Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Юни
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Юни

Лична година 4, 5, 6 месец Юни

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: Вие обичате за себе си установените неща. Те ви носят не само сигурност и спокойствие, но и увереността, че сте значителни и важни. Чувството за собствено достойнство е така необходимо за вас, че ви е трудно да излезете от рутината, за да не развалите усещането си за своята висока стойност. Не обичате риска в нови начинания, където жертвате себе си да се видите в светлина, която ще отнеме част от създадения до момента ореол. Затова пък във всичко познато и предвидимо влагате много любов и постоянство, така че резултатите са с безспорни достойнства.

Колкото до света на вашите приятелства и той е също така познат и прозрачен. Там вие сте важна, ключова фигура и винаги сте готови да дадете това, което се очаква от вас. Само че при едно условие, а то е да можете да произнасяте последната и решаваща дума, като финален акорд. Иначе всяко отдаване се обезсмисля, защото трябва да сте забелязани с жестовете си и със силата на приятелското си чувство.

Ключова дума: Осигуреност - непробиваемата ви защита се дължи на осигуряването на безупречна охрана.

Образ: Вие пътувате с влак по добре познат маршрут. Чувствате се удобно и комфортно, защото познавате всеки детайл на пътя, кондуктори, персонал. Предложенията да ползвате друг транспорт, особено самолет, не ви интересуват, защото промяната и неизвестността ви коства много. Дори бързината на полета не може да ви съблазни, да ви изкуши да рискувате.

Работа: В работата си сте изключително добросъвестни и енергични. Макар и да не търсите различните решения, искате да бъдете забелязани и то с високото качество на труда си, което е безспорно. Вие сте синоним на безпогрешността, като показвате надеждността на изпитания и усъвършенствания в практиката подход. За съжаление обаче ви липсват крила да прелетите отвъд тази сигурност и да я заложите на карта.

Любов: В любовта сте човекът, който приземява връзката, прави я сигурна и удобна. Макар и по незабележим начин, но поставяте своята цена за осигуряването на подобна безметежност и тя е да бъдат във ваши ръце конците, каито дърпате и да насочвате връзката в една или друга посока.

Препоръчително поведение: Не бъдете ненужни консервативни в подхода си и желанието да се наложите, защото така ще отблъснете хората от себе си.

Възможни събития в близко бъдеще: Държите да наложите себе си по някакъв начин, който със своята стандартност не ви дава много шанс да изпъкнете.

Предстои ви силна и стабилна връзка.

Липсата на отстъпчивост довежда до охлаждане на отношенията в любовта или в семейството.

Силни дни на материална независимост в дома ви.

Предстои ви смяна на жилището и влизане в ново жилище.

Вие сте излишно своенравни и неотстъпчиви и губите така естествените си съюзници.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: Желанието да уравновесите себе си и да намерите опорна точка във вашите търсения е основната сила, която ви крепи в моменти на душевни лутания, в които често изпадате. Вие сте наблюдателни и мислите бързо и трескаво, но понякога скоростта е толкова светкавична, че изпреварва умението ви да възприемете и да се пренастроите на друга честота, което води до душевен колапс и бързо объркване. Инстинктивно знаете, че единственият начин да се преборите с настъпилия хаос, е да намалите темпото, независимо че самите вие се противопоставяте на подобно забавяне, защото намирате живота така любопитен и необятен, че няма време за това. И все пак осъзнавате, че забавянето е във ваш личен интерес, защото иначе може да преживеете поредния крах, последван от душевна разруха.

В този хаос от чувства и желание за опознаване на света, вие търсите стабилните приятели, което ви изглежда трудно постижимо. Намирате, че никой не е достатъчно стабилен и не отговаря в пълна степен на изискванията ви. Липсата на подобна подкрепа ви изпълва често с тревога и чувство на разочарование.

Ключова дума: Преплитане – навлизане в прекалено много подробности, смесване на важно и неважно довежда до объркване и липса на яснота.

Образ: Изгубили сте се в една игра и гледайки своята карта неусетно разбирате, че сте съвсем сами в една напълно непозната местност, сред хора, които не сте виждали никога в живота си. Това ви изплашва до смърт и победата ви се струва безсмислена сред тези чужди хора и неизвестността по отношение на вашето местопребиваване. Разбирате, че трябва да намерите хората от вашия отбор, за да се възвърне обичайната ви сигурност и спокойствие.

Работа: Макар и да не обичате нормите и ограниченията, съпътстващи всяка работа, вие все пак търсите мярата и успявате да си я наложите сами над себе си. В името на собствената адаптация се придържате стриктно към изискванията, които сами си поставяте. Този процес на приспособяване често е болезнен за вас и е свързан с дълбок вътрешен конфликт, породен от вашата съпротива, но все пак сте удовлетворени, че успявате да се влеете в един екип от различни хора. За вас това е важно, както е важен проблемът за собственото ви разтваряне в група от хора, без да загубите индивидуалността си. Вие сте извор на идеи, но ги давате понякога плахо и с това сте малко неубедителни. Трябва да се научите да вярвате в себе си, независимо от ситуацията, в която сте попаднали и да разсъдите трезво, че тя не може да промени цената ви.

Любов: Предпочитате любовта, свързваща ви с по-разхлабени въжета. За вас тя е едно сложно съчетание от право на свободната воля и същевременно желание да изживеете цялата ѝ страст и непредвидимост, дори да се оплетете и да се объркате в лабиринта от чувства, но да излезете невредими. Това е опасна игра, точно такава, каквато вие я предпочитате.

