🎁 Бъдете готови за КОЛЕДА! SWANSON - ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕПТЕМВРИ
Назад до Самоконтрол и мотивация

Пребиваване в 5-то измерение

Много хора си задават въпроса: „Как да живеем в момента в рамките на 5-то измерение?“

Трябва да разберете, че този процес не е толкова едностранен. Той включва етапи и движение напред-назад, в търсена на хармонията. В момента повечето хора пребивават предимно в 4-то измерение с чести движения напред-назад към 3-то измерение. Това се случва, когато шоково се асоциирате отново с 3-то измерение и неговата т.н. „реалност“, основана на страх или гняв.

Вие живеете предимно в честотата на 4-то измерение, ако изпитвате доверие към всичко и се чувствате едно цяло със заобикалящата ви природа. Когато обръщате по-малко внимание на начина, по който ви се представят нещата и живеете осъзнавайки, каква всъщност е истината, вие се основавате на доверието, а не на обстоятелствата.

Живот в условности е характерен за 3-то измерение. Живеейки в истината от това да бъдеш сега е 4-то измерение. Живеейки това, в което се превръщаме ние преминаваме от личност към душа – това е 5-то измерение.

Вярата в себе си, без нужда от външно одобрение ви носи по-голяма стабилност в 4-то измерение. Започвате да се доверявате на вътрешното си чувство при вземането на решения, без да се съобразявате с поставянето на етикети и логическите сравнения. Намирате точното място и знаете, в каква посока да поемете във всеки един момент. Но най-важното е знанието, че посоката се променя във всеки един момент и вие сте напълно наясно с това. Пътят, който трябва да изминете може да се определи като карта на вашите вътрешни насоки. Следвайте ги и те ще ви отведат точно там, където трябва да бъдете в следващия момент на осъзнаване.

Свикването с промяната, без да се страхувате е част от живота в 4-то измерение и е абсолютно задължително, за да може да се придвижите към 5-то измерение. Някои от вас са го посещавали и дори пребивават в него от време на време. В момента, в който решите да се огледате, за да проверите къде се намирате и изпитате задоволство от постигнатото, вие губите вашето присъствие в 5-то измерение.

В живота в 5-то измерение липсват количествени измервания и сравнения. Той се ръководи от доверието към себе си и към това, в което се превръщате. Физическо същество, което се превръща в нефизическо, запазвайки присъствието си във физическия свят.

Трябва да бъдете пределно наясно с живота в 5-то измерение, защото ума и сърцето трябва да бъдат много силни, за да живеят в тази честота. Много хора, които вярват, че се намират в 5-то измерение, всъщност все още живеят в 4-то измерение и само надничат към входа на 5-то.

Най-сигурното доказателство, че не се намирате в 5-то измерение е самата загриженост за това на кое ниво се намирате. Затова по-добре е да не задавате въпроса: „Мога ли да достигна и да се задържа в 5-то измерение?“ По-добре е да работите с това, което имате, независимо от това на кое ниво се намирате и да го правите добре, без етикети, нагласи и нива.

Затова не се притеснявайте за това на какво ниво се намирате в момента. Вместо това живейте за момента и направете важен всеки един момент. Живейте в пълно доверие, открито приемайки всичко, което ви поднася живота, със съзнанието, че то в за ваше добро. Трябва да сте благодарни и щастливи от живота, независимо къде и как живеете.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

живота в 5-то измерение годината е 2016-защото ума и сърцето трябва да бъдат много силни, за да живеят в тази честота. Сеатра ми ме нарече ЕЗИЧНИЦА. В какво вярвам в ДУМАТА- БОГ стой,най ВИСОКО ОТ ВСИЧКИ В планетата ЗЕМЯ. БОГ Е ЗАЛОЖЕН В нашите умове. БОГ Е СЪЩЕСТВУВАЛ- бил е ЧОВЕК. Молел се е и плачел,обичал и се радвал, лекувал....болести лекувал.Какъв бил?-ВАЖНОТО , Е ЧЕ И ОЩЕ ПОМАГА.Той-чува и се отзовава на тези ,който са ИСТИНСКИ. ЗА мен няма значение пред коя църква ,ще се помоля,за мен няма значение пред кое гробище, ше мина ....и ПАК ЗНАМ ,ще се моля не само за себе си и за живите и за умрелите...Дай Боже здраве на Всички и по- малко болни на таз ЗЕМЯ. ХАРМОНИЯ: ТЕСТА ЗА ЧАКРИТЕ - ОТЛИЧЕН. ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ-Е МНОГО СЛОЖНО ЗА ОПИСВАНЕ. ИМА И ШЕТО. ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ. N.T.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...