🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Декември 2014
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Декември 2014

Лична година 4, 5, 6 месец Декември 2014

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Желанието ви да сте сред хора или впечатлението за подобно желание е доста измамно. Вие издигате илюзията за такава необходимост като защитна стена, за да неутрализирате очакванията по отношение на вас. Извън това действате самостоятелно и дисциплинирано и не е лесно да се навлезе в този ваш, толкова различен свят. Неочаквано за всички в следващия момент се събирате и останали с наличното и най-необходимото, търсите себе си. Откривате се в щастието и топлината, която изпитвате сред най-близките си хора и любимата си работа. И това ви стига, а останалото е за пред останалия свят, за да предпазите непокътнат интимния си живот и онова, което истински обичате, за да имате възможност от време на време, макар и доста пестеливо, да му се наслаждавате и радвате. Вие сте скромни, макар и щедри към хората и ограничавате себе си в удоволствията. Взимате единствено онова, което ви е наистина необходимо, а останалото разпилявате, понякога дори и малко безотговорно.

Независимо от предаността, дълбоко в себе си вие притежавате онази неподвластност, която ви прави напълно свободни и необременени. Защото преценявате, че ще се чувствате тромави, ако гледате света през защитни очила и преодолявате светлината с помощта на личните си чувства и пристрастия. Вие искате да виждате нещата такива, каквито са те и затова се справяте, макар и доста трудно, със своите пристрастия, без обаче да наранявате никого. Тези мисли си остават дълбоко у вас, непознати за никой.

Не сте склонни да правите сделки по отношение на истината и съзнавате, че многоликостта на живота и умението да избирате, без да се втурвате на всички посоки са ви дар от Бога. Така вие възпитавате и се научавате със суров и непредубеден поглед да погледнете на света и на себе си и да осъзнаете болезнени истини, разбирайки, че в крайна сметка само самотата на сетивата може да осигури яснотата за душата.

Ключова дума: Многообразие, многоликост, пъстрота - многото страни, които се показват и създават приятно усещане за различни възможности.

Образ: Многоцветна дъга - помислете като я гледате за синхрона между различните тонове и най-вече полутоновете.

Работа: Имате лека ръка, не издавате умението си да издържате на голямо количество работа, притежавате търпение и устойчивост. Вашата приветливост не издава и желанието в крайна сметка да потънете в предмета на работата си. Притежавате умение да се съсредоточавате и сред много хора и тогава сякаш никой и нищо не е в състояние да ви извади от вглъбението ви. Обичате да действате по свои идеи и не позволявате вмешателство и налагане.

Любов: Макар и да изглеждате твърде контактни и неподвластни на това чувство вие сякаш така се прикривате и предпазвате от собствената неумелост да се изразявате, както и уязвимостта си. От друга страна дълбоката ви независимост и чувство за реализъм отблъсква и плаши. Трудно, даже почти невъзможно ви е да говорите за чувствата си, намирате го пошло, ненужно и манипулативно. И все пак понякога е необходимо да дадете знак за наличието на отношение, защото с поведението си е трудно това да бъде осъзнато от партньора ви.

Препоръчително поведение: Мобилизирайте всичко в себе с, за да постигнете големите си цели, които ще ви направят истински щастливи. Не бъдете излишно скромни.

Възможни събития в близко бъдеще: Оттегляне от шума на света в опита си да откриете най-същностното ви.

Шанс за работа, която не само, че се доближава много близо до същността ви, но ви дава възможност за усъвършенстване.

Конфликти с приятели ще ви накарат да се затворите в себе си.

Неочаквани и оригинални идеи по отношение на работата ви. Ще спечелите популярност.

Вашата начетеност ви осигурява много хармонична и подходяща реализация.

Скандали в дома водят до охладняване на отношенията и чувство за самота.

Умело ще прокарате идеите си.

Вашето развитие като интелект ще ви предостави възможности и стабилитет.

