Назад до Рейки при проблеми с отношенията

Рейки при проблеми с отношенията

 1. Рейки при проблеми с отношенията
 2. Рейки за Приемане
 3. Рейки за Подхранване на отношенията
 4. Рейки при Ревност
 5. Рейки за Нагласи
 6. Рейки при Общуване
 7. Рейки при Страх от говорене
 8. Рейки за Обич
 9. Рейки за Сексуална активност
 10. Рейки при Сексуални проблеми
 11. Рейки при Караници
 12. Рейки при Раздяла
 13. Рейки за Прошка
 14. Рейки за Говорене

Рейки за Сексуална активност

Позиции на ръцете отпред - тялоПозиции на ръцете отзадС Рейки разширяваме капацитета си за безусловна любов и безгранично съчувствие. Преди да станем сексуално активни, трябва да обменим един с друг за известно време няколко положения, най-вече първо 14-то и 15-то гръбно положение, които активизират сърдечния център. 7-мо предно и 16-то гръбно положение също се препоръчват за отпускане и хармонизиране на центъра на соларния плексус.

За да се настроим един към друг, преди телесното единение може да поседим известно време един срещу друг и евентуално да се държим за ръцете. После си представяме, че една лента от светлина свързва всичките ни енергийни центрове един с друг във формата на спирала противоположно на часовниковата стрелка. След известно време затваряме очите си и тихо се наслаждаваме на хармонизирането и единението на нашите финоматериални енергии.

Прилагане на мантри

Който желае, може и по време на любовния акт да работи тихо с утвърждения, например: „Ние сме израз на божествената любов" или „Усещам Бога в теб", или „Ние сме едно на всички равнища на своето битие". За трансформация на сексуалната енергия в по-високи равнища на съзнание се е доказал като годен шестият ритуал от „Петимата тибетци", когато се изпълнява редовно. Може да се работи и с мантри, тоест с думи, чиято честота ни довежда до по-високи равнища на съзнание. За активизиране на „сексуалния огън" може и двамата да работим с мантратаОм ади ОМ", а малко преди кулминацията с „Па да Ома", за да трансформираме тази енергия в съзнание за единството.

Космически символи

Преди, по време и след телесния акт партньорите могат в седнало или легнало положение да поставят едната си ръка върху сърдечния център, а другата в четвърто предно положение, за да създадат дълбока вътрешна връзка на сърце със сърце. Който е изучил втората степен, може в допълнение да работи с космически символи и, например, да си представя, че от ръцете или очите му изтичат Космически спирали от един модел и се вливат в тялото на партньора, или че те свързват сърдечните центрове на двамата.

Ако включим Рейки в своите сексуални активности, можем да постигнем с партньора си дълбоки опитности на любов, доверие, нежност, единство и грижовност.

Рейтинг:

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...