🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Оникс

Оникс

  1. Оникс
  2. Научни данни за Оникса
  3. Мистични свойства на Оникса
  4. Лечебни свойства на Оникса
  5. Магически свойства на Оникса

Научни данни за Оникса

Моос твърдост 7 с trigonal кристална структура.

Въпреки, че сардоникса е смесица на сандър и оникс и затова има прави бели ленти, като на оникс и кафяво-червен цвят, като на сандър.

Ониксът се добива в Бразилия, Индия, Калифорния и Уругвай. Той е с фин черен цвят, но някои оникси имат бели ленти.  Кафявата разновидност на оникса е известна като сардоникс.

Рейтинг:
2.8/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Таня
Това дали действат или не ,зависи от въображението ни с което ще подходим към тях. Никой камък не може да промени нещо в живота ти,но внушението е голяма работа. Аз всеки ден нося нефрит и нищо ама съвсем нищо не съм усетила да промени здравословно или на психическа основа. Всичко е във вярването. А за лечение и масаж с камъни - може би при затоплянето им да имат някакъв ефект върху тялото,но това може да направите и с гореща вана, масажор ,ел.възглавничка ... ефекта е еднакъв - загряване. Аз нося камъни защото са красиви и обичам да се кича с тях,ползвам ги за бижута години наред и не съм почувствала някаква разлика у мен. Така,че колкото и книги да съм изчела за лечебната сила на камъните , не са ме убедили в тези си качества.Вярвайте и ги носете, може пък внушението да ви помогне,кой знае!
Аз имам гердан с кръст и гривна от този камък, ще видим дали върши работа. Дали ще ме направи по спокоен, и да се фокусирам над важните неща.
Всички камъни са полезни за хората
Найстина е страхотен камък за зодия Козирог. Чуствам се сякаш нищо неможе да ме нервира, даже успокоявам останалите около мен.
Не се изказвай не подготвена скъпа ивета преди да си прочела и проучила нещата за каквото и да било в противен случай ставаш смешна .Камъните са истински за разлика от някой хора и те наистина помагат
Виж още отзиви
Коментирай
loading...