Опитайте се да говорите с партньора си за проблемите , които ви вълнуват, вместо да мълчите, иначе рискувате да живеете сред постоянни недоразумения.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Вашата непокорност и артистичната ви природа намират начини да се наложат, да дадете волеизява и гласност на идеите си. Оригиналността ви във всичко е плод на вашата енергичност и непринуденост. Но въпреки тези си качества вие не оставате само при бунта и желанието да видите света днес различен от вчера и утре различен от днес, но и търсите начин да удовлетворите и постигнете нещо, което е значимо и постоянно. Очакването да бъдете непостоянни и хаотични в търсенията си е несправедливо и вие доказвате това, като намирате сили и кураж да преобърнете света и да демонстрирате новата конфигурация с настойчивост и властен тон. Вие сте революционери и печелите популярност, извършвате голямата и бърза трансформация, която ви причинява огромна, но бързо отминаваща болка. Така правите света по-лек, подвижен, разнообразен и същевременно стабилен. Не смятате, че богатството на идеи е за сметка на сигурността. Подобна мисъл ви се струва нелогична, защото за вас по-закономерно и естествено е несигурността да е съпроводена повече със закостенялост на мисленето и желанието за промяна.

Що се касае до вашите връзки, те едва ли биха могли да се нарекат задушевни, а още по-малко задушаващи приятелства. За вас контактите трябва да обогатяват и разнообразяват живота във всеки един момент. Именно подобни мисли за изгода ви тласкат да търсите и намирате все нови източници на възможности за отваряне към света и неговото постоянно преоткриване.

Ключова дума: Впръскване, разпространяване – наличието на много възможности и изобилието им дава възможност и за порива да се разпространят те в по-широк мащаб.

Образ: Вие сте моделиери - авангардисти, като успявате да наложите идеите си и да получите много пари от това..

Работа: В работата сте интересни, завладяващи, налагащи се с чара и с поведението си. Хората се стъписват пред куража ви да бъдете различни и ви намират за забавни. Вие постигате блестящи резултати и с помощта на дейността на другите. Може от Великия комбинатор да се превърнете във Великия манипулатор.

Имате силата да вземате различни, новаторски и авангардни решения, но е факт, че въпреки предизвикателното ви поведение вие успявате да се наложите и да спечелите, защото сте убедени в това, което правите, както и в себе си и собствените си възможности и сили. От друга страна печалбата не ви е безразлична, така че комерсиализирате впоследствие идеите си и правите от тях златоносна мина за лично облагодетелстване. Онова, което налагате е революционно и с присъщата ви убеденост и безцеремонност нехаете за оставеното зад себе си. Присъщо за вас е, че сте смели и едва ли сте изпитвали страх и несигурност. Подобна нагласа е заразителна и действа много окуражаващо на колегите ви, така че кипящата творческа атмосфера се налага и предава. Онова, което не можете да правите обаче е да се подчинявате, което ви навлича доста беди при цялата ви интелигентност и оригиналност.

Любов: Тя ви привлича страстно поради авантюристичния ви дух. В нея търсите източник на разнообразие и затова ви е трудно да се задържите за дълго при един човек. Макар и с дълбоки чувства, нещата ви омръзват бързо и тогава вие тръгвате другаде да търсите късмета си. На никаква цена не можете да останете там, където навява скука и еднообразие. Подобна атмосфера ви взривява и отблъсква.

Препоръчително поведение: Не бъдете така предизвикателни, защото потискате хората около вас и събуждате техния гняв, а това не е нужно на никой.

Възможни събития в близко бъдеще: Идеите ви са блестящи и макар и много нестандартни и разтърсващи, вие не се отказвате да ги реализирате, без да се съобразявате с протестите на останалите.

Неочаквано добро стечение на обстоятелствата ще ви донесе лесни пари.

Лъжи за много пари от приятели и добри познати.

