Назад до Рейки при емоционални проблеми

Рейки при емоционални проблеми

 1. Рейки при емоционални проблеми
 2. Рейки при Страхове
 3. Рейки при Депресии
 4. Рейки при Злоупотреба с дроги
 5. Рейки при Самота
 6. Рейки при Нарушения в яденето
 7. Рейки при Разочарование
 8. Рейки при Чувства на омраза
 9. Рейки при Паника
 10. Рейки при Фобии
 11. Рейки при Чувства на вина
 12. Рейки при Тревоги
 13. Рейки при Трансформация
 14. Рейки при Тъга
 15. Рейки при Нетърпение
 16. Рейки при Ярост
 17. Рейки при Безпомощност

Рейки при Злоупотреба с дроги

Позиции на ръцете отпред - главаПозиции на ръцете отпред - тялоПозиции на ръцете отзадАлкохолизмът и консумацията на други дроги е не само токсично натоварване за тялото ни, но и отрова за личността, особено за психическото равнище. С Рейки можем да смекчим явленията, пораждащи се от лишението, да се освободим от стари отрицателни модели на поведение, да напълним резервоара си за жизнена енергия и подсилени да влезем в контакт с вътрешни качества като радост, кураж, издръжливост и яснота.

Положения

Който желае да се освободи от зависимостта си от дроги с помощта на Рейки, трябва всеки ден да си дава най-малко по едно цяло лечение и при него да прекарва по-дълго време във второ и трето положение на главата, в 5-то, 5а и 7-мо предно положение и в 14-то, 15-то и 16-то гръбно положение. Подкрепящи са възможностите на втората степен. Освен това е препоръчително честото участие в групови лечения и маратони. Можем да помолим за енергийна подкрепа на нашия процес приятели, които са изучили втората и/или третата степен.

При отказа от дроги е полезно и преустройството на храненето. Живите, съдържащи ензими храни очевидно подпомагат процесите на очистване от отровите и подкрепят издръжливостта и силата на волята на въпросното лице.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Благодаря на всички!!!
Напълно съм съгласен с 10-коментар!и аз мисля,че трябва да направим живота си справедлив и хуманен без злоба ярост насилие войни.зависи от всички нас поединично!аз съм убеден ,че ще дойде ден когато хората по света ще се обичат и уважават както подобава(без войни насилие и агресив!!!
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
-----------
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...