🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Рейки при емоционални проблеми

Рейки при емоционални проблеми

 1. Рейки при емоционални проблеми
 2. Рейки при Страхове
 3. Рейки при Депресии
 4. Рейки при Злоупотреба с дроги
 5. Рейки при Самота
 6. Рейки при Нарушения в яденето
 7. Рейки при Разочарование
 8. Рейки при Чувства на омраза
 9. Рейки при Паника
 10. Рейки при Фобии
 11. Рейки при Чувства на вина
 12. Рейки при Тревоги
 13. Рейки при Трансформация
 14. Рейки при Тъга
 15. Рейки при Нетърпение
 16. Рейки при Ярост
 17. Рейки при Безпомощност

Рейки при Тревоги

Позиции на ръцете отпред - главаПозиции на ръцете отпред - тялоПозиции на ръцете отзадКогато забележите, че се тревожите за нещо, веднага поставете ръцете си за пет до петнадесет минути във второ и трето положение на главата, в 5а предно положение и в 16-то гръбно положение. При това можете да приложите някакво утвърждение, например: „Аз съм отпуснат и весел" или „Получавам всичко, от което действително се нуждая". На втората степен се научава една специална техника за бързо възстановяване на душевното ни равновесие.

Положения

Ако сте човек, който често се тревожи по-продължително време, трябва да си давате всеки ден най-малко по едно цяло лечение, за да развиете весело, положително отношение към себе си и към живота. Ако всеки ден се активизирате с универсалната сила на живота, това способства за вашето самоуважение и самосъзнание, които са важни аспекти от цялото ви добро здраве. Можете да влизате в контакт и с енергията на „усмивката" и „лекотата", ако правите упражненията, които са описани в края на главата, озаглавена „Истинската радост идва отвътре".

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря на всички!!!
Напълно съм съгласен с 10-коментар!и аз мисля,че трябва да направим живота си справедлив и хуманен без злоба ярост насилие войни.зависи от всички нас поединично!аз съм убеден ,че ще дойде ден когато хората по света ще се обичат и уважават както подобава(без войни насилие и агресив!!!
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
-----------
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...