Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Декември 2014
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Декември 2014

НУМЕРОЛОГО-ПСИХОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

 

Числото за месец декември, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец декември – 3 (1+2=3); 9+3=12; 1+2=3. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец декември се намира под влияние на числото 3 и трябва да чете за лична година 9, месец декември.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Носите в себе си голяма доза жизнерадост и желание да постигнете онова, което ви е на сърцето. Притежавате оптимизъм  и вяра в себе си, че ще преодолеете всички трудности. И наистина е така. Макар и да изглеждате небрежни и безгрижни, вие съхранявате една специфична жилавост, която ви прави устойчиви в изпитанията, които ви разделят от целта. В такива моменти буквално се изтръгвате от обятията на своите многобройни приятели и познати, защото преценявате, че те могат само да ви пречат и разсейват излишно. За вас целта е всичко и допускате истински до себе си малцината, които са свързани с поставената цел. Вие живеете от цел до цел. Защото за вас животът си заслужава, ако постигнете онова, което би ви помогнало да оставите трайна диря след себе си и да се усещате реализирани. Само тогава изпитвате истинско задоволство.

На приятелите, въвлечени във вашата полутайна дейност вие доверявате сърцето си, а това означава за вас истинско приятелство. Но те наистина са малко. Останалите са случайни срещи осъществени преди и след поредната ви активност.

Нещата, които ви се случват произтичат от шанса ви, като правилната посока ви се задава от самия живот. Доброто е, че вие ги приемате присърце и следвате посоката на вятъра. И макар да ви считат за галеници на съдбата, вие знаете колко усилия ви костват вашите успехи и на колко самотни мигове обричате сами себе си.

Ключова дума: Сърцатост – във всичко, което се прави трябва да се вложи много любов и 100% отношение.

Образ: Правите сами околосветско пътешествие с яхта. На пристанището ви изпращат много от вашите приятели и познати. По пътя си умело използвате попътния вятър. Авантюрата ви завършва успешно и вие ставате известни със смелостта си.

Работа: В работата си предприемате често смели и рисковани ходове. В очите на колегите те могат да изглеждат несериозни и не добре обмислени и премерени, но вие знаете какво правите и гледате много сериозно на всяко ваше решение, колкото и спонтанно да е взето то. Вие доказвате своята далновидност, защото точната ви работа в избраната посока не само, че се увенчава с успех, но проправя пътя напред.

Не говорите с никой или с почти никой за решенията си. Сами поемате риска, изолирайки колегите си. Смятат ви за кариерист, който се възползва от всяка възможност, за да спечели похвалите за себе си. За вас обаче истината е малко по-различна – вие знаете, че подобни смели ходове трябва да са обвързани само с доверени хора, на които наистина може да се разчита, а вашето доверие не се печели лесно.

Любов: В личен план сте доста неориентирани и ви е трудно да реагирате бързо и спонтанно. Макар и да имате широк кръг от познати, сякаш се страхувате да бъдете емоционално обвързани, което може да поведе живота ви в неочаквана и нежелана от вас посока.

Препоръчително поведение: Имате много възможности, но ще изберете за себе си само онова, което е подходящо за момента.

Възможни събития в близко бъдеще: Разбирате, че безцелното пилеене не ви задоволява. Упорито търсите смисъл на живота си.

Имате шанс да блеснете в работата си в много добра светлина.

Клюки в работата ще ви накарат да се затворите в себе си и да загубите напълно доверието си.

Работа на далече от дома. Ще се усещате реализирани, но самотни.

Ще се появи нещо ново и благоприятно събитие в професионален план, възможно е да е свързано с чужденец и чужбина.

Поява на препятствия за пътуване поради липса на гъвкавост от ваша страна.

Възможно е късметът ви да ви изневери за дълъг период от време.