Блестящо представяне на ваши идеи сред подбрана аудитория.

Шанс за добре платена работа извън граница.

Пари от среща и изява пред хора.

Неочаквани пари от изкуство и спекулации.

Ще намерите нова работа при много добро заплащане и възможност за свобода на действие и лично творчество.

Изпитвате дълбока ревност от съмнения за лъжа и изневяра.

Сделки на далече.

Лесни пари от не съвсем честни сделки.

Неочаквани пътувания от работата.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Обичате всичко да ви е наред, като имате много високи изисквания за това. Животът ви е изпълнен с възможности и на вас не ви остава нищо друго, освен да им се наслаждавате. Обичате да прескачате от време на време отвъд безопасната за действие зона, но винаги знаете докъде да стигнете, къде да спрете и как да не се увлечете в непредсказуема посока. Това ви осигурява безметежност и обстоятелства, които да не ви застрашават. Но вие не обичате скуката на безпроблемието, както и липсата на емоции, така че се опитвате да балансирате между сигурността и екзотичните преживявания.

По такъв начин се движите на гребена на вълната, която ви милва, осигурявайки ви безгрижие и настроението, свързано с приятните компании. Колкото до смисъла на живота ви, вие не проявявате строгост, защото знаете, че и без нея имате подкрепата на съдбата да сте доволни. Действително, че не се заблуждавате в това, защото нещата ви се решават лесно, от само себе си и финалът идва постепенно, нито бързо, нито бавно, за да не изпитате липсата на баланс и почва под краката си. И въпреки че бягате от еснафското задоволство и благополучие, вие не смеете да нарушите сигурния ритъм на живота си и да загубите тази закрила, за да потърсите нещо по-различно. Знаете, че ако го направите, може да загубите подкрепата и смятате, че това ще преобърне усещането ви за блаженство. Затова не достигате до значимостта на постиженията, на която сте способни.

Вие имате много и верни приятели. Готови сте да предприемете щедри стъпки в тяхно име и знаете, че винаги може да разчитате на тях. Доверявате им се и не страдате, ако се опитат да ви измамят. Минавате и отминавате, без да се чувствате особено наранени.

Ключова дум: Жизнерадост – навсякъде е приятно и пълно с настроение и усещане за осъществени желания.

Образ: Пазите равновесие на въже над пропаст, балансирайки с дълъг прът в ръце пред публика, но сте обезопасени с въже на кръста.

Работа: Увличате след себе си, като умеете да ѝ придадете значимост. Работата ви не носи със себе си усещане за опасност, не дразни и не провокира. Вие сте миролюбиви и умеете да заглаждате всякакви конфликти. Довеждате мащабни задачи до финала, като закономерно разпределяте задачите. Намирате лесни и приятни начини за работа и никога не се чувствате изчерпани или уморени.

Вие сте емоционално свързани със своите колеги и правите много за тях, но и получавате тяхното доверие и разбиране. Когато е необходима промяна, не се колебаете и свършвате всичко без сътресения и без да се налага да сте крайни.

Любов: В любовта търсите наслада и приятелство, но и сила на изживяването, защото се нуждаете понякога от разтърсващи събития, с които обаче не прекалявате.

Препоръчително поведение: Научете се да постигате съвършения баланс за себе си.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате се прекрасно и не се нуждаете от подканяне. Вие знаете, че каквото и да предприемете, то ще бъде успешно.

Пътуване и много весели моменти с любим човек.

Благоприятно за среща със социално значими хора и ползотворни контакти.

Неочаквани и драматични промени в личен план поради намеса на трето лице.

Екзотично пътуване и любов.

Много динамика в дома ви и гости отдалече,

Може да пътувате със семейството.

Навлизате във висше общество. Чувствате се добре и намирате подходящия начин, за да блеснете.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Много приказки а нищо конкретно. Писал ги е някой, който се е чудил как да ги изсмуче от пръстите си.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...