Препоръчително поведение: Понякога скоростта е толкова светкавична, че изпреварва умението ви да възприемете и да се пренастроите на друга честота, което води до душевен колапс и бързо объркване. Инстинктивно знаете, че единственият начин да се преборите с настъпилия хаос е да намалите темпото, независимо че самите вие се противопоставяте на подобно забавяне, защото намирате живота така любопитен и необятен, че няма време за това.

Възможни събития в близко бъдеще: Желанието ви да промените нещо в обкръжението около вас преминава през колебания и неяснота в избора с какво да започнете.

Скандали в семейството поради лъжа или липса на искреност.

Неочаквана силна и противоречива връзка, която ще завърши с брак.

Изненадващо предложение за пътуване със семейството ви.

Иска ви се да се оттеглите от любовната ви авантюра, но трябва да премислите, за да не допуснете грешка.

Любовна среща на път.

Някакво неочаквано събитие в дома ви.

Творческа изява.

Ще получите признание за ваше предложение.

Непостоянството в личните взаимоотношения са причината за конфликти.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: От вас струи лъчезарна сигурност и спокойствие, затова привличате хората. Благодарение на своята уравновесеност и светло излъчване вие сте обичани и търсени. Вършите всичко с много увереност в себе си и сте заредени с безпределен оптимизъм в добрия финал. Стараете се най-вече животът ви да е уреден така добре, че всичко в него да протича като по ноти. Не можете да разберете хората, които влизат доброволно в трудни ситуации. Вие самите бягате от тях или ги заобикаляте отдалеч. Не обичате, а и не знаете как да се оправите с по-заплетени и усложнени обстоятелства, които изискват ловка и своевременна реакция. Предпочитате нещата да са предварително известни, за да сте спокойни и да действате без напрежение. С подобно познание за вашето бъдеще сте дори в състояние да поизневерите на първоначалните си планове, но това се случва винаги с предприети от ваша страна предохранителни мерки.

Въпреки вашата привързаност към приятели и близки хора, вие избягвате да стеснявате твърде много връзките между вас, за да не се усетите в примка, като че сте паднали в собствения си капан. Винаги сте на известно разстояние, но компенсирате своето малко бягство с отдаване и щедрост, която не е по силите на всеки. Така запазвате определената от вас дистанция, без да засегнете някой от онези, които истински обичате и на които толкова държите.

Ключова дума: Възприемчивост – умението да се чуе и да се приеме за себе си онова, което се казва, за да се обогатят възприятията и да намери ползата от всичко чуто  и видяно.

Образ: В идилията на дома пристигат странници, които вие не сте и сънували, че могат да съществува. Въпреки това ги посрещате с радост, защото изпитвате силно любопитство да чуете за живота, възгледите им, както и причините да живеят като битници. Освен това смятате, че това ще внесе разнообразие в една сигурност и спокойствие, водеща до монотонност, стигаща до леност.

Работа: Вие сте постоянни в усилията си, обичате да довършвате това, което сте започнали и то по възможно най-безукорния начин. И въпреки, че сте емоционално обвързани със своята работа, вие не влагате в нея толкова лична амбиция и желание да блеснете и да бъдете забелязани, колкото усещането за единение. Гледате на колегите си като на ваше второ семейство, а на работата си като ваш втори дом и затова не вгорчавате тази създадена с усилия близост с прекалени амбиции и желания за реализация. Даже сте безразлични към подобна перспектива. Онова, което има повече смисъл за вас е възможността колектива да се попълва от нови лица, което означава нови гледни точки и обогатяване на кръгозора, защото сте готови винаги да чуете онова, което ви се казва и да го възприемете.

Любов: Любовта е важна за вас, но не толкова като източник на неутолима страст, колкото в по-далечна перспектива като създаване на клетка, ядро, което да ви носи усещане за топлота и сигурност. За вас любовта е радост и човек трябва да я посреща радушно и с доверие.

Страстта сама за себе ви изглежда ненужна и твърде разрушителна и самоиронизирате романтичните си копнежи, без да ги отричате. Да, вие сте романтични, но не се затваряте и изолирате в нея, като повечето романтици, а търсите изявата ѝ.

Препоръчително поведение: Желанието да разнообразите своето сигурно и приятно ежедневие може да ви коства неговото разрушаване. Но като цяло вие сте устойчиви и знаете как да се чувствате приятно и да създавате удобство на хората, които обичате.

Възможни събития в близко бъдеще:  Чувствате, че нещата около вас, които и до сега са вървели добре, но малко монотонно, набират скорост и атмосферата се поразведрява.

Изневяра ще постави връзката ви на изпитание.

Много шанс и късмет в дома ви.

Любов и щастливо семейство на дълъг път.

Конкретни облаги от някакви контакти, може и с чужденци.

Гости в дома ви.

Далечно пътуване с цялото семейство.

Внимавайте да не изпуснете своята любов, като подцените несериозно нейната значимост.

Рейтинг:

Свързани продукти

ОСТЕОСИЛ - здрави кости - 363 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОНЕНО ЧАЕНО ДЪРВО 9 мл., TISSERAND AROMATHERAPY
49.30
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Ани Ххаджиева
Да, числото за тази година е 16, а след като се редуцира 1+6 се получава числото 7. Следователно от рождения ви ден вие влизате във влиянието на числото 7, а за юни четете лично число 7, месец юни.
Калинка
Здравейте! Аз съм родена на 30.06, което до колкото разбирам, числото е 16, но не намирам за това число нищо. Моля да ме поправите ако греша.
01.06.2014
Благодаря Ви, за точните хороскопи! Дано хубавите неща наистина бъдат реалност.
Коментирай
loading...