Трудно се съобразявате с чуждото мнение и нямате желание да се вслушвате в него. Това ще ви превърне в отчуждени и самотни хора.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Умеете да действате главно в мисловен план и да съобразявате светкавично за същността на ситуацията. Макар и да имате остър език и да знаете как да бъдете убедителни, вие рядко влизате в спорове. Правите го само когато се налага. Грубата атака, както и самоотбраната са ви чужди. Онова, което е близко до вас е ненатрапчиво и все пак уместното действие. Но това ви прави доста неубедителни в очите на другите и в известен смисъл пасивни, което не е в полза на вашата кауза. Затова и отварянето ви към света се оказва временно. То ви действа провокиращо и впечатлителна и наблюдателна натура като вас е буквално взривена от множество въпроси, най-важните от които се оказват онези, свързани с умението ви да извличате от всичко интересното и различното. Така желанието ви да комуникирате в най-голяма степен е продиктувано от потребността ви да набавяте все по-нови и нови впечатления за света и да го преоткривате отново и отново, опитвайки се да почувствате и осмислите множество позиции и гледни точки, като по този начин да избистрите и своята.

Вие сте неспокойни натури и винаги вашите разговори са наситени с много съдържание. С дълбоката си чувствителност и умение да реагирате на мига отличавате многобройни нюанси в цветовата гама на човешките взаимоотношения и природа, така че впечатленията ви след подобни срещи са богати и разнообразни. Затова и първоначално не ограничавате контактите си, като не изглеждате придирчиви. И все пак за себе си в края стеснявате кръга максимално, извличайки всичко, което може да привлече вашия интерес. Подобен подход изглежда не много честен за хората, които се чувстват употребени от вас, но като се има предвид, че сте доста докачливи и подозрителни, вие можете да бъдете донякъде оправдани и разбрани за вашето отношение. Още повече, че вие започвате вече да усещате тежестта и ограничаващата сила на множеството върху личната свобода.

Наред с това вие сте сантиментални и имате постоянни приятелства, с които ви свързват сърдечни спомени през годините.

Ключова дума: Разместване – образът, който трябва да бъде точен и ясен не е фокусиран добре и представата за него е малко неясна.

Образ: Вие сте на парти, което не е обикновено. На него всеки от поканените  трябва да опише по свой начин видяното, чутото и доловеното, като след това ще има филм и обсъждане на написаното, ще се дискутира кой разказ е най-достоверен и кой е най-наблюдателен и обективен.

Вие печелите голямата награда и сте безспорен победител. Описвате всичко в детайли, с големи подробности и точни наблюдения и забележки относно обстановката, гостите, храната, тоалетите, размяна на тайни погледи, изобщо всичко. Оказва се, че сте доловили атмосферата и сте възпроизвели и онова, което е задкулисно и прикрито действие.

Работа: Умеете да поддържате контакти, от които да извличате максимална полза. Предприемчиви сте, макар и да не сте напористи и агресивни. Вие знаете кое е най-доброто решение за момента, като постепенно вървите към обновление на процеса.

Знаете как да се сработвате с колегите си и да чуете и оцените онова, което си заслужава да бъде чуто. Умеете да дърпате задкулисно конците и да постигате целта си повече с ловкост, отколкото с труд. Вие сте стратези и считате, че нещата могат да се постигнат с прозорливост и дипломация, като оставате упорития труд за “глупаците”.

Любов: Любовта ви сякаш е на колела, всичко се случва в крачка, между многобройните ви срещи. Това би било много подтискащо за хора, които се различават съществено в начина на виждане на света. За вас любовта е сигурността, мястото за отдих и разтоварване, спокойствието, което ви е необходимо, за да подредите мислите си.

Препоръчително поведение: Онова, което е близко до вас е ненатрапчиво и все пак уместното действие. Но това ви прави доста неубедителни в очите на другите и в известен смисъл пасивни, което не е в полза на вашата кауза.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие усещате, че сте натрупали твърде много впечатления и трябва да ги подредите, като ненужното захвърлите, за да не се презадръстите.

Конфликти в семейството или с любимия човек поради клюка, изневяра или някаква лъжа.

Неочаквани и лесни пари в дома ви. Благополучие за семейството.

Пътуване зад граница и отлична ваша изява. Ще бъдете забелязани.

Ползотворни срещи с чужденци.

Ще бъде предотвратена кражба в дома ви.

Пикантно любовно приключение на път.

Предстои ви много успешна публична изява.

Ваши идеи ще бъдат не само незабавно, но и радушно приети.

