Назад до Самоконтрол и мотивация

Пребиваване в 5-то измерение

Много хора си задават въпроса: „Как да живеем в момента в рамките на 5-то измерение?“

Трябва да разберете, че този процес не е толкова едностранен. Той включва етапи и движение напред-назад, в търсена на хармонията. В момента повечето хора пребивават предимно в 4-то измерение с чести движения напред-назад към 3-то измерение. Това се случва, когато шоково се асоциирате отново с 3-то измерение и неговата т.н. „реалност“, основана на страх или гняв.

Вие живеете предимно в честотата на 4-то измерение, ако изпитвате доверие към всичко и се чувствате едно цяло със заобикалящата ви природа. Когато обръщате по-малко внимание на начина, по който ви се представят нещата и живеете осъзнавайки, каква всъщност е истината, вие се основавате на доверието, а не на обстоятелствата.

Живот в условности е характерен за 3-то измерение. Живеейки в истината от това да бъдеш сега е 4-то измерение. Живеейки това, в което се превръщаме ние преминаваме от личност към душа – това е 5-то измерение.

Вярата в себе си, без нужда от външно одобрение ви носи по-голяма стабилност в 4-то измерение. Започвате да се доверявате на вътрешното си чувство при вземането на решения, без да се съобразявате с поставянето на етикети и логическите сравнения. Намирате точното място и знаете, в каква посока да поемете във всеки един момент. Но най-важното е знанието, че посоката се променя във всеки един момент и вие сте напълно наясно с това. Пътят, който трябва да изминете може да се определи като карта на вашите вътрешни насоки. Следвайте ги и те ще ви отведат точно там, където трябва да бъдете в следващия момент на осъзнаване.

Свикването с промяната, без да се страхувате е част от живота в 4-то измерение и е абсолютно задължително, за да може да се придвижите към 5-то измерение. Някои от вас са го посещавали и дори пребивават в него от време на време. В момента, в който решите да се огледате, за да проверите къде се намирате и изпитате задоволство от постигнатото, вие губите вашето присъствие в 5-то измерение.

В живота в 5-то измерение липсват количествени измервания и сравнения. Той се ръководи от доверието към себе си и към това, в което се превръщате. Физическо същество, което се превръща в нефизическо, запазвайки присъствието си във физическия свят.

Трябва да бъдете пределно наясно с живота в 5-то измерение, защото ума и сърцето трябва да бъдат много силни, за да живеят в тази честота. Много хора, които вярват, че се намират в 5-то измерение, всъщност все още живеят в 4-то измерение и само надничат към входа на 5-то.

Най-сигурното доказателство, че не се намирате в 5-то измерение е самата загриженост за това на кое ниво се намирате. Затова по-добре е да не задавате въпроса: „Мога ли да достигна и да се задържа в 5-то измерение?“ По-добре е да работите с това, което имате, независимо от това на кое ниво се намирате и да го правите добре, без етикети, нагласи и нива.

Затова не се притеснявайте за това на какво ниво се намирате в момента. Вместо това живейте за момента и направете важен всеки един момент. Живейте в пълно доверие, открито приемайки всичко, което ви поднася живота, със съзнанието, че то в за ваше добро. Трябва да сте благодарни и щастливи от живота, независимо къде и как живеете.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 5 оценки
loading...