпогрешност. Потушавате съзнателно всякакви възможни вълнения и желания и снижавате градуса на емоциите си.

По пътя към целта сте изпълнени с непреклонност и намерение да покорите и разберете света с независимостта на духа и мисленето си, като се абстрахирате от себе си и го погледнете отстрани. Считате, че за да може човек да е мащабен в живота и постиженията си, както вие искате да бъде, то трябва да имате вътрешните сили да сложите всяко нещо в него на мястото му, независимо от личните си желания и пристрастия. Това се постига със съзнателно отчуждение и максимална концентрираност. Вие избягвате удоволствията и всяко събитие, което ще ви откъсне от крайната цел, като насищате света си с решимост и самота, независимо че не липсват хора, които имат желание да ви подкрепят. Те трудно могат да се нарекат приятели, но нито вие, нито те сте лишени от толерантност и добри чувства. За съжаление, всичко спира дотук и то от вас, за да не се нагърбвате и обременявате със задължения, които намирате излишни.

Ключова дума: Откриване,Осъзнаване – осъзнавате най-добрата и полезна част от себе си.

Образ: Вие искате да покорите забулен в мистерия връх. За целта запазвате контрол и изграждате стройна и напълно разумна стратегия. Успявате да го покорите поради здравия разум, който влагате в това начинание..

Работа: Действате с голям замах и непреклонност. Енергичността ви не изключва високата концентрация, хладнокръвие и организираност. Много сте начетени, знаете всичко за онова, което представлява ваш интерес и боравите свободно с материала.

Вглъбеността обаче ви пречи да използвате до край контактите и естествените връзки с хора, и по-специално със съмишленици.

Любов: Със силните си чувства буквално попадате в капана и не поглеждате настрани. Не искате външна намеса, но ви е трудно да обяснявате интензитета на усещанията си. Изглеждате често влюбени, но враждебни и затворени. Трудно ви е да се оправите със стихията на чувствата, да си ги обясните, но в крайна сметка запазвате мълчание, сякаш това ще реши всичко.

Препоръчително поведение: Вашият самоконтрол не бива да бъде излишно засилен, защото с това може да загубите връзката с висшия свят на идеите.

Възможни събития: Макар и да имате желание да извършите нещо значително, вие спирате поривите си и се опитвате да ги погледнете с хладен ум и трезвост преди да започнете да действате.

Но не допускате да бъдете заслепени от поривите си.

Смелите ви идеи не са лишени от рационално зърно.

Чувствате се сами и неразбрани сред множество хора, които дори се наричат ваши приятели.

Оставате сами след разочарование от неверни приятели сами.

Оставате сами и неразбрани. Осъзнавате, че светът не може да ви разбере, защото сте го изпреварили в много отношения.

Неочаквано далечно пътуване с перспективата да останете там.

Предстои ви прекрасно предложение за учене или усъвършенстване на знанията. Възможно е в чужбина.

В емиграция ще се чувствате сами.

ЛИЧНА ГОДИНА 8

Предразположениост: Правите впечатление на хора, които поддържат една здравословна степен на строгост и ред, за да могат да реагират по подходящ начин, когато това е необходимо. Изпитвате желание не само да осъзнавате с пределна точност какво се случва около вас, но и да разбирате механизма, причината за ставащото. Смятате, че осъзнаването е начинът да владеете положението, което съвсем не е без значение за вас. Затова и никога не си спестявате цялата истина, независимо от сътресенията, които могат да ви разтърсят. Така вие постигате здравина и закалка на духа си, защото приемате без възражение факта, че в живота са възможни събития и превратности от всякакъв род. Знаете, че трябва да имате силата и устойчивостта да ги издържите и да ги обърнете в своя полза. Така вие достигате до независимо мнение и независимост и устойчивост на характера. Това, че не оставяте други да взимат решения в живота ви идва от яснотата, която извира издълбоко във вас. И това не е просто яснота, която да е свързана с видимия, явния свят. Вие сте наясно с процесите, които протичат под тази повърхност. Тези задълбочени и редки по рода си познания са ви осенили незнайно и за вас самите откъде, но онова, което знаете е, че храбрият човек, който е готов да погледне всякаква истина в очите и има куража да види и неща, които други може би отказват, е като надарен свише с по-особена интуиция. За вас всяка подобна информация е нова доза независимост на духа. По отношение на истината обаче не жалите и себе си, не жалите и онези, които са най-близо до вас. Знаете, че животът изисква решения и вие се учите да ги вземате без да давате изява на емоциите и пристрастията, които носите в сърцето си. Вие не сте студени, както изглеждате за мнозина, а въздържани. Това е цената на точността, с която се славите, макар да жертвате много близки и желани от вас връзки в името на онова, което смятате за наистина необходимо и по-глобално и значимо.

Ключова думаДостоверност, правдивост– автентичността е безспорна добродетел в живота и за постигане на истинския успех.

Образ: Вие трябва да прокопаете дълъг път през една много висока планинска част, но опитът се е оказал неуспешен за мнозина. Действате сами, разучавате миналия опит и главно грешките. Успявате, като спестявате с новия тунел много време и усилия.

Работа: Не харесвате екипната работа. Смятате, че там нещата вървят бавно и са необходими отстъпки в името на постигането на общо съгласие. А безукорността е една от търсените ви цели. Затова и компромисите не ви устройват в никакви случаи.

