🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Самоконтрол и мотивация

Позата, която заемате по време на сън издава вашият характер

1. Свити на една страна

В ляво или дясно, обикновено тези хора поставят и едната си ръка под възглавницата. Привидно силни пред останалите, но много чувствителни и раними отвътре. Когато създават контакти се държат леко дистанцирани, но постепенно скъсяват дистанцията. Имат спокоен и уравновесен нрав.

2. Сън в поза с изпънати крака и ръце

Изключително доверчиви и открити личности. Обичат да общуват и създават нови контакти, но понякога са прекалено доверчиви. Обичат силно и лесно се привързват. Изключително трудно преживяват предателството.

3. На една страна с изпънати напред ръце

Изключително отворени за запознанства и компания личности. Понякога са леко цинични. Препдазливи са и никога не прибързват със вземането на решения. Държат на своята позиция и за да бъдат разубеди са нужни сериозни аргументи и желание за дебат от отсрещната страна. 

4. По гръб с изпънати ръце и крака

Хората спящи по този начин се смятат за предпазливи и прекалено сдържани. Често имат много високи очаквания както за околните, така и за сами себе си. Често са осъдителни спрямо другите. Винаги са честни и открити спрямо останалите, макар това да им носи и някои негативи. 

5. По корем с изпънати крака и ръце поставени под възглавницата

Общителни и любвеобилни. Приемат много трудно критика и не обичат да признават собствените си грешки. Деликатни са и към грешките на другите – рядко си позволяват да посочат чуждата грешка, не от лицемерие, а от страх да не загубят приятел.

6. По гръб с изпънати крака и присвити ръце

Тази поза на сън се нарича още "Морска звезда". Скромни, често затворени в себе си личности. Не обичат да бъдат център на внимание и всячески се опитват да избягват подобни ситуации. Винаги са готови да помогнат на приятел или близък човек. Добронамерени са, но винаги успяват да разпознаят фалша и лъжата.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...