Предстоят ви пътувания със семейството.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Вие сте много обаятелни и винаги усмихнати хора. Светът за вас е дружелюбно място, където човек може спокойно да се чувства прекрасно, както се чувствате вие. За вас не представлява проблем да се ориентирате сред многолюдното гъмжило, в чиито център обикновено се намирате. Успявате да отсеете най-важното за вас и да изберете ония кръг от хора, които не само са вашите верни приятели, но ви правят щастливи. Те правят така, че да се усещате задушевно и приятно, като у дома си. Вие умеете да създавате такова усещане за уют, че да накарате дори непознати да се усетят обичани и желани. Създавате атмосфера и с умението да кажете на всеки най-подходящото, за да получи онази порция подкрепа, която да му даде сили да продължи напред. Вие карате хората да се усещат търсени и желани.

Лекотата, с която създавате истински връзки се дължи на лекия ви характер, както и на вашата добронамереност. Вие сте позитивни и притежавате таланта да улавяте доброто и градивното във въздуха и да го подкрепяте с всички сили. И въпреки че обичате веселата страна на живота, намирате начин да съхраните и увеличите това, което ви е дадено от Бога. Защото много хора ви считат за галеници на съдбата, но вие сте достатъчно пестеливи и отговорни, за да го използвате и умножите даровете.

Макар и да е трудно да бъде казано нещо неблагоприятно за вас, големият шанс, както и благодатният ви характер са причината да избягвате да се вглеждате в дълбочина в живота. Вие сте избирателни по отношение на трупане на житейски опит, като загърбвате грозната страна на живота, отричайки, че тя съществува. Така приличате на щрауси, заровили главата в пясъка. Познанията ви за живота остават ограничени и непълни, затворени в границата на благоприятното и лекото събитие.

Ключова дума: Приветливост, дружелюбие – умението да бъдете привлекателни за околните със своята отвореност, спонтанност и сърдечност.

Образ: Печелите голяма сума от лотарията и раздавате щедро на приятели и за благотворителност. Но все пак разумно оставяте за себе си голяма част, която влагате в бизнес и така успявате да умножите сумата и да се осигурите за дълъг период, както и всичките ви близки и семейството ви.

Работа: Работата ви върви като на шега, като създавате около себе си движение и настроение, за да протича тя леко и приятно. От това, разбира се, първи се възползвате вие, като улавяте енергията на общия подем и устрем и изваждате за себе си необходимото. Вие сте добри, без да сте блестящи. Искате да си осигурите тази атмосфера на работното си място, която по никакъв начин да не изключва водещата тенденция на живота ви, а именно – радост и лекота, както и удобство и удоволствието.

Имате пориви и енергия да направите нещо смело и значимо, но го ограничавате за собствено удобство в границите на умереното постижение. Вие избягвате да се главоболите и ангажирате с авангардни и съответно малко познати новости, като винаги ги подкрепяте, но като странични наблюдатели.

Любов: Обичате свободата любовта, в която да имате достатъчно територия и лично пространство. Вие самите винаги предоставяте на партньора свобода и правото на избор, но все в рамките на допустимото. Обичате любовта като наслада и подкрепа и смятате за неразумно да я отхвърляте от живота си и да сте нетолерантни в нея.

Препоръчително поведение: Имате пориви и енергия да направите нещо смело и значимо, но го ограничавате за собствено удобство в границите на умереното постижение. Вие избягвате да се главоболите и ангажирате с авангардни и съответно малко познати новости, като винаги ги подкрепяте, но като странични наблюдатели. Това ще ви помогне да си спестите екстремни ситуации, но ще направи живота ви по-обикновен, а вие сте твърде дръзки за такъв умерен резултат.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате в себе си много оптимизъм и вяра, както и удовлетворение и задоволство от живота си.

Изневяра ще постави връзката ви на изпитание.

Много шанс и късмет в дома ви.

Любов и щастливо семейство на дълъг път.

Конкретни облаги от някакви контакти, може и с чужденци.

Гости в дома ви.

Далечно пътуване с цялото семейство.

Внимавайте да не изпуснете своята любов, като подцените нейната значимост.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН АКВАМАРИН – символ на чистота и мир
12.90
лв
100% Естествени камъни
СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60
106.82
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
УБИКВИНОЛ меки капс. 100 мг. * 50 СОЛГАР
133.95
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!

Отзиви

Анонимен
Много приказки а нищо конкретно. Писал ги е някой, който се е чудил как да ги изсмуче от пръстите си.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...