Не сте зависими от никой и нищо. Вие сте мяра за истинност и на думата и резултатите ви може да се разчита. Едва ли някой изпитва каквото и да е съмнение по отношение на вас. Авторитетът ви е безспорен, а респектът е заслужен. Действате с много висока степен на организация, концентрация и решимост. Не оставяте да ви се налагат мнения и твърдо вярвате в онова, което предприемате, защото сте го разучили и сте проверили неговата надеждност. Нищо не е в състояние да ви спре. Вие сте укротили емоциите си и сте се превърнали в идеален и безстрастен инструмент за постигане на блестящи резултати.

Контролът обаче е така засилен, че е възможно при проява на някаква пукнатина да се объркате и загубите прословутото си самообладание. Още повече, че няма на кой да разчитате в изолацията си/

Любов: Скептични сте към любовта. За вас това е чувство на зависимостта, което е противоположността на желанието ви да действате необезпокоявани от никой и нищо. Чувствата ви са силни, но не им давате воля и се опитвате да ги задушите в себе си, като намерите друг отдушник. Това обаче ви прави да се чувствате вътрешно тъжни и самотни, но ви е трудно да проявявате чувства на нежност и желание към друг човек.

Препоръчително поведение: Концентрирайте се напълно върху собствената си личност и големите си цели, като останалото загърбите напълно.

Възможни събития: Разбиранията ви са изключително задълбочени. Прозрели сте много истини и имате чувство за ориентация по отношение на живота си.

Около вас има някаква недоизказаност и тайна, която ви измъчва.

Правите огромни прозрение за себе си.

Пари от ваше изобретение или идея.

Неочакван тежък удар от съперници.

Ще получите материална помощ за образование или усъвършенстване

Научавате не много ласкави истини за себе си, което ви хвърля в дълбока депресия.

Благодарение на познанията си и своята непреклонност постигате успехи в работата си.

Лидерска позиция благодарение на начетеността ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 9

Предразположеност: Вие сте много аналитични и прозорливи. Малко са нещата, които ви убягват. Умеете да разберете, да погледнете с блестящите си разсъждения на всеки обект. От две страни атакувате – с интуиция и с логика. Макар и емоционални, разсъдъчността ви е от най-висок порядък и ви помага да погледнете трезво и отвъд емоцията. А когато видите нещо, което не ви хареса, вие имате куража да го промените в името на истината. За вас тя е свята.

Като личности изпитвате копнеж да разтворите душата си за света и да му отправите много въпроси, за да осъществите диалог. Въпреки това запазвате мълчание, очаквайки за себе си най-достойното. Осъзнавате ясно отговорите на много проблеми, които изглеждат неясни, спорни и несигурни и си поставяте трудната задача да донесете яснота на много по-висока степен и за широк кръг от хора. Нямате претенцията да бъдете мисионери, а сте ръководени единствено от добри намерения. Вие самите постигате подобна обширна панорама на своето виждане благодарение на усиления мисловен процес, който съпътства всяко ваше впечатление. Знаете също, че ако се появи претенцията в живота ви незабавно се губи тази чудна дарба, с която сте надарени. В този смисъл вие не си позволявате да се глезите и отпуснете на вълната на течението и не давате воля за изява на личните си привързаности и пристрастия. Целите се по-високо и се опитвате да обедините малко на брой хора, които разбират, че могат да получат нещо от вас. Но вътрешната болка и копнежът ви по топлота често остават неудовлетворени, а и хората ви считат за надути и студени поради недостъпната стена, с която се заобикаляте.

Ключова думаДоказателство, доказване – намиране на начин за обосновка и при най-неблагоприятните обстоятелства.

Образ: Моментът на откривателство след дълга изолация и колебания.

Работа: В работата не познавате граници на търпението да се ровите и откривате най-доброто, да търсите подходящото, без да му лепвате етикети предварително. За вас подходящото е важното. И макар да изглеждате свити и неинициативни, със силата на ума вие се налагате ненатрапчиво.

И все пак често други се кичат с доспехите ви. Прекалената скромност не ви е нужна.

Любов: Вие сте сантиментални, романтични и буйни, но диви и често необщителни. Страхувате се да разкриете напълно емоцията си, а показвате любовта зле прикрита под вашата липса на последователност и обърканост. Не обичате да парадирате с чувствата си, за да не бъдете уловени с тях. Колкото и да копнеете за топлота, спазвате дистанция. С вас човек трябва да действа доста внимателно.

Препоръчително поведение: Не губете точността на решенията си при никакви обстоятелства, колкото и да са значими те. Не си позволявайте колебанията и стремежите да ви извадят от вашата обективност.

Възможни събития: Макар и да показвате неувереност в началото, вие успявате да мобилизирате целия умствен потенциал, за да постигнете и невъзможното.

Постигате високо ниво на познание.

Яснота по отношение на ваши приятели.

Представяте блестящи идеи пред аудитория, защитени по подобаващ начин.

Вашето високомерие поражда недоволство и бурни скандали.

Голям шанс за вашето усъвършенстване, което ще е не само необходимо, но и подходящо.

Самота и липса на разбирателство. Раздяла.

Усъвършенстването е най-доброто за вас.

Брак на далече. 

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
4
Анонимен
Ами моето число като е 13?
REIKI CYPRUS
chocolate,statiq za chisloto 1
chocolate
Хей, датите ми са 06.06 получава се 10 , а няма статия за числото 10
Аз
Ами ако , датите са : 11.11 ? Как се редуцира числото до едноцифрено ?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...