🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Приложение на Рейки

Рейки при емоционални проблеми

 1. Рейки при емоционални проблеми
 2. Рейки при Страхове
 3. Рейки при Депресии
 4. Рейки при Злоупотреба с дроги
 5. Рейки при Самота
 6. Рейки при Нарушения в яденето
 7. Рейки при Разочарование
 8. Рейки при Чувства на омраза
 9. Рейки при Паника
 10. Рейки при Фобии
 11. Рейки при Чувства на вина
 12. Рейки при Тревоги
 13. Рейки при Трансформация
 14. Рейки при Тъга
 15. Рейки при Нетърпение
 16. Рейки при Ярост
 17. Рейки при Безпомощност

Мислите пораждат чувства. Отрицателните мисли произвеждат отрицателни чувства.

На равнището на своите чувства ние сме свързани със събития, отношения и чувства от миналото, настоящето и очакваното бъдеще. Събитията от миналото могат, ако не бъдат доработени, да се отпечатат и повлияят на нашите модели на мислене, чувстване и поведение. С Рейки имаме възможност да задълбочим своето съзнание на вътрешните равнища, да вникнем в характера на тази енергия и да хармонизираме енергията на това равнище. С техники, които научаваме от втората степен нагоре, ние сме в състояние да доработваме енергетично събития от своето минало, така че те нямат вече никаква „власт" над нас, чувствата ни да текат свободно и спонтанно и да можем да живеем напълно отпуснати в „тук и сега".

Рейки ни помага да не се чувстваме безпомощни спрямо предизвикателствата и стресовите ситуации в живота ни. Рейки ни помага при отрицателни чувства като самосъжаление, тъга, ярост и депресии да останем „с единия си крак на светло" и да развием яснотата и силата да преминем през болезнените процеси, да разгледаме и да се освободим от своите чувства и лежащите в основата им модели на мислене. Като поемаме отговорност за своите действия и отношения, Рейки ни помага да не затъваме в чувствата на вина - които всъщност са агресии, насочени срещу самите нас, - а да се поучим от опита си и да ги превъзмогнем. Отваряме сърцето си, за да обичаме себе си и да се освободим от чувствата на вина, които могат да ни отклонят от действителния живот.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Благодаря на всички!!!
Напълно съм съгласен с 10-коментар!и аз мисля,че трябва да направим живота си справедлив и хуманен без злоба ярост насилие войни.зависи от всички нас поединично!аз съм убеден ,че ще дойде ден когато хората по света ще се обичат и уважават както подобава(без войни насилие и агресив!!!
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
-